6 weeks programma Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen

Dit is een eenmalig aanbod. Beslis nu om deel te nemen aan het online coachingstraject met 100 euro korting.
Een programma waarbij je door mij wordt geholpen om sneller en makkelijker je doelen te realiseren.

Wat zou je er van vinden als je de komende 6 weken door mij en mijn team zou worden gecoacht?

Toen ik net van de universiteit af kwam, dacht ik dat ik wel wist hoe ik moest beleggen. Ik wist immers als bedrijfseconoom alles van jaarverslagen, macro economie et cetera. In de praktijk viel dat dus nog al tegen.

Leergeld

Beleggen bleek nog wat meer leergeld te kosten. Ik heb mijn deel wel betaald. Door de jaren heen, heb ik stapels boeken over beleggen gelezen en mijn kennis steeds verder uitgebreid.

Beleggen is topsport

Ik realiseerde me dat beleggen veel gelijkenis heeft met topsport. Je moet het opnemen tegen de slimste beleggers ter wereld, met diepe zakken en de beste opleidingen. Het verschil met andere topsporters was, dat ik werkte zonder coach.

Een goede coach

Wat nu als ik een coach zou hebben gehad, die als belegger zijn sporen zou hebben verdiend en mij zou uitleggen waarom hij succesvol was? Die zijn ervaringen zou delen en zijn geheimen zou prijsgeven?

 • Zou ik dan ook tegen de dezelfde verliezen hebben aangekeken?
 • Zou ik sneller hebben kunnen leren van mijn fouten?
 • Of zou ik me in ieder geval bewust zijn welke fouten ik maakte?

Tienduizenden euro’s aan trainingen

Dat zou het leven als belegger een stuk eenvoudiger hebben gemaakt. Maar hoe kom je aan een coach, die zijn geheimen wil delen? Ik heb in de afgelopen jaren vele tienduizenden euro’s uitgegeven aan allerlei trainingen. Dit was overigens de beste investering die ik tot nu heb gedaan. De beste investering is natuurlijk een investering in jezelf.

Hetzelfde doen, maar een ander resultaat verwachten

Laat ik het anders vragen: wat als u geen coach heeft? Albert Einstein noemde het waanzin als je hetzelfde blijft doen, maar een ander resultaat verwacht. Bent u tevreden met uw resultaten? Denkt u dat uw resultaten verbeteren als u hetzelfde blijft doen wat u altijd heeft gedaan?

De waarde van een goede coach kan behoorlijk oplopen

Wat zou het je kosten als je als belegger je vermogen verliest? Of wat zou je kunnen verdienen als je vermogen ieder jaar zou groeien? Dit zou u al snel enkele tienduizenden, misschien wel honderdduizenden of miljoenen euro’s kunnen schelen. De waarde van een goede coach kan dus behoorlijk oplopen. Maar de kosten liggen gelukkig veel lager.

 • Wil je je vermogen vermeerderen?
 • Je pensioenreserve verhogen?
 • Of je kinderen wat moois nalaten?

Dit is wat je o.a. aantreft in dit coachingsprogramma:

 • Hoe je stap voor stap een succesvolle beleggingsstrategie opzet
 • Hoe je maandelijkse passieve inkomsten generereert met opties
 • Wat je absoluut nooit moet doen met aandelen
 • Hoe je je vermogen snel kunt laten groeien
 • Volgens een bewezen groeimodel inkomsten genereren
 • Hoe je je beleggingen kunt optimaliseren met Turbo’s, Speeders en Sprinters
 • Waardevolle video’s
 • Handige MP3’s (ontwikkel je tijdens bijvoorbeeld het autorijden, stofzuigen of buiten wandelen)
 • Heldere handleidingen
 • Besloten groep
 • 24/7 Toegang en op je eigen tempo studeren
 • Online support
 • En nog veel meer

Neem deel aan het coachingstraject omdat
je dan financieel vrij kunt worden.

30 dagen lang: 100% niet goed – geld terug garantie

Niet goed? Geld terug garantie!

Wij willen alleen klanten die tevreden zijn. Daarom krijgt u een 100% niet goed geld terug garantie. Mocht u ontevreden zijn, laat het me binnen 30 dagen weten en u onvangt uw geld terug.

U loopt dus geen enkel risico.

Ga nu naar de betaalpagina

Dit vinden anderen van onze diensten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.
Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

“Ik ben over deze materie al vaker beginnen lezen, zowel in het Nederlands als in het Duits als in het Engels,maar nooit een boek of e-book afgemaakt. Ten eerste eigenlijk ,omdat het sowieso een vrij taaie materie is en in een vreemde taal is het nogal slechter te begrijpen als je niet eens in je eigen taal de zaak onder de knie hebt. Maar zoals jij het benadert is het beter begrijpbaar,dat had ik op het seminar al door,jij legt het meer in de diepte uit waar andere oppervlakkiger zijn. Ik wil je hier niet mee bewieroken maar ik stel gewoon vast,ik zie wat ik zie,ik ik voel wat ik voel, point.”

Andre Jaeken, Antwerpen

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!” Aloys Scholl, Venray

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”

Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” Johan Schelstraete Brussel, Belgie

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Met dit programma kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen. Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

P.P.S. Ik leid je stap voor stap moeiteloos door het programma.

P.P.P.S Met de 100% niet goed geld terug garantie loop je geen enkel risico