75,3% rendement vanaf 1 januari 2019 en dat op de automatische piloot?

Dat de Trading Navigator goed werkt voor AEX-aandelen, smallcap-aandelen, indices, nasdaq-aandelen etc. etc weet u inmiddels waarschijnlijk wel.

Wat u misschien niet weet, is dat het rendement op basis van deze indicator met een hefboom, dus met opties of Turbo’s, Speeders en Sprinters spectaculair genoemd mag worden.

Wat u zeker niet weet, is dat u tijdelijk 50% korting krijgt op een jaarabonnement op het volgen van deze modelportefeuilles op de automatische piloot. Gebruik hiervoor de kortingscode Trend50. Deze actie loopt tot uiterlijk 20 september of tot wanneer het maximum aantal van 100 abonnementen is bereikt. Laat deze kans dus niet aan u voorbijgaan!

Met de koop- en verkoopsignalen van de Trading Navigator op aandelen binnen de AEX is vanaf 1 januari circa 18% rendement gemaakt (13,5% exclusief dividend). Het gemiddelde resultaat vanaf 1993 met de Trading Navigator was 19,8%, dus we liggen mooi op schema. Klik hier wanneer u dit op de automatische piloot wilt volgen: 
https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-nl-aandelen/

 

Wanneer we nu in plaats van aandelen, we Sprinters, Speeders en Turbo’s gebruiken, met hefboom 4-5, dan gaat het rendement vanaf 1 januari ineens naar 53%. Let op: het risico is natuurlijk wel hoger, dus is dit niet geschikt voor iedereen. Dit rendement is overigens berekend op iris.nl, een onafhankelijk platform.

Klik hier wanneer u dit op de automatische piloot wilt volgen: 
https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-nl-turbo/

 

Wanneer we nu in plaats van aandelen, we opties gebruiken, dan gaat het rendement vanaf 1 januari ineens naar 75,3%. Dezelfde aandelenstrategie wordt uitgevoerd, maar dan met synthetische aandelen (derivaten die 1 op 1 bewegen met de aandelen).

Omdat er minder kapitaal nodig is, ontstaat een hefboom waardoor het verwachte rendement (veel) hoger is, maar het risico is door de hefboom wel hoger. 

Klik hier wanneer u dit op de automatische piloot wilt volgen: 
https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-nl-opties/

 

Naast AEX-aandelen, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld Nasdaq-aandelen. Met dezelfde Trading Navigator zou u vanaf 1 januari een rendement (exclusief dividend) hebben behaald van 16,5%. Het gemiddelde resultaat tussen 1993 en 2017 met de Trading Navigator was 32,9% dus ook hier zijn we goed op weg. Klik hier wanneer u dit op de automatische piloot wilt volgen: 

https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-us-nasdaq-20k-aandelen/ 

Wij volgen zelf, met eigen geld, onze modelportefeuilles. Elk koop- of verkoopsignaal, gaat via de software direct door als order naar de broker. Op onze effectenrekeningen staan dan ook precies dezelfde transacties met bijbehorende rendementen als op die van de mensen die deze modelportefeuille volgen.

Met een mobiele app ontvangt u de signalen die u dan direct kunt goedkeuren of afkeuren. U houdt dus volledig grip op uw vermogen. Via de app heeft u bovendien altijd en overal inzicht in de waardeontwikkeling van uw portefeuille. Makkelijk kan niet.

Hoe kunt u mee meedoen?

-1- U opent een MeXeM rekening via bijvoorbeeld https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-us-nasdaq-20k-aandelen/  of direct bij MeXeM op https://www.mexem.com/beleggencom

MeXeM heeft namelijk voor de Beleggers van Beleggen.com een speciale aanbieding. Als welkom ontvangen nieuwe klanten tot aan €500 transactietegoed via https://www.mexem.com/beleggencom 

MeXeM is één van de Voordeligste Brokers in Nederland. Zie de tarieven op https://www.mexem.com/beleggencom
 
-2- Minimaal benodigd Kapitaal op deze rekening: 20.000 euro. Deze rekening loopt bij Interactive Brokers, 1 van de grootste brokers in de wereld.

-3- Bij Iris kunt u kiezen voor signaal beleggen met of zonder (semi) copytrade. Voor het signaal beleggen zijn, naast de gebruikelijke (lage) transactiekosten, verder geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk 

PS gebruik de kortingscode Trend50 voor 50% korting op een jaarabonnement!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.