Laatste update:

Aalberts vormt lagere toppenSprinterAlert: wij kopen 272 Aalberts Sprinter Short 18,50 ISIN NL0010219887 tegen de actuele koers, momenteel 3,56 euro.

Aalberts lijkt wat gas terug te nemen, gezien de vorming van lagere toppen. Dit is een signaal dat aandeelhouders steeds vroeger verkopen dan wel steeds eerder stoppen met kopen.

Deze afname van de koopkracht wordt ook gesignaleerd door de koopkrachtindicator RSI. De RSI wist de afgelopen maanden niet meer overbought te worden. In januari en februari lukte dit nog wel.

Door de afname van de koopkracht is negatieve divergentie ontstaan (een hogere top in de koers van Aalberts en een lagere top in de RSI), wat een waarschuwing is voor een mogelijke trendomkeer. De zwakte van Aalberts kan een versnelling veroorzaken wanneer de markt gaat corrigeren. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 17,04

Dividendrendement (Yield Annualized) 2,05%

Koers-winst (trailing) 11,6

Herhaling 19 winstgevende kansen voor beleggers
(nu in de ochtend)

Op zaterdag 4 mei verzorg ik vanaf 10:00 uur een LIVE webinar waarin ik 19 winstgevende kansen voor beleggers deel. Na het online seminar ga ik in op alle vragen die u heeft. Ik beloof u dat ik deze live ga beantwoorden.

Dit webinar is GRATIS en LIVE, aanmelden kunt u doen door op deze link te klikken: https://www2.gotomeeting.com/register/629737010

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

 

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. Daarnaast is hij senior vermogensbeheer bij Kairos Asset Management in Huizen en fondsbeheerder van het BeursBulletin Beleggingsfonds. De auteur heeft middels het BeursBulletin Beleggingsfonds diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

2 antwoorden
 1. Arie de Ruyter
  Arie de Ruyter zegt:

  Vandaag heb ik ivm een uitbraak de sprinter short verkocht.

  Ik vraag me af waarom er geen Alert voor sluiting verzonden is.

  Beantwoorden
 2. Harm van Wijk
  Harm van Wijk zegt:

  Geachte heer De Ruyter,

  Hartelijk dank voor uw e-mail. Wij werken met SprinterAlert met Sprinters, waarbij wij voor circa € 1000,- aan Sprinters aanschaffen. U kunt zelf bepalen hoeveel Sprinters u handelt, daar iedere belegger een ander risicoprofiel heeft.

  Deze nieuwe gratis Alert-service ondersteunt abonnees met informatie per e-mail over interessante transacties met Sprinters. Naast de e-mailberichten, worden alle openingstransacties bijgehouden op https://beleggen.com/sprinter

  Let wel: wij geven alleen een openingsbericht en verstrekken geen sluitingsbericht. Er zit een ingebouwde stop-loss in de Sprinter. U dient uw positie dus naar eigen inzicht te sluiten.

  Wilt u graag dat posities wel bewaakt worden? Dan kunt u bijvoorbeeld een abonnement nemen op AandelenAlert (of een andere portefeuille).

  Met Sprinters kan men versneld profiteren van een stijgende en dalende markt. Met deze strategie kunnen beleggers een hoog rendement realiseren. Vanwege de hefboom van Sprinters, is deze portefeuille echter niet voor iedereen geschikt. Voor meer informatie over Sprinters kunt u ook terecht op

  AandelenAlert wel bewaakt

  Bij AandelenAlert bijvoorbeeld worden de posities daarentegen wel bewaakt. Als gewaardeerde klant, bieden wij u het introductie-abonnement van € 97 aan waarbij u berichten krijgt totdat het rendement van 5% (€ 1000,-) is behaald. Let wel, deze aanbieding staat niet op onze website.

  Uniek introductie-aanbod

  Als u vandaag nog akkoord gaat met dit aanbod, dan vernemen wij dat graag van u. U krijgt dan van ons direct de berichten en dus eerder dan bijvoorbeeld de gratis SprinterAlert.

  AandelenAlert verstrekt Speeder/Turbo en/of Sprinter-berichten (zowel long als short) met aandelen als onderliggende waarde.

  Uniek systeem

  BeursBulletin hanteert voor deze portefeuille een systeem dat uniek is in de beleggingswereld. U betaalt hier niet voor een periode maar voor het behaalde rendement. Eerlijker kunnen we het niet maken! Kiest u bijvoorbeeld voor een rendement van 30% (na aftrek transactiekosten) dan ontvangt u onze berichten totdat dit rendement in onze modelportefeuille is bereikt en stopt uw abonnement dus niet na bijvoorbeeld een jaar.

  U kunt kiezen uit de volgende rendementen:

  10% rendement 199 euro (winst na aftrek transactiekosten: 2000 op basis van een portefeuille van 20.000 euro)
  30% rendement 499 euro (winst na aftrek transactiekosten: 6000 euro)
  50% rendement 699 euro (winst na aftrek transactiekosten: 10.000 euro): wegens succes geïntroduceerd

  Indien u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met mij op omdat ik zeker wil weten dat u de juiste aandacht en service krijgt.

  Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel succes met uw beleggingen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.