AANKONDIGING PRIVATE PLACEMENT

Gouden Carolus gulden

Canadese junior goldminer met wereldvinding zorgt voor een omwenteling in de mijnbouwsector (goud, zilver, platina, palladium, diamant, koper). Ter vergroting van de marktkapitalisatie en financiering van de introductie binnen deze sector wordt opnieuw een private placement of onderhandse plaatsing van aandelen uitgebracht met een beperkte hoogte van CDN$2 miljoen nadat de laatste vorig jaar zeer succesvol werd afgesloten.

Private Placements zijn doorgaans een kolfje naar de hand van professionele beleggers daar aan de uitgifte van deze aandelen gratis warrants zijn gehecht die gedurende een looptijd van twee jaar kunnen worden uitgeoefend. Naarmate de koers stijgt, wordt het uitoefenen steeds aantrekkelijker. Vanuit de nu ontstane hybride status van het bedrijf als mijnbouwer én licentieverstrekker van deze zeer innovatieve technologie is er sprake van een bovengemiddelde winstpotentie.

Uniek is dat het bedrijf met deze vinding niet langer afhankelijk is van de goudprijsontwikkeling, terwijl het tevens de operationele kosten met een slordige 40% teruggebracht ziet, de laagste binnen de sector. Volgens het bestuur kan het bedrijf met deze technologie op enige termijn uitgroeien tot een middelgrote producent.

Beleggers – privé en professioneel – kunnen hierop intekenen met een minimum van CDN$25.000 of omgerekend ca. €17.500. Bij interesse ontvangen beleggers alle informatie over het bedrijf, de vinding alsmede over de administratieve afwikkeling.

Nadere instructie volgt na aanmelding via [email protected]

Robert Broncel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.