De AEX-index is afgelopen week gesloten onder de 62,8% Fibonacci Retracement van de stijging vanaf de Bodem midden december 2013 tot de Top van midden januari 2014. Veelal impliceert dit een verdere daling, geheel terug naar de decemberbodem, te weten naar 377.

Sinds herfst 2012 bevindt de index zich in een Opwaarts trendkanaal, gevolgd door een sneller Opwaarts trendkanaal welke in oktober 2013 werd ingezet. De koers is eindeweek gesloten, precies op de onderlijn van dat versnelde opwaartse trendkanaal.

De Zone waarin de koers zich afgelopen week bevond, werd afgekaderd door twee belangrijke niveaus derhalve, het 62,8% Fibonacci level en de onderzijde van het snelle trendkanaal. Vandaar ook het chaotische koersverloop welke wij het weekend tevoren aankondigden, en welke wij ook deze week weer verwachten. Voor eindeweek verwachten wij een licht lager Weekslot.

Opwaarts kijkend, de komende dagen kan een top ontstaan rond 389, 392 of 398. Neerwaarts is een bodem mogelijk bij 377. Een succesvolle neerwaartse uitbraak uit het snelle kanaal heeft, onder ook 377, als koersdoel 363.

Wilt u niet alleen onze technische analyses lezen, maar ook onze Tradesignalen ontvangen? Meld u aan via Stocktimer.nl.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.