AEX verwachting 4 december 2015

AEX verwachting 4 december 2015

De AEX daalde donderdag sterk en lijkt daarmee een een nieuwe dagcyclusbodem te vormen. De AEX test nu de 450-puntengrens. Een opleving rond de vorige bodem (de cyclusbodem van november) is een bevestiging dat de stijging nog niet ten einde is. Een verder herstel bevestigt de nieuwe maandcyclusbodem. Een nieuwe dagclusbodem zou dan tevens de mid cycle low van de weekcyclus markeren. Dit zou voor hogere koersen kunnen zorgen, maar de kwartaalcyclus werpt nog steeds een schaduw over het plaatje. Een doorbraak van de november bodems van de belangrijke indices (DAX, S&P, ES50, DOW, etc.) zou het beeld negatief maken. Zover is het niet. Belangrijk is nu of de bodems van november standhouden of niet.

1 antwoord
 1. Mari aarts
  Mari aarts zegt:

  Beste Harm van Wijk,
  Net de video gekeken ” mijn 10 grotste belegings fouten” wat een super goede video. Echt enorm herkenbaar voor mij, ook ik heb de fouten gemaakt die u gemaakt heeft, daar waar u naar Joep van de nieuwehuizen luisterde, heb ik Ronald bouwhuis/ Hans Wiegel als gouden tip gever gezien, mijn grootste fout tot nu toe. Gelukkig ook goede keuzes gemaakt, ik heb o.a. een twee daagse curcus gevolgd bij Bert Van Arkel, Bert heeft me laten zien wat disepline is, en me ervan overtuigd dat de trent je vriend kan zijn. Helaas vind ik video met het aanbod voor de 1 daagse curcus in Muiden nu pas. Komt er in 2016 weer zo’n aanbod? Graag hoor ik van u
  Groeten Mari Aarts

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.