AEX verwachting 9 februari 2016

De AEX is opnieuw aanbeland bij de 400-puntengrens en lijkt daarmee een een nieuwe dagcyclusbodem te vormen. Een doorbraak van de voorgaande bodem (de cyclusbodem van januari) is een bevestiging dat de daling nog niet ten einde is. Een herstel duidt op een nieuwe maandcyclusbodem. Een nieuwe dagclusbodem zou tevens een nieuwe weekcyclus kunnen markeren. Dit zou voor hogere koersen kunnen zorgen, maar de kwartaalcyclus werpt nog steeds een schaduw over het plaatje. Een definieve doorbraak van de december bodems van de belangrijke indices (DAX, SP500, ES50, DOW, etc.) zou het beeld nog negatiever maken. Zover is het nog niet. Belangrijk is nu of de bodems van januari standhouden of niet.

Webinar Mijn 10 grootste beleggingsblunders ooit

Het webinar is gratis toegankelijk. Meld u aan en ontdek in de verhalen:

– waardoor ik geld heb verloren in beleggingsfondsen

– hoe op tijd verliezen nemen me uiteindelijk geld heeft opgeleverd

– hoe mijn ego me parten speelde

– en hoe ik dat heb kunnen omzeilen

– hoe wachten met beleggen me direct rendement heeft gekost

Na afloop van de uitzending beantwoord ik uw vragen. Meld u daarom direct aan: http://app.webinarjam.net/register/915/970016c624

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.