Laatste update:

AEXAlert bouwt winst opnieuw verder uitAEXAlert is sinds juni 2014 beschikbaar via Traderswinkel en heeft sinds de start geen enkele verliesgevende maand laten zien. De winst is opgelopen tot 11,87% na aftrek van kosten.

 

De AEX heeft sinds de start wilde bewegingen laten zien. Zo maakte de AEX  een smak in augustus, oktober en december en scherpte tegelijkertijd het jaarrecord aan in juli, september en november. En vervolgens brak de AEX deze maand uit boven deze toppen.

 

In oktober zagen we binnen een maand de AEX van boven 425,74 punten dalen tot 366,84 punten. Een daling van bijna 14% binnen een maand. Het werd dus van tijd tot tijd even behoorlijk spannend, maar de winst is maand na maand weer binnen.

 

Met de januari expiratie net achter de rug is zowel de 360 putoptie als de 440 calloptie zonder waarde afgelopen. Door consequent en zonder emotie te handelen, wisten klanten met AEXAlert opnieuw een mooie nettowinst te behalen.

 

Geen positie is ook een positie

Een belangrijk uitgangspunt is: “geen positie is ook een positie”. Het gaat immers niet alleen om winst, het gaat ook om het vermijden van verliezen. Dat geldt zeker voor beleggers die opties schrijven. Het zal niet de eerste keer zijn dat de winst in rook opgaat wanneer de markt tegen je ingaat. Wij hanteren dan ook niet voor niets het credo: “risk is what you manage, return is what you get”.

Soms moet je dus geduldig op je handen zitten tot de markt weer kansen biedt. Kansen doen zich altijd weer voor, dus we wachten geduldig tot we weer kansen zien.

 

Laten doen of zelf beleggen?

U kunt dit systeem ook automatisch laten uitvoeren via Traderswinkel. Uit onderzoek onder klanten bleek dat betreffende onze portefeuilles meer behoefte bestaat dan alleen voor het ontvangen van SMS- en e-mailberichten. Om die reden is besloten om samen met TradersWinkel te zoeken naar een mogelijkheid om aan deze wens gehoor te geven.

Zonder extra kosten

We hebben de mogelijkheid om voor u de transacties uit te voeren. Het normale tarief voor deze dienstverlening is 49 euro per maand per portefeuille, maar klanten van OptionAlert ontvangen deze dienst gratis en betalen alleen de transactiekosten.

 

Lynx

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij TradersWinkel. U ontvangt dan een pakket van Lynx voor het openen van een effectenrekening. Na het storten wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille.

 

U kunt kiezen uit:

AEXAlert

Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op de AEX-index met een modelportefeuille van 5000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/aexalert/

 

En/of

 

OptionAlert Indices

Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op diverse indices zoals de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000, S&P500 met een modelportefeuille van 20.000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optionalert-indices/

 

En/of

 

ETF-Portefeuille

Een systeem gebaseerd op ETF’s met een modelportefeuille van 5000 euro. Een brede spreiding en lagere kosten door gebruik van ETF’s op indices, vermijden van bear markets en in- en uitstappen in de best presterende ETF’s (momentum).

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/etf-portefeuille

 

Short strangle

Met AEXAlert beperken we ons tot short strangle op de AEX. Een short strangle houdt in dat call- en put-opties met een zelfde expiratiedatum verkocht (geschreven) worden, maar met verschillende uitoefenprijzen. Omdat we alleen de AEX gebruiken, is het startkapitaal beperkt tot € 5000.

Spreiden over AEX, CAC40, DAX30, Russel2000 en S&P500

Als u meer kapitaal tot uw beschikking heeft, dan bestaat de mogelijkheid meer te spreiden, dus over de bijvoorbeeld de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000 en S&P500. Omdat iedere index zich weer anders ontwikkelt, zorgt deze bredere spreiding voor een beperkter risico. Heeft u nog geen abonnement op OptionAlert, klik dan hier.

Procedure

Hoe kunt u mee meedoen?

-1- U opent een Traderswinkel Lynx rekening.

-2- Minimaal benodigd Kapitaal op deze rekening: 5.000 respectievelijk 20.000 euro

-3- Kosten deelname: 49,– euro per maand/per 20.000 euro (deze vervallen als u klant bent bij OptionAlert)

 

Ik ben zeer benieuwd naar wat u hier van vindt. Type uw reactie s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,

BeursBulletin.nl

 

Drs. Harm van Wijk

www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

 

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.