Laatste update:

AEXAlert wordt OptionAlert en maakt een vliegende startAEXAlert behaalde in 2 jaar tijd circa 60% rendement. Dat is natuurlijk mooi, maar het kan nog mooier. Namelijk door niet alleen opties op de AEX, maar ook opties op de S&P500, de Russell 2000 en de DAX 30 te schrijven. Door ook Amerikaanse kleinere en grotere aandelen en Duitse aandelen en door in plaats van 1 per maand, iedere week een positie in te nemen, wordt een bredere spreiding bereikt.

Sir John Templeton

“Diversification should be the corner stone of your investment program.  If you have your wealth in one company, unexpected troubles may cause a serious loss” Aldus meesterbelegger Sir John Marks Templeton (spreiding moet de hoeksteen zijn van je investeringsprogramma. Als u uw vermogen in een bedrijf steekt, kunnen onverwachte problemen een enorm verlies veroorzaken.

Spreiding

Nu hadden we al een redelijke spreiding door de 25 aandelen in de AEX. Maar door er 30 Duitse, 500 Amerikaanse ‘ large caps’ en 2000 Amerikaanse ‘small cap’ aandelen aan toe te voegen, neemt de spreiding enorm toe. Een dipje op de AEX hoeft immers niet te leiden tot een dipje in de S&P500. De AEX staat immers bijna 50% lager dan 13 jaar geleden en de Amerikaanse S&P500 en de Duitse DAX staan rond recordniveau.

Risico wordt verlaagd

Overigens is het bovenstaande natuurlijk geen garantie dat we nu een nog hoger rendement gaan behalen dan 60% in 2 jaar, maar het risico wordt hierdoor wel verlaagd. Ook door de spreiding van het instapmoment. Eén transactie per maand, toevallig net tijdens een dip of een piek, heeft natuurlijk meer invloed dan iedere week een nieuwe positie.

SMS-berichten

Maar er zijn nog meer voordelen van de omzetting van AEXAlert naar OptionAlert. Zo krijgen de abonnees naast een e-mail, voortaan ook een SMS-bericht van een nieuwe positie. U betaalt voor deze service slechts 49 euro per maand. Overigens is zojuist de 1ste positie voor OptionAlert ingenomen, dus u kunt hier nog van profiteren. Meldt u dan nu aan op http://optionalert.nl/. En er zijn nog meer voordelen:

 • Toegang tot exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 • Handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt.
 • Videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 • Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 • Deelname aan cursussen en workshops over beleggen. Hier ontmoet je topbeleggers van Nederland en medebeleggers. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mensen die met beleggen veel geld verdienen.
 • Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.
 • Bovenop het rendement dat je kunt behalen met beleggen, kun je als Partner van OptionAlert commissie ontvangen. Je ontvangt 7 euro provisie voor ieder lid dat onder je (in jouw team) wordt geplaatst (Member Gets Member).

Dat laatste punt behoeft misschien nog wat toelichting. Als u 4 personen heeft geattendeerd op OptionAlert en zij worden ook lid, dan ontvangt u iedere maand 7 euro maal 4 is 28 euro.

 • Maar als deze 4 personen ook weer 4 mensen aanbrengen, dan komen er 16 bij en staan er 20 mensen onder u ingeschreven en dan ontvangt u 20 maal 7 is 140 euro per maand.
 • En als deze 16 mensen ook weer 4 mensen aandragen, dan komen er 64 mensen bij en ontvangt u 84 maal 7 euro is 588 euro per maand.
 • En als deze 64 mensen ook weer 4 mensen vinden, dan komen er 256 mensen bij en ontvangt u 340 maal 7 euro is 2380 euro per maand.
 • En als deze 256 mensen ook weer 4 mensen aandragen, dan komen er 1024 mensen bij en ontvangt u 1364 maal 7 euro is 9548 euro per maand.

10.000 euro per maand verdienen

Dit gebeurt overigens allemaal automatisch. Het enige nadeel is dat u niet meer ontvangt dan 10.000 euro per maand. We keren namelijk 90% van de abonnementsgelden uit aan de leden, aan u dus. En omdat we natuurlijk niet meer dan 5 maal 7 euro (35 euro) kunnen uitkeren, als er 49 euro (€ 40,50 ex BTW) binnenkomt, hebben we een grens gesteld op 10.000 euro per maand.  Maar ja, iedere maand 10.000 euro extra is toch ook leuk? Wilt u dus

 1. SMS- en e-mailberichten (alerts) gebaseerd op een bewezen systeem waarmee in 2 jaar tijd circa 60% rendement is behaald;
 2. toegang tot exclusieve webinars;
 3. handleidingen en white papers;
 4. videotrainingen;
 5. exclusieve beleggingstrainingen op MP3;
 6. deelname aan cursussen en workshops;
 7. toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen

en tot 10.000 euro per maand extra verdienen, meld u dan aan op www.optionalert.nl

Extra bonus OptieAlert of ETF-portefeuille ter waarde van 199 euro

Als u zich aanmeldt in december ontvangt u bovendien naar keuze

 • Een rendementsabonnement van 10% op OptieAlert ter waarde van 199 euro of
 • Een kwartaalabonnement op de ETF-portefeuille ter waarde van 199 euro

Informatieavond in Doorn

We zijn pas een paar dagen van start met OptionAlert en het aantal leden staat al bijna op 1000 aanmeldingen (had ik al verteld dat deze leden ook automatisch onder u worden geplaatst zodat u daar ook 7 euro per persoon van ontvangt?) Wilt u meer weten, kijk dan op OptionAlert.nl of meldt u dan aan voor de informatieavond in Doorn.

Datum: dinsdag 17 december 2013

Zaal: open 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: De Koningshof Doorn

Adres: Kerkplein 1, 3941 HV

tel. :0343 414 270

Spreker: Ben Veerbeek

Entreeprijs: € 5, – inclusief koffie/thee.

Gasten: gratis

Aanmelden voor de informatieavond kan via http://www.beursbulletin.nl/scripts/Gateway.php?action=DienstenOptieCursusAction

180 plaatsen beschikbaar

Een unieke gelegenheid voor u en uw gasten. Er zijn 180 plaatsen beschikbaar en vol is vol. Dus schrijf u zo snel mogelijk in voor deze unieke avond in Doorn. U kunt overigens gratis parkeren in de parkeergarage en tegenover De Koningshof op parkeerterrein van AH.

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.