Anti Spam Beleid

BeursBulletin.nl BV en BeursBulletin.nl Alerts BV versturen gratis informatie via e-mail nadat een inschrijver de inschrijving al dan niet via “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast kan BeursBulletin eigen producten aanbieden via e-mail en via bijvoorbeeld de site beleggen.live, beleggen.live of  BeursBulletin.nl .

BeursBulletin.nl BV heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda.

Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

BeursBulletin.nl BV zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich in sommige gevallen nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.