Aperam staalhard naar beneden

SprinterAlert: wij kopen 290 Aperam Sprinter Short 13,00 ISIN NL0010093100 tegen de actuele koers (momenteel circa 3,55 euro)

Aperam is 1 van de brekebeentjes van de beursvloer. De handel in Aperam, dat deel uitmaakt van de AEX-index, begon op 26 januari 2011 op een prijs van € 28. Veel plezier hebben beleggers niet aan de afsplitsing van ArcelorMittal beleefd: de koers is sinds die tijd blijven dalen met een diepterecord op 1 juni van € 8,65.
Na een daling van circa 70% veerde het aandeel wat op, maar de dalende trend is hardnekkig. De dalende weerstandslijn voert de druk op de koers steeds verder op. De koopkrachtindicator RSI wist maar net tot 60% op te lopen. Het aandeel toont geen enkele overtuiging.

De kans is aanwezig dat de koers afketst op de dalende weerstandslijn en nieuwe diepterecords gaat opzoeken. De weg van de minste weerstand is en blijft omlaag. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 10,6700
Dividendrendement (Dividend Yield Annualized) 5,2558%
Koers-winst (Estimated P/E (12/2012)) -0,0020

In verband met de lancering van de SprinterPortefeuille organiseren wij een webinar. Tijdens dit online seminar ga ik in op alle vragen over deze nieuwe portefeuille.

Op maandag doe ik vanaf 20:00 uur een live “vraag en antwoord video uitzending” waarin ik al uw vragen ga beantwoorden. U kunt me alles vragen over beleggen in het algemeen en  Sprinters in het bijzonder.

Plaats simpelweg een vraag als reactie op https://beleggen.com/sprinterportefeuille-webinar en ik beloof u dat ik deze live ga beantwoorden. Ook tijdens de uitzending kunt u vragen blijven stellen. Des te meer vragen u stelt, des te waardevoller deze uitzending zal worden. Alvast bedankt!

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl
www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. Daarnaast is hij senior vermogensbeheer bij Kairos Asset Management in Huizen en fondsbeheerder van het BeursBulletin Beleggingsfonds. De auteur heeft middels het BeursBulletin Beleggingsfonds diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.