Laatste update:

AEX-AlertDe nieuwe Beleggen.com website is alweer een aantal maanden oud. De informatie wordt steeds verder uitgebreid en is makkelijker te vinden. Zo is er een e-book te vinden waarin de 7 Geheimen van Succesvol Beleggen worden onthuld, is vorige week een eerste vraag en antwoord webinar gehouden en zijn AEXAlert (+50% rendement) en sinds kort SprinterAlert succesvol gelanceerd.

Op de website komen meer en meer artikelen in de kennisbank waarin allerlei begrippen over bijvoorbeeld opties en obligaties worden uitgelegd en er is een handige uitwisseling met sociale media zoals Twitter, Facebook en Linkedin. Bovendien is alles voor iedereen zonder kosten beschikbaar.

Tijd nu voor de volgende stap. In plaats van de wekelijkse PDF lanceren we BeursBulletin ‘nieuwe stijl’. Dit bulletin bevat een overzicht van de belangrijkste informatie die de afgelopen week op www.beleggen.com is verschenen.

Meer en meer beleggers weten de weg naar het nieuwe Beleggen.com te vinden. De website is beter vindbaar voor Google waardoor het aantal bezoekers sterk stijgt. Dit is voor een belangrijk deel te danken aan mijn website partner Tonny Loorbach. Een goede website is van onschatbare waarde voor ondernemers en ik wil Tonny daarom bij deze zeer bedanken voor zijn bijdrage aan dit succes!

Ik raad iedere ondernemer die wil focussen op zijn onderneming (en niet op het bouwen van een site) dit programma aan. Ik maak met veel plezier gebruik van het Winstmodel en hoop dat nog jaren te doen.

Ik wil u als klant ook hartelijk danken voor het meedenken aan de ontwikkeling van Beleggen.com en het BeursBulletin nieuwe stijl. Uw opmerkingen worden zeer op prijs gesteld onderaan dit artikel op www.beleggen.com Wilt u overigens meer weten over het Winstmodel van Tonny, kijk dan op

Harm van Wijk

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.