BeursBulletin.nl en OptionAlert.nl gaan verder als Beleggen.com

TopPortefeuille

BeursBulletin.nl en OptionAlert.nl gaan verder als Beleggen.com

In verband met de aanscherping van de wetgeving op het gebied van gegevensbeschermingheeft onze IT-partner aangekondigd de dienstverlening na 15 jaar te stoppen. De reden vormen de astronomische boetes (maximaal 10.000.000 euro of 2% van de wereldwijde jaaromzet bij de  Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) .

Dit betekent voor BeursBulletin.nl en OptionAlert.nl dat de diensten per 25 mei 2018 worden beëindigd. De berichten worden vanaf 25 mei nog wel verzonden via Telegram en Iris.

Mocht u nog een lopend abonnement hebben op BeursBulletin, laat dan s.v.p. weten of u voortaan via Telegram (alle strategieën) of via Iris (signalen, autotrade of semi-autotrade) de berichten wilt ontvangen.

Telegram

Telegram is vergelijkbaar met Whatsapp maar dan veiliger zodat inmiddels meer dan 200 miljoen mensen dit gebruiken. Zie https://telegram.org

De koop en verkoopsignalen worden direct op de mobiele telefoon en PC afgeleverd.

Ik heb veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van diverse strategieën. Deze alerts zijn concrete koop en verkoopberichten…PRECIES wat ik zelf ook doe!

U ontvangt niet alleen 2 jaar de alerts van alle strategieën via Telegram. U ontvangt tijdelijk ook nog handleidingen en de toelichting van de alerts op De Slimste Belegger

·       De Handleiding Opties ter waarde van 97 euro

·       De Handleiding Aandelen ter waarde van 97 euro

·       De Handleiding Speeders ter waarde van 97 euro

·       24 maanden lid van DeSlimsteBelegger.nl ter waarde van 936 euro

·       1de jaar Telegram      997 euro

·       2de jaar Telegram      997 euro

·       De normale prijs van dit pakket is 3071 euro.

Nu tijdelijk slechts 997 euro. Bestel nu op https://www.paypro.nl/product/Telegram/52828

Iris

Uit onderzoek onder klanten bleek dat betreffende onze portefeuilles meer behoefte bestaat dan alleen voor het ontvangen van SMS- en e-mailberichten. Om die reden is besloten om samen met Iris te zoeken naar een mogelijkheid om aan deze wens gehoor te geven.

TradersOnly

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij Iris. U ontvangt dan een pakket van TradersOnly voor het openen van een effectenrekening. Na het storten van 20.000 euro wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille.

U kunt kiezen uit:

NL25Alert

NL25Alert is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 10.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de optieseries wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een hoog rendement verwachten.

AEXALert

En/of

OptionAlert Indices

OptionAlert Indices is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 20.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de optieseries wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een hoog rendement verwachten. Een Iron condor is een optiecombinatie van een (zelfde aantal) Call + Put met verschillende uitoefenprijzen (strikes) en dezelfde expiratiedatum waarbij de geschreven opties worden afgedekt met gekochte opties.

optie-alert

En/of

ETF-Portefeuille

De ETF-Portefeuille is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 20.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de ETF’s wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille wordt volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een mooi rendement verwachten.

ETF-portefeuille

En/of

AandelenAlert

Spreiding over verschillende aandelen draagt bij aan het verlagen van het risico en het verhogen van het rendement. Met een trendvolgende indicator kunnen we dan objectief bepalen waar we instappen en uitstappen. Gewoon de trend volgen en niet tegen de stroom in gaan. Het gemiddelde resultaat tussen 1993 en 2017 met de Trading Navigator was 19,8%. In plaats van aandelen, gebruiken we sprinters, Speeders en turbo’s met factor 4-5. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

AandelenAlert

En/of

TrendPortefeuille

Spreiding over verschillende aandelen draagt bij aan het verlagen van het risico en het verhogen van het rendement. Met een trendvolgende indicator kunnen we dan objectief bepalen waar we instappen en uitstappen. Gewoon de trend volgen en niet tegen de stroom in gaan. Het gemiddelde resultaat tussen 1993 en 2017 met de Trading Navigator was 19,8%. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

TrendPortefeuille

En/of

TopPortefeuille

TopPortefeuille

Het Top-systeem signaleert 1 maal per maand de meest kansrijke aandelen van Nederland en geeft tevens aan of de portefeuille uit het oogpunt van risicobeperking moet worden afgedekt. Hieronder ziet u het resultaat van deze indicator in vergelijking tot een maandelijkse belegging in de AEX-index. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

En/of

SuperMomentumPortefeuille

Het SuperMomentumPortefeuille-systeem signaleert 1 maal per maand de meest kansrijke aandelen van Europa en geeft tevens aan of de portefeuille uit het oogpunt van risicobeperking moet worden afgedekt. Hieronder ziet u het resultaat van deze indicator in vergelijking tot een maandelijkse belegging in de AEX-index. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

SuperMomentumPortefeuille

En/of

DividendPortefeuille

Niet elk aandeel met een hoog dividendrendement is een goede keuze. Aandelen met een relatief hoog dividend worden een interessante belegging als de betrokken bedrijven opnieuw (of meer) winst maken, hun koers in een opgaande trend zit en zij het dividend verhoogd hebben. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.

DividendPortefeuille

En/of

Nasdaq TrendPortefeuille

Met dezelfde trendvolgende indicator kunnen we dan objectief bepalen waar we instappen en uitstappen. Gewoon de trend volgen en niet tegen de stroom in gaan. Het gemiddelde resultaat tussen 1993 en 2018 met de Trading Navigator was 32,9%. Een systeem gebaseerd op een modelportefeuille van 100.000 euro. Veel Amerikaanse aandelen staan boven 1000 dollar, zodat we hier spreiden over over 20 posities van circa 5000 dollar.

https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-us-nasdaq-100k-aandelen-2/

Of met 20.000 euro: https://iris.nl/signaalbeleggen/trading-systemen/trendportefeuille-us-nasdaq-20k-aandelen/

Of kijk eens naar de gecombineerde BFM Modelportefeuilles zoals

https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/bfm-modelportefeuille-25k-nl-opties/

Procedure

Hoe kunt u mee meedoen?

-1- U opent een TradersOnly of MeXeM rekening via  of direct bij MeXeM  op https://www.mexem.com/beleggencom (inclusief 500 euro transactietegoed)

-2- Minimaal benodigd Kapitaal op deze rekening: 20.000 euro.

-3- Bij Iris kunt u kiezen voor signaal beleggen met of zonder (semi) autotrade. Kosten deelname: 66,50 euro per maand (bij jaarabonnement) voor ontvangen signalen incl. automatische orderuitvoering (excl. transactiekosten broker).*

*Kosten deelname: 33,25 euro per maand (bij een jaarabonnement) of 49,– euro per maand (bij een maandabonnement) per 20.000 euro voor alleen de signalen.

Voor het signaal beleggen zijn, naast de gebruikelijke (lage) transactiekosten, verder geen kosten verbonden.

Indien u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met mij op omdat ik zeker wil weten dat u de juiste aandacht en service krijgt.

Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel succes met uw beleggingen!

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.