BeursBulletin verhoogt na 10 jaar de prijzen

Traderswinkel_OptionAlert_indicesIn augustus 2004 verscheen het eerste weekblad van BeursBulletin.nl. Inmiddels zijn wij 10 jaar verder. En wat voor 10 jaar! Zo zijn er 11 modelportefeuilles, de website www.beleggen.com en een uitgebreid pakket aan coachingsdagen. In deze 10 jaar hebben we nog nooit de prijzen verhoogd. Dat gaat volgende week veranderen.

De kosten zijn de afgelopen 10 jaar steeds verder opgelopen. We streven ernaar de hoogste kwaliteit voor onze klanten te bieden en dat kost geld. Na 10 jaar zijn we helaas genoodzaakt de prijzen van onze abonnementen te verhogen.

Per 1 september 2014 zullen de prijzen van de meeste abonnementen worden verhoogd om de gestegen kosten te kunnen blijven betalen. Als u uw abonnement wilt verlengen, dan betaalt u tot 1 september nog dezelfde tarieven. Kijk op http://www.beursbulletin.nl/scripts/Gateway.php?action=ShowPageAction&showPage=diensten&showPageSub=portefeuilles voor een overzicht van de portefeuilles.

Nieuwe tarieven

Een abonnement voor 3 maanden gaat van € 199,- naar € 399.

Een jaarabonnement gaat van € 595,- naar € 1195.

De ProtectiePortefeuille gaat van € 99,- naar € 199 per kwartaal. Voor een jaar betaalt u voortaan € 699 in plaats van € 349.

Tarieven OptieAlert, AandelenAlert en IndexAlert

10% rendement gaat van € 199 naar € 399

30% rendement gaat van € 499 naar € 999

50% rendement gaat van € 699 naar € 1399

(5) aandelenportefeuilles

Wanneer u zich voor alle (5) aandelenportefeuilles aanmeldt, ontvangt u een aanzienlijke korting. U ontvangt 3 maanden alle tips per SMS en e-mail voor € 799 (was € 399).

ETF-portefeuille en OptionAlert worden niet verhoogd

ETF-Portefeuille

Er zijn twee uitzonderingen. De prijs van de ETF-portefeuille blijft gelijk namelijk € 199 omdat 1 van de uitgangspunten van deze portefeuille is dat de kosten laag moeten zijn. Ook de tarieven van OptionAlert zullen € 49 per maand blijven.

Bestaande abonnementen

Voor de overige portefeuilles gelden dus de nieuwe tarieven vanaf 1 september 2014. U kunt via het inlogscherm op www.beursbulletin.nl zelf uw bestaande abonnementen verlengen met 3 of 12 maand aansluitend op de bestaande einddatum. Ook kunt u contact opnemen per e-mail of telefoon. Wij maken dit dan voor u in orde zodat u nog kunt profiteren van de oude tarieven.

Ik ben zeer benieuwd naar wat u hier van vindt. Type uw reactie s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,

BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk

www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

16 antwoorden
 1. H.J.J. Verburg
  H.J.J. Verburg zegt:

  Voor kwaliteit betaal je nu eenmaal een hogere prijs, welke in het onderhavige geval mij billijk lijkt. Na 10 succesvolle jaren, heeft men van een redelijke prijs de voordelen ruimschoots genoten. Ga zo door!

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Als de kosten stijgen, moeten we helaas ook de prijzen verhogen.

   OptionAlert en de ETF-Portefeuille blijven echter dezelfde prijs houden.

   Beantwoorden
 2. van Velzen
  van Velzen zegt:

  Een prijs verhoging van meer dan 100% is wel bijzonder bruut!
  Voor de portefeuilles van 20.000 Euro zijn de nieuwe tarieven al direct 6% kosten.
  Ik ga zeker eens rond kijken wat er nog meer te koop is aan adviezen.

  Beantwoorden
 3. Hans Kok
  Hans Kok zegt:

  Nu was ik juist plan een abonnement te gaan nemen, maar als ik zie dat de prijzen zo’n beetje 100% verhoogd gaan worden (!) is dat wel de beste ontmoediging die men kan creeren.

  Is een verhoging van 100% niet een beetje te veel van het goede (om het maar zachtjes uit te drukken)?

  Beantwoorden
 4. Wil Doele
  Wil Doele zegt:

  Nou Harm, ik vind een stijging van 100% wel heel dapper! Dat je na 10 jaar aanpast, lijkt niet zo vreemd, maar 100% gaat je opbreken! K’zou er nog maar es even over nadenken.

  vr gr Wil Doele

  Beantwoorden
 5. Dolf Carel Dieudonné
  Dolf Carel Dieudonné zegt:

  Zo’n plotselinge stijging van 100% moet je eigenlijk niet hebben. Stijging van de kosten moeten per jaar plaats vinden. Zo gaat het met de meeste abonnementen van tijdshriften en dergelijken. Je kunt dan beter een totaalbeeld van alle kosten krijgen.

  Beantwoorden
 6. Niels
  Niels zegt:

  Prijsverhogingen zien we overal in de financiele sector, met dank aan de AFM. Maar dit is wel een zeer forse verhoging. Waren de verborgen kosten van voor het provisieverbod dan zo hoog?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.