Canadese junior goldminer met wereldvinding zorgt voor een omwenteling in de mijnbouwsector

Gouden TientjeCanadese junior goldminer met wereldvinding zorgt voor een omwenteling in de mijnbouwsector (goud, zilver, platina, palladium, diamant, koper). Het gaat om een vinding waarmee de operationele kosten met een slordige 40% worden teruggebracht. Intussen zijn er dit jaar al de eerste (licensie)overeenkomsten afgesloten in Canada, Zuid-Afrika, Japan en Australië en er bevinden zich diverse in de pipeline waarvan sommige in contract mode. Uniek is dat het bedrijf middels deze vinding niet langer van de goudmarkt afhankelijk is.

Ter vergroting van de marktkapitalisatie en financiering van de introductie van de vinding wordt opnieuw een private placement of onderhandse plaatsing van aandelen uitgebracht met een beperkte omvang van slechts CDN$1 miljoen nadat de laatste eind vorig jaar zeer succesvol werd voltekend.

Private Placements zijn doorgaans een kolfje naar de hand van professionele partijen daar aan de uitgifte van deze aandelen gratis warrants zijn gehecht die gedurende een looptijd van twee jaar kunnen worden uitgeoefend. Bij een koersstijging van slechts C$0,12 is de investering terugverdiend. Naarmate de koers stijgt, leveren de warrants meer op. Vanuit de nu verworven hybride status ontstaat er met het uitbrengen van deze zeer innovatieve technologie een nog ongekende maar potentieel substantiële kasstroom.

Beleggers kunnen hierop intekenen met een minimum van CDN$25.000 of omgerekend ca. €18.500. Voor volledige informatie neemt u contact op met Robert Broncel, email: [email protected]

1 reply
 1. Dolf Carel Dieudonné
  Dolf Carel Dieudonné says:

  Een interessante beschrijving van de mogelijkheden van deze wereldvinding. Er zou echter wat meer technische publicatie moeten komen.

  Succes, en groet

  Dolf C.Dieudonné

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.