Hoe u met een investering van 1 dag de crisis kunt overleven

Ik heb u de laatste weken mailtjes gestuurd over het belang van een hoog Financieel IQ, van de invloed van onze emoties op onze beleggingen. Maar ik heb u ook een waardevol webinar aangeboden  hoe u de kredietcrisis kunt overleven.

Omdat ik zie dat veel beleggers niet goed voorbereid zijn op de toekomst, heb ik besloten een coachingsdag-nieuwe-stijl te ontwikkelen.

Herkent u deze vragen?
Wordt het financiële repressie, deflatie of hyperinflatie?
Zorgt goud voor verlichting?

Deze vragen worden beantwoord. Kom naar
de Coachingsdag  “Hoe u de kredietcrisis kunt overleven”

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen voor particuliere beleggers. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers zien hoe zij succesvol zijn op de beurs, risico’s afdekken en meer rendement behalen.

En nu heb ik deze coachingsdag in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor particuliere beleggers die hun portefeuille willen beschermen en winst willen maken in de huidige crisis.
14 februari aanstaande is die coachingsdag: “Hoe u de kredietcrisis kunt overleven.”

Dit is dé oplossing voor veel van uw pijn op de beurs
Deze grafiek is voor iedereen toegankelijk op de website van het Centraal Bureau voor de statistiek.
Na de tweede wereldoorlog is de AOW geïntroduceerd, een volksverzekering. Mensen van 65 jaar en ouder krijgen maandelijks een uitkering.Die uitkering wordt opgebracht door iedereen die werkt, dus iedereen die jonger is dan 65.
Zoals je ziet neemt het aantal mensen rap af vanaf de leeftijd 60 jaar.Ook is goed te zien dat er in de leeftijd tot 10 jaar een ware explosie van geboorten heeft plaatsgevonden.Omdat er veel meer werkenden waren dan 65plussers, was de AOW goed op te brengen.
En dit is de voorspelling voor 2030.Bevolkingspyramide_2030
Nu zijn ze bij het CBS al jaren bezig met cijfers, statistiek en voorspellingen en ze zijn daar behoorlijk goed in.
Deze grafiek zal daarom een redelijke voorspelbaarheid bezitten.We worden met z’n allen steeds ouder.
Er is een enorme groep 65plussers, ook zien we dat we steeds ouder worden.De gezondheidszorg verbetert, we leven gezonder en we worden dus almaar ouder.
Maar wie gaat de AOW nog betalen?De groep eronder wordt steeds kleiner.Zorgen nu 3,2 mensen voor 1 AOW-er, in 2040 zijn dat er nog maar 1,75. Die gaan die uitkeringen van nu niet meer kunnen ophoesten.

Uw problemen behoren tot het verleden omdat u tijdens de coachingsdag:

  • Ontdekt hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs
  • Aan tafel zit met de TOP-beleggers van Nederland. U krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf.
  • U ontdekt hoe u met risico’s kunt uitbannen
  • U krijgt methodes aangereikt waarmee u winst kunt gaan maken op de beurs
  • De methodes die we met u gaan delen, kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten, waarmee ikzelf en met mij talloze beleggers de afgelopen jaren buitengewoon succesvol zijn geweest.
Ik ben niet de enige die goede resultaten behaalt met de methodes die tijdens de coachingsdagen worden onthuld, lees maar:

Martin Sijbolts “Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!”Martin Sijbolts, Groningen

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Ewald Tan
“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Deze Ene Coachingsdag = Een Wereld Van Verschil!

Op 14 februari zullen in Maarssen onder andere Willem Middelkoop, Sander Boon en Cor Wijtvliet u vertellen hoe u de crisis overleeft.
U krijgt pure financiële kennis en verhoogt onmiddellijk uw Financieel IQ.Denk nog maar even aan de 90% van de particulieren die structureel verliest op de beurs…
Deze coachingsdag duurt van 9 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags.Tijdens de lunch kunt u ideeën met andere beleggers uitwisselen of u kunt een-op-een met Willem, Sander, Cor of mij van gedachten wisselen.Buitengewoon leerzaam.

Ik stel de coaches graag aan u voor:

Willem MiddelkoopWillem Midddelkoop
Willem Middelkoop (1962) is oprichter van het Commodity Discovery Fund en publicist. Hij verwierf landelijke bekendheid als marktcommentator bij RTLZ. Middelkoop waarschuwde in zijn eerste boek “Als de dollar valt” (2007) voor een naderende kredietcrisis.
In de jaren er na verschenen “De permanente oliecrisis” (2008) en “Overleef de kredietcrisis” (2009) en “Goud en het geheim van geld” (2012) en The Big Reset (2013). In totaal verkocht hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken.

maar Willem is natuurlijk ook als marktcommentator bij RTLZ en beheerder van het Commodity Discovery Fund en oprichter van AmsterdamGold.

Sander Boon

Sander schrijft over het leeglopen van de sinds 1914 opgeblazen geldbubbel. Hij schreef voor een aantal partijen het partijprogramma en deed hij de research en redactie van Willem Middelkoop’s bestseller ‘Als de dollar valt’.

Sander publiceert in binnen- en buitenland (waaronder Trouw, De Volkskrant en Het Financieele Dagblad) en adviseert institutionele beleggers over de rol van goud in een beleggingsportefeuille. In 2012 verscheen zijn boek  ‘De geldbubbel’.

Cor Wijtvliet promoveerde tot economisch doctor aan de Universiteit van Tilburg.

Hij werkte bij Via KBW Wesselius en Frieslandbank Securities en kwam in 1998 terecht bij Van Lanschot Bankiers.

In 2009 begon Cor Wijtvliet met Wijtvliet Research. Hij verricht onderzoek in opdracht van derden en schrijft nieuwsbrieven over een veelheid aan onderwerpen, maar met een financieel economische ondertoon.

Coachingsdag Hoe u de kredietcrisis kunt overleven (de echte crisis komt nog)

De coachingsdag van 14 februari aanstaande is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten. Wilt u als particuliere belegger op een veilige manier meer rendement uit uw portefeuille halen? Meld u dan nu aan.

– hoe u risico’s leert herkennen en vermijden
– welke maatregelen u kunt nemen om de klappen op te vangen
– wat de beste tijd is om te gaan beleggen en welke signalen u kunt gaan herkennen voor een eventuele volgende grote beurscrisis zodat u deze voor bent!

Dit en nog veel en veel meer!

Kom naar de coachingsdag Hoe u de kredietcrisis kunt overleven, 14 februari in Maarssen en zorg dat u niet meer verliest op de beurs!

De coachingsdag in Maarssen is uiteraard geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur. Uw investering in deze waardevolle dag is 297 euro, inclusief BTW.

Beslis nu om naar de coachingsdag te gaan, en ontvang 3 waardevolle bonussen

Bonus 1: Kwartaal abonnement ETF-portefeuille, waarde 199 euro

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste ETF‘s, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde in lijn met de slimste beleggers ter wereld!

Bonus 2: Geld Verdienen Met Aandelen twv 47 euro

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt GRATIS het boek ‘Geld verdienen met aandelen’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van aandelen en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert twv 139 euro GRATIS

Per sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Normaal kost het rendementsabonnement 139 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

Investeer geen 682 euro maar
slechts 297 euro. Profiteer vandaag nog!

Kom naar de Coachingsdag Hoe u de kredietcrisis kunt overleven op 14 februari. Omdat u dan betere rendementen kunt behalen en verliezen op de beurs kunt stoppen.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens de coachingsdag 14 februari!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdag en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 682 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

Maak nu gebruik van het aanbod
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.