Nog slechts [tjopcd]

Hoe u met een investering van 1 dag
nooit meer hoeft te verliezen op de beurs

grafiek dalend kader rood erdoor

Ik heb u de laatste weken mailtjes gestuurd over het belang van een hoog Financieel IQ, van de invloed van onze emoties op onze beleggingen. Maar ik heb u ook een waardevolle strategie gestuurd om snel een verlies op aandelen te repareren met opties.

Eerlijk is eerlijk: opties hebben ooit mijn hart gestolen. Het is een prachtinstrument waarmee de portefeuille beschermd kan worden en waarmee mooie rendementen gemaakt kunnen worden.

Omdat ik zie dat veel beleggers niet goed gebruik maken van de mogelijkheden die opties bieden, heb ik besloten een coachingsdag-nieuwe-stijl te ontwikkelen. Een waar de basis van opties fundamenteel wordt onderwezen en waarbij de theorie direct wordt vertaald naar de praktijk. Een dag waarna iedere belegger zelf optieconstructies kan bouwen en nooit meer geld hoeft te verliezen op de beurs…

Herkent u deze problemen?
 • U houdt alles op de beurs nauwgezet bij maar maakt toch elk jaar een paar procent verlies (of meer!)
 • Als u koopt heeft u achteraf altijd teveel betaald voor een aandeel of een optie
 • Heeft u verkocht, dan heeft u achteraf altijd een te lage prijs gekregen
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de koers wel weer terugkomt op de aankoopprijs
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de bodem nu echt wel is bereikt
 • U stelt snel winst veilig (te snel blijkt achteraf…)
 • U denkt vaak ‘had ik nou maar…’

Deze problemen zijn nu verleden tijd. Kom naar
de Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen voor particuliere beleggers. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers zien hoe zij succesvol zijn op de beurs, risico’s afdekken en meer rendement behalen.

En nu heb ik deze coachingsdag in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor particuliere beleggers die hun portefeuille willen beschermen en winst willen maken met opties.
10 december aanstaande is die coachingsdag: Opties van Theorie naar Praktijk.

Dit is dé oplossing voor veel van uw pijn op de beurs

Ik ben een groot voorstander van opties. Al vele jaren bescherm ik mijn portefeuille en maak ik er prachtige mee. Ik ben ervan overtuigd dat opties voor u precies hetzelfde gaan doen. Daarom heb ik deze speciale coachingsdag opnieuw in het leven geroepen. U krijg een uitgebreide optie-inleiding waar de echte basis aan bod komt. Daarna gaan we die theorie meteen in de praktijk brengen.

Uw problemen behoren tot het verleden omdat u tijdens de coachingsdag: 

 • Ontdekt hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs
 • Aan tafel zit met de TOP-beleggers van Nederland. U krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf.
 • U ontdekt hoe u met opties risico’s kunt uitbannen
 • U krijgt methodes aangereikt waarmee u winst kunt gaan maken op de beurs
 • De methodes die we met u gaan delen, kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten, waarmee ikzelf en met mij talloze beleggers de afgelopen jaren buitengewoon succesvol zijn geweest. Bovendien:
 • Ontdekt u hoe u op korte termijn risico’s afdekt
 • Vertellen de coaches in gewone en begrijpelijke mensentaal wat u in specifieke situaties het beste kunt doen
 • Ontdekt u hoe u direct de basis legt voor lange(re) termijn rendementen
 • Zult u nooit meer zomaar verlies maken op de beurs
 • Koopt u tegen prijzen die veelal lager liggen
 • Verkoopt u voor veel hogere prijzen
 • Krijgt u er een betere nachtrust voor in de plaats

Ik ben niet de enige die goede resultaten behaalt met de methodes die tijdens de coachingsdagen worden onthuld, lees maar:
Martin Sijbolts “Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!”Martin Sijbolts, Groningen

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Ewald Tan
“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Deze Ene Coachingsdag = Een Wereld Van Verschil!

Op 10 december 2013 vindt de Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk plaats. Cees Smit, Martin Hendriks, Douwe Westervaarder en Harm van Wijk nemen u bij de hand in het land van de opties.

Ze praten u he-le-maal bij zodat u precies begrijpt wat opties zijn, wat u ermee kunt en hoe u ze kunt inzetten om uw portefeuille te beschermen en rendement te maken. Ze onthullen hun grootste geheimen op het gebied van optiebeleggen en geven verschillende strategieën prijs. Deze ene dag kan voor u het verschil betekenen tussen geen of wel winst op de beurs.

Ik stel de coaches graag aan u voor:

Cees Smit

Cees Smit Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenconstructies, waarin hij zijn sporen heeft verdiend in leidinggevende functies bij diverse grootbanken. Cees schrijft onder andere voor IEX.nl.

Cees gaat met u in op opties/volatiliteit-beweeglijkheid/” title=”volatiliteit”>volatiliteit en hoe u daar als belegger via opties gebruik van kunt maken.  

Douwe-Westervaarder-Martin-Hendriks1Martin Hendriks en Douwe Westervaarder

Martin en Douwe zijn van US Option Trader. Al bijna 2 jaar verrijkenze met hun unieke aanpak de markt voor optiebeleggers. Een gezonde dosis winnende mindset, de techniek om te komen tot kanshebbende tickers en de pragmatiek om complexe materie begrijpelijk uit te leggen. Ze hebben talloze beleggers geholpen rendementsvolle stappen te maken .

Martin en Douwe zullen u inspireren meer rendement te halen uit opties. Ze vertellen welke randvoorwaarden nodig zijn om winst te kunnen maken, leren u de stappen die leiden tot de keuze van de beste opties en geven praktische informatie over het innemen van posities en het uitvoeren van exitstrategieën. 

Harm van Wijk

Drs. Harm van Wijk

Harm neemt u mee in de wereld van Short Strangles. Deze ene strategie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een portefeuille als AEXAlert in twee jaar tijd 60% winst heeft gemaakt.

 
Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk

De coachingsdag van 10 december aanstaande is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten. Wilt u als particuliere belegger op een veilige manier meer rendement uit uw portefeuille halen? Meld u dan nu aan.

 • Ontdek welke psychologische factoren u tijdens het beleggen parten spelen
 • Ontdek de mogelijkheden van verschillende opties
 • Leer hoe u met opties zelf verschillende constructies bouwt die uw portefeuille beschermen en rendement opleveren
 • Kom alles te weten over de winstgevend strategie Short Strangle
 • Stel specifieke vragen over uw portefeuille aan de beste beleggers die Nederland momenteel heeft

Dit en nog veel en veel meer!

Kom naar de coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk, 10 december in Maarssen en zorg dat u niet meer verliest op de beurs!

De coachingsdag in Maarssen is uiteraard geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur. Uw investering in deze waardevolle dag is 297 euro, inclusief BTW.

Beslis nu om naar de coachingsdag te gaan, en ontvang 3 waardevolle bonussen

Bonus 1: Kwartaal abonnement ETF-portefeuille, waarde 199 euro

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste ETF‘s, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde in lijn met de slimste beleggers ter wereld!

Bonus 2: Geld Verdienen Met Opties twv 47 euro

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt GRATIS het boek ‘Geld verdienen met opties’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van opties en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert twv 139 euro GRATIS

optiealert optiealertPer sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Normaal kost het rendementsabonnement 139 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

 

Tijdelijke Extra Bonus twv 121,80 euro!

Voor het werken met opties is een aantal gereedschappen onmisbaar. Ik heb in de loop der jaren een aantal calculatiesheets ontwikkeld waarmee u veel nauwkeuriger en zekerder kunt handelen in opties. Deze 4 sheets hebben een vergelijkbare waarde van 121,80 euro. U krijgt ze tijdelijk als bonus. 4 onmisbare tools voor het handelen in opties:

 • Opbrengscalculator Bereken zelf de potentiële waarde van call-opties (waarde 27,95 euro)
 • Calculatiesheet Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft (waarde 27,95 euro)
 • Margincalculator Berekenen hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie (waarde 37,95 euro)
 • Geschiktheidscalculator Maak zelf  rendementsberekeningen voor het gedekt schrijven van callopties (waarde 27,95 euro)

Investeer geen 803,80 euro maar
slechts 297 euro. Profiteer vandaag nog!

Kom naar de Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk op 10 december. Omdat u dan betere rendementen kunt behalen en verliezen op de beurs kunt stoppen.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens de coachingsdag 10 december!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdag en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 803,80 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

Maak nu gebruik van het aanbod
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.