Nog slechts [tjopcd]

Investeer slechts 1 dag zodat u nooit meer
verlies hoeft te maken op de beurs

Drs. Harm van Wijk te gast bij Rondom10Ik heb u de laatste weken bericht over het belang van een hoog Financieel IQ, van de invloed van onze emoties op onze beleggingen. Maar ik heb u ook een waardevolle strategie gestuurd om snel een verlies op aandelen te repareren met opties.

Eerlijk is eerlijk: opties hebben ooit mijn hart gestolen. Het is een prachtinstrument waarmee de portefeuille beschermd kan worden en waarmee mooie rendementen gemaakt kunnen worden.

Omdat ik zie dat veel beleggers niet goed gebruik maken van de mogelijkheden die opties bieden, heb ik besloten een coachingsdag-nieuwe-stijl te ontwikkelen. Een waar de basis van opties fundamenteel wordt onderwezen en waarbij de theorie direct wordt vertaald naar de praktijk. Een dag waarna iedere belegger zelf optieconstructies kan bouwen en nooit meer geld hoeft te verliezen op de beurs…

grafiek dalend kader rood erdoorBeleggen is raar

Gouden Bergen worden u beloofd, maar als u er zelf aan gaat beginnen kost het u alleen maar geld. Dat kan domme pech zijn, dus u belegt verder… weer met verlies. En soms met een kleine winst. Maar na een jaar staat u toch op minder dan toen u begon.

Toch is het lastig om ermee te stoppen. Want u wilt het verlies van dat jaar per se weer goed maken. Daarom gaat u door – en verliest u nog meer geld.

Herkent u deze problemen?
 • U houdt alles op de beurs nauwgezet bij maar maakt toch elk jaar een paar procent verlies (of meer!)
 • Als u koopt heeft u achteraf altijd teveel betaald voor een aandeel of een optie
 • Heeft u verkocht, dan heeft u achteraf altijd een te lage prijs gekregen
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de koers wel weer terugkomt op de aankoopprijs
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de bodem nu echt wel is bereikt
 • U stelt snel winst veilig (te snel blijkt achteraf…)
 • U denkt vaak ‘had ik nou maar…’
U bent niet de enige die geld verliest

Maar liefst 90% van de particuliere beleggers verliest geld op de beurs. Er is best een grote kans dat u daar bij hoort. De oorzaken van het verlies:

 • u laat zich leiden door uw emoties
 • u heeft te weinig financiële kennis
Sommigen doen het nog veel slechter

Troost u. De slechtst presterende particuliere beleggers zijn in 5 jaar tijd 90% van hun vermogen of spaargeld kwijt. 90%! Ik hoop dat u daar niet bij hoort.

Er moet dan 900% winst worden gemaakt om weer op de oorspronkelijke waarde uit te komen!

Stop met geld verliezen

Als u mij zou vragen naar mijn beste advies over beleggen, dan is dat: verlies geen geld. Wat u verliest, moet u weer goed maken. Als u 10% verliest, moet u 11% winst gaan maken om weer op de uitgangspositie uit te komen. Verliest u 50% dan moet u zelfs 100% winst maken.

Schermafbeelding-2013-10-31-om-18.14.06

Dan maar niet meer beleggen?

Mmm… Als u niets doet verliest u ook geld: uw geld wordt steeds minder waard. De (officiële) inflatie staat op 2,6%. Als u bovendien 1,2% vermogensrendementsheffing afdraagt, moet u ieder jaar 3,8% rendement maken om uw vermogen in tact te laten. U ziet wat er gebeurt met een vermogen van 100.000 euro als u niets doet.


Sparen is geen alternatief

Er is geen spaarrekening die 3,8% rendement biedt. En als u zich bedenkt dat de pensioenfondsen er slecht voor staan en het voortbestaan van de AOW onzeker is, dan weet u één ding zeker: alleen met beleggen kunt u een financieel gezonde toekomst opbouwen.

Beleggen zonder verlies?

Is het mogelijk om te beleggen zonder dat u geld hoeft te verliezen? Zeer beslist! Een investering van 1 dag is ervoor nodig. Ik vertel u straks meer over. Eerst iets anders. Want waarom zou u mij geloven?

I Practice What I Preach…

harm

Mijn naam is Harm van Wijk en ik behaal al ruim 26 jaar uitstekende resultaten met beleggen. Natuurlijk verliest iedere belegger wel eens geld op de beurs, ik ook. Maar ik maak meer dan voldoende winsten om die verliezen volkomen teniet te doen – ik behaal jaar in jaar uit gemiddeld 25% winst.

Na mijn studie Bedrijfseconomie

heb ik veel en hard gewerkt in de financiële sector. Een paar dingen die ik heb gedaan: ik heb de beleggingswebsite voor SNS Bank opgezet, de website voor de Financiële Telegraaf, ik ben productmanager beleggen geweest bij Fortis Bank en ik heb bijvoorbeeld meegewerkt aan de introductie van de turbo’s voor ABN/AMRO.

logo's bankenInmiddels ben ik een aantal jaren bezig met de websites beleggen.live en beursbulletin.nl. In samenwerking met een aantal grote partijen zoals ABN/AMRO en bijvoorbeeld Alex organiseer ik beleggingscursussen.

Ook ik zie dat particuliere beleggers veel moeite hebben met het behalen van winsten op de beurs. Op verschillende manieren help ik mensen om hun resultaat sterk te verbeteren.

Hoe? Door waardevolle kennis te bieden. Kennis waarmee ik zelf jaar na jaar op een veilige manier prima rendementen behaal en waarvan ik zeker weet dat het werkt.

Waarom vertel ik u dit?

Het bovenstaande is niet bedoeld om op te scheppen. Ik wil u graag laten zien wat er op de beurs gebeurt. En wat er gebeurt als u over de juiste kennis beschikt. Leest u mijn nieuwsbrieven al? Mijn overtuiging is dat u veel betere resultaten behaalt als u over de juiste kennis beschikt.

Geen speciale talenten vereist

Ja, ik heb een redelijk Financieel IQ, maar ik heb geen speciale talenten ofzo. Wel weet ik hoe beleggen op de beurs werkt. En hoe je geld voor je kunt laten werken, in plaats van te werken voor je geld.

Wat ik voor mezelf heb opgezet in 26 jaar is voor iedereen weggelegd en ik vind het leuk om anderen daarbij te helpen.

Het is nooit te laat om met beleggen te beginnen

TijdEen vraag die ik vaak hoor: ‘wanneer moet ik beginnen met beleggen?’. Vooral als de beurzen een aantal dagen, weken of maanden flink gestegen zijn, zijn mensen huiverig. Daarover wil ik twee dingen zeggen:

 1. Ook in een dalende of zijwaarts bewegende beurs zijn uitstekende rendementen te behalen
 2. Tijd is op de beurs letterlijk geld: hoe langer uw geld heeft om te groeien, hoe beter het is. Begin daarom vandaag nog!

In 2000 stond de AEX op ruim 700 punten. Vandaag zwermen we rond 390 punten. Dertien jaar later is de waarde van de index bijna gehalveerd. Wat zeker is: u kunt beter vandaag in de AEX stappen dan dertien jaar geleden!

Ontdek in 1 dag hoe u voortaan
verliezen op de beurs kunt voorkomen

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen, speciaal voor particuliere beleggers. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers precies zien hoe zij succesvol zijn op de beurs, risico’s afdekken en meer rendement behalen.

En nu heb ik deze coachingsdag in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor particuliere beleggers die hun portefeuille willen beschermen en winst willen maken met opties.
10 december aanstaande is die coachingsdag: Opties van Theorie naar Praktijk.

Dit is dé oplossing voor veel van uw pijn op de beurs

Ik ben een groot voorstander van opties. Al vele jaren bescherm ik mijn portefeuille en maak ik er prachtige mee. Ik ben ervan overtuigd dat opties voor u precies hetzelfde gaan doen. Daarom heb ik deze speciale coachingsdag opnieuw in het leven geroepen. U krijg een uitgebreide optie-inleiding waar de echte basis aan bod komt. Daarna gaan we die theorie meteen in de praktijk brengen.

Wat zijn de voordelen van de coachingsdag voor u?

 • U ontdekt hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs
 • U zit met de TOP-beleggers van Nederland en krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf. Die informatie is voor veel beleggers (die 90% ;-)) niet beschikbaar.
 • U ontdekt hoe u met opties risico’s kunt uitbannen
 • U krijgt methodes aangereikt die ervoor zorgen dat u gaat behoren tot de 10% van de particuliere beleggers die wel winst maakt op de beurs
 • De methodes die we met u gaan delen, kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten, waarmee ikzelf en met mij talloze TOP- beleggers de afgelopen jaren buitengewoon succesvol zijn geweest. Bovendien:
 • Ontdekt u hoe u op korte termijn risico’s afdekt
 • Vertellen de coaches in gewone en begrijpelijke mensentaal wat u in specifieke situaties het beste kunt doen
 • Ontdekt u hoe u direct de basis legt voor lange(re) termijn rendementen
 • Zult u nooit meer zomaar verlies maken op de beurs
 • Koopt u tegen prijzen die veelal lager liggen
 • Verkoopt u voor veel hogere prijzen
 • Krijgt u er een betere nachtrust voor in de plaats

Ik ben niet de enige die goede resultaten behaalt met de methodes die tijdens de coachingsdagen worden onthuld, lees maar:
Martin Sijbolts “Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!”Martin Sijbolts, Groningen

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Ewald Tan
“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Deze Ene Coachingsdag = Een Wereld Van Verschil!

Op 10 december 2013 vindt de Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk plaats. Cees Smit, Martin Hendriks, Douwe Westervaarder en Harm van Wijk nemen u bij de hand in het land van de opties.

Ze praten u he-le-maal bij zodat u precies begrijpt wat opties zijn, wat u ermee kunt en hoe u ze kunt inzetten om uw portefeuille te beschermen en rendement te maken. Ze onthullen hun grootste geheimen op het gebied van optiebeleggen en geven verschillende strategieën prijs. Deze ene dag kan voor u het verschil betekenen tussen geen of wel winst op de beurs.

Ik stel de coaches graag aan u voor:

Cees Smit

Cees Smit Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenconstructies, waarin hij zijn sporen heeft verdiend in leidinggevende functies bij diverse grootbanken. Cees schrijft onder andere voor IEX.nl.

Cees gaat met u in op opties/volatiliteit-beweeglijkheid/” title=”volatiliteit”>volatiliteit en hoe u daar als belegger via opties gebruik van kunt maken.

Douwe-Westervaarder-Martin-Hendriks1Martin Hendriks en Douwe Westervaarder

Martin en Douwe zijn van US Option Trader. Al bijna 2 jaar verrijkenze met hun unieke aanpak de markt voor optiebeleggers. Een gezonde dosis winnende mindset, de techniek om te komen tot kanshebbende tickers en de pragmatiek om complexe materie begrijpelijk uit te leggen. Ze hebben talloze beleggers geholpen rendementsvolle stappen te maken .

Martin en Douwe zullen u inspireren meer rendement te halen uit opties. Ze vertellen welke randvoorwaarden nodig zijn om winst te kunnen maken, leren u de stappen die leiden tot de keuze van de beste opties en geven praktische informatie over het innemen van posities en het uitvoeren van exitstrategieën.

Harm van Wijk

Drs. Harm van Wijk

Harm neemt u mee in de wereld van Short Strangles. Deze ene strategie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een portefeuille als AEXAlert in twee jaar tijd 60% winst heeft gemaakt.

Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk

De coachingsdag van 10 december aanstaande is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten. Wilt u als particuliere belegger op een veilige manier meer rendement uit uw portefeuille halen? Meld u dan nu aan.

 • Ontdek welke psychologische factoren u tijdens het beleggen parten spelen
 • Ontdek de mogelijkheden van verschillende opties
 • Leer hoe u met opties zelf verschillende constructies bouwt die uw portefeuille beschermen en rendement opleveren
 • Kom alles te weten over de winstgevend strategie Short Strangle
 • Stel specifieke vragen over uw portefeuille aan de beste beleggers die Nederland momenteel heeft

Dit en nog veel en veel meer!

Kom naar de coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk, 10 december in Maarssen en zorg dat u niet meer verliest op de beurs!

De coachingsdag in Maarssen is uiteraard geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur. Uw investering in deze waardevolle dag is 297 euro, inclusief BTW.

Beslis nu om naar de coachingsdag te gaan, en ontvang 3 waardevolle bonussen

Bonus 1: Kwartaal abonnement ETF-portefeuille, waarde 199 euro

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste ETF‘s, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde in lijn met de slimste beleggers ter wereld!

Bonus 2: Geld Verdienen Met Opties twv 47 euro

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt GRATIS het boek ‘Geld verdienen met opties’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van opties en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert twv 139 euro GRATIS

optiealert optiealertPer sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Normaal kost het rendementsabonnement 139 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

Tijdelijke Extra Bonus twv 121,80 euro!

Voor het werken met opties is een aantal gereedschappen onmisbaar. Ik heb in de loop der jaren een aantal calculatiesheets ontwikkeld waarmee u veel nauwkeuriger en zekerder kunt handelen in opties. Deze 4 sheets hebben een vergelijkbare waarde van 121,80 euro. U krijgt ze tijdelijk als bonus. 4 onmisbare tools voor het handelen in opties:

 • Opbrengscalculator Bereken zelf de potentiële waarde van call-opties (waarde 27,95 euro)
 • Calculatiesheet Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft (waarde 27,95 euro)
 • Margincalculator Berekenen hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie (waarde 37,95 euro)
 • Geschiktheidscalculator Maak zelf  rendementsberekeningen voor het gedekt schrijven van callopties (waarde 27,95 euro)

Investeer geen 803,80 euro maar
slechts 297 euro. Profiteer vandaag nog!

Kom naar de Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk op 10 december. Omdat u dan betere rendementen kunt behalen en verliezen op de beurs kunt stoppen.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens de coachingsdag 10 december!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdag en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 803,80 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

Maak nu gebruik van het aanbod
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.