Aanbod nog slechts geldig:
[tjopcd]

Ontdek hoe u nooit meer hoeft te verliezen
op de beurs door slechts 1 dag tijd te investeren

grafiek dalend kader rood erdoor

Ik heb u de laatste weken mailtjes gestuurd over het belang van een hoog Financieel IQ, van de invloed van onze emoties op onze beleggingen. Maar ik heb u ook een waardevolle strategie gestuurd om snel een verlies op aandelen te repareren met opties.

Eerlijk is eerlijk: opties hebben ooit mijn hart gestolen. Het is een prachtinstrument waarmee ik mijn portefeuille bescherm en waarmee ik mooie rendementen maak.

Omdat ik zie dat veel beleggers niet goed gebruik maken van de mogelijkheden die opties bieden, heb ik besloten een coachingsdag-nieuwe-stijl te ontwikkelen. Een waar de basis van opties fundamenteel wordt onderwezen en waarbij de theorie direct wordt vertaald naar de praktijk. Een dag waarna iedere belegger zelf optieconstructies kan bouwen en nooit meer geld hoeft te verliezen op de beurs…

Herkent u deze problemen?

 • U houdt alles op de beurs nauwgezet bij maar maakt toch elk jaar een paar procent verlies (of meer!)
 • Als u koopt heeft u achteraf altijd teveel betaald voor een aandeel of een optie
 • Heeft u verkocht, dan heeft u achteraf altijd een te lage prijs gekregen
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de koers wel weer terugkomt op de aankoopprijs
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de bodem nu echt wel is bereikt
 • U stelt snel winst veilig (te snel blijkt achteraf…)
 • U denkt vaak ‘had ik nou maar…’

Deze problemen zijn nu verleden tijd. Kom naar
de Coachingsdag Opties voor Gevorderden

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen voor particuliere beleggers. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers zien hoe zij succesvol zijn op de beurs, risico’s afdekken en meer rendement behalen.

En nu heb ik deze coachingsdag in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor particuliere beleggers die hun portefeuille willen beschermen en winst willen maken met opties.

14 oktober aanstaande is die coachingsdag: Opties voor Gevorderden.

Dé oplossing voor veel van uw pijn op de beurs

Ik ben een groot voorstander van opties. Al vele jaren bescherm ik mijn portefeuille en maak ik er prachtige rendementen mee. Ik ben ervan overtuigd dat opties voor u precies hetzelfde gaan doen. Tijdens deze speciale coachingsdag gaan we diep in op wat er met opties mogelijk is en brengen die theorie meteen in de praktijk. Het is het logische vervolg op de ccoachinsdag ‘basic’.

Word uw problemen op de beurs de baas.
Tijdens de coachingsdag:

 • Ontdekt u hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs
 • Zit u aan tafel met de TOP-beleggers van Nederland. U krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf.
 • Ontdekt u hoe u met opties risico’s kunt uitbannen
 • Krijgt u methodes aangereikt waarmee u winst kunt gaan maken op de beurs
 • De methodes die we met u gaan delen, kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten, waarmee ikzelf en met mij talloze beleggers al jaren buitengewoon succesvol zijn. Bovendien:
 • Ontdekt u hoe u op korte termijn risico’s afdekt
 • Vertellen de coaches in gewone en begrijpelijke mensentaal wat u in specifieke situaties het beste kunt doen
 • Ontdekt u hoe u direct de basis legt voor lange(re) termijn rendementen
 • Zult u nooit meer zomaar verlies maken op de beurs
 • Koopt u tegen prijzen die veelal lager liggen
 • Verkoopt u voor veel hogere prijzen
 • Krijgt u er een betere nachtrust voor in de plaats
 Ik ben niet de enige die goede resultaten behaalt met de methodes die tijdens de coachingsdagen worden onthuld, lees maar:
Martin Sijbolts “Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!”Martin Sijbolts, Groningen“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, TilburgEwald Tan
“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Deze Ene Coachingsdag = Een Wereld Van Verschil!

Op 14 oktober 2014 vindt de Coachingsdag Opties voor Gevorderden plaats. Cees Smit, Martin Hendriks, Douwe Westervaarder en Jan Robbert Schutte nemen u bij de hand in deze coachingsdag Opties voor Gevorderden.

Ze praten u he-le-maal bij zodat u precies begrijpt wat opties zijn, wat u ermee kunt en hoe u ze kunt inzetten om uw portefeuille te beschermen en rendement te maken. Ze onthullen hun grootste geheimen op het gebied van optiebeleggen en geven verschillende strategieën prijs. Deze ene dag kan voor u het verschil betekenen tussen geen of wel winst op de beurs.

Ik stel de coaches graag aan u voor:

Cees Smit

Cees Smit Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenconstructies, waarin hij zijn sporen heeft verdiend in leidinggevende functies bij diverse grootbanken. Cees schrijft onder andere voor IEX.nl.Cees gaat met u in op opties/volatiliteit-beweeglijkheid/” title=”volatiliteit”>volatiliteit en hoe u daar als belegger via opties gebruik van kunt maken.  

Douwe-Westervaarder-Martin-Hendriks1Martin Hendriks en Douwe Westervaarder

Martin en Douwe van US Option Trader verrijken al bijna 2 jaar met hun unieke aanpak de markt voor optiebeleggers. Een gezonde dosis winnende mindset, de techniek om te komen tot kanshebbende tickers en de pragmatiek om complexe materie begrijpelijk uit te leggen. Ze hebben talloze beleggers geholpen rendementsvolle stappen te maken .Martin en Douwe zullen u inspireren meer rendement te halen uit opties. Ze vertellen welke randvoorwaarden nodig zijn om winst te kunnen maken, leren u de stappen die leiden tot de keuze van de beste opties en geven praktische informatie over het innemen van posities en het uitvoeren van exitstrategieën. 

JR SchutteJan Robbert Schutte

Jan Robbert heeft het vak geleerd op de beursvloer van de optiebeurs. Zijn thema is hardlopen met driepoten (optiecombinaties) en hoogvliegen met  butterflies. Ook zal de Portfolio Repair Strategie door het adequaat  inzetten van ratiospreads aan bod komen. 

 

Coachingsdag Opties voor Gevorderden

De coachingsdag van 14 oktober aanstaande is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten met een stevig kennisniveau over opties. Maak op een veilige manier meer rendement uit uw portefeuille. Meld u nu aan.

 • Ontdek welke psychologische factoren u tijdens het beleggen parten spelen
 • Ontdek de mogelijkheden van verschillende opties
 • Leer hoe u met opties zelf verschillende constructies bouwt die uw portefeuille beschermen en rendement opleveren
 • Kom alles te weten over de winstgevend strategie Short Strangle
 • Stel specifieke vragen over uw portefeuille aan de beste beleggers die Nederland momenteel heeft

Kom naar de coachingsdag Opties voor Gevorderden en zorg dat u niet meer verliest op de beurs

De coachingsdag in Maarssen is geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur. Uw investering in deze waardevolle dag is 297 euro, inclusief BTW.


Heeft u de Coachingsdag Opties van Theorie naar Praktijk  gevolgd? Of bent u deelnemer aan OptionAlert? Dan krijgt u 100 euro korting op de coachingsdag Opties voor Gevorderden. De korting wordt achteraf met u verrekend.

Beslis nu om naar de coachingsdag te gaan en ontvang 3 waardevolle bonussen

Bonus 1: Kwartaal abonnement ETF-portefeuille, waarde 199 euro

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste ETF‘s, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde in lijn met de slimste beleggers ter wereld!

Bonus 2: Geld Verdienen Met Opties twv 47 euro

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt GRATIS het boek ‘Geld verdienen met opties’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van opties en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert twv 139 euro GRATIS

optiealert optiealertPer sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Normaal kost het rendementsabonnement 139 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

 

Tijdelijke Extra Bonus twv 121,80 euro!

Voor het werken met opties is een aantal gereedschappen onmisbaar. Ik heb in de loop der jaren een aantal calculatiesheets ontwikkeld waarmee u veel nauwkeuriger en zekerder kunt handelen in opties. Deze 4 sheets hebben een vergelijkbare waarde van 121,80 euro. U krijgt ze tijdelijk als bonus. 4 onmisbare tools voor het handelen in opties:

 • Opbrengscalculator Bereken zelf de potentiële waarde van call-opties (waarde 27,95 euro)
 • Calculatiesheet Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft (waarde 27,95 euro)
 • Margincalculator Berekenen hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie (waarde 37,95 euro)
 • Geschiktheidscalculator Maak zelf  rendementsberekeningen voor het gedekt schrijven van callopties (waarde 27,95 euro)

Extra Bonus twv 615 euro!

Ik heb op 24 februari besloten u een extra bonus te geven. U krijgt GRATIS toegang tot alle opnames die ooit gemaakt zijn van de coachinsdagen. Daarin krijgt u antwoord op alle vragen die u maar op het gebied van beleggen kunt hebben. De waarde hiervan is 615 euro. Heeft u zich al aangemeld? Dan krijgt u ze uiteraard ook.

Investeer geen 1.418,80 euro maar
slechts 297 euro. Profiteer vandaag nog!

Kom naar de Coachingsdag Opties voor Gevorderden op 14 oktober. Omdat u dan betere rendementen kunt behalen en verliezen op de beurs kunt stoppen.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens de coachingsdag 14 oktober!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdag en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 1418,80 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

Maak nu gebruik van het aanbod

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.