Neemt U Deze Maatregelen Om
Veilig Winst Te Maken Op De Beurs?

Koersen kunnen heel hard dalen…

Beleggen op de beurs lijkt zo mooi: u koopt een aandeel of een optie en wacht tot het in waarde is gestegen. Winst? Verkopen! Et voilá: rendement is gemaakt. Alleen werkt het bij u nou nooit zo.

Komen deze problemen u bekend voor?
 • U houdt alles nauwgezet bij maar maakt toch elk jaar een paar procent verlies (of meer!)
 • Als u koopt heeft u achteraf altijd teveel betaald
 • Heeft u verkocht, dan heeft u achteraf altijd een te lage prijs gekregen
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de koers wel weer terugkomt op de aankoopprijs
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de bodem nu echt wel is bereikt
 • U stelt snel winst veilig (te snel blijkt achteraf…)
 • U denkt vaak ‘had ik nou maar…’
U bent heus niet de enige particuliere belegger die (veel) geld verliest op de beurs…

Van alle particuliere beleggers maakt slechts 10% winst. 90% maakt dus verlies.
Deze onthutsende getallen blijken uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht
onder 70.000 beleggers van Alex.nl. En het kan nog erger, lees maar!

Voor sommige beleggers zijn de cijfers nog veel dramatischer

Troost u, het kan echt nog veel erger: de slechtste 10% van de particuliere beleggers is na 5 jaar maar liefst 90% van de initiële waarde van de portefeuille kwijt. 90%!
Op een portefeuille van
10.000 euro is dat 9.000 euro verlies.

Er moet dan 900% winst worden gemaakt om weer op de oorspronkelijke waarde uit te komen!!!

Ontdek hoe u op de beurs op een veilige manier
uitstekende rendementen kunt behalen.

Harm van Wijk

Mijn naam is Harm van Wijk en ik behaal al ruim 26 jaar uitstekende resultaten met beleggen. Natuurlijk verliest iedere belegger wel eens geld op de beurs, ik ook. Maar ik maak meer dan voldoende winsten om die verliezen volkomen teniet te doen – ik behaal jaar in jaar uit gemiddeld 25% winst.

Dat komt doordat ik mijn risico’s zoveel mogelijk spreid.

Practice What I Preach…

Na mijn studie Bedrijfseconomie, heb ik veel en hard gewerkt in de financiële sector. Een paar dingen die ik heb gedaan: ik heb de beleggingswebsite voor SNS Bank opgezet, de website voor de Financiële Telegraaf, ik ben productmanager beleggen geweest bij Fortis Bank en ik heb bijvoorbeeld meegewerkt aan de introductie van de turbo’s voor ABN/AMRO.

logo's bankenInmiddels ben ik een aantal jaren bezig met de websites beleggen.live en beursbulletin.nl. In samenwerking met een aantal grote partijen zoals ABN/AMRO en bijvoorbeeld Alex organiseer ik beleggingscursussen.

Ook ik zie dat particuliere beleggers veel moeite hebben met het behalen van winsten op de beurs. Op verschillende manieren help ik mensen om hun resultaat sterk te verbeteren.

Hoe? Door waardevolle kennis te bieden. Kennis waarmee ik zelf jaar na jaar op een veilige manier prima rendementen behaal en waarvan ik zeker weet dat het werkt.

Waarom vertel ik u dit?

U weet nu een beetje wie ik ben en wat ik doe. Het bovenstaande is niet bedoeld om op te scheppen, maar te laten zien wat er op de beurs gebeurt. En wat er gebeurt als u over de juiste kennis beschikt.

Leest u mijn nieuwsbrieven al? Dan weet u dat de tips en adviezen die ik geef echt waardevol zijn. Die tips en adviezen kunt u gewoon opvolgen. Maar mijn overtuiging is dat u veel betere resultaten behaalt als u over de juiste kennis beschikt. En op de juiste manier gebruik maakt van de kansen die de beurs biedt.

Geen speciale talenten vereist

Ja, ik heb een redelijk financiël IQ, maar het is zeker niet zo dat ik speciale talenten heb of hoogbegaafd ben ofzo. Voor zover ik weet ben ik als persoon vrij normaal. Wel weet ik hoe beleggen op de beurs werkt. En hoe je geld voor je kunt laten werken.

Wat ik voor mezelf heb opgezet in 26 jaar is voor iedereen weggelegd en ik vind het leuk om anderen daarbij te helpen.

Het is nooit te laat om met beleggen te beginnen.

Een vraag die ik vaak hoor: ‘wanneer moet ik beginnen met beleggen?’. Vooral als de beurzen een aantal dagen, weken of maanden flink gestegen zijn, zijn mensen huiverig. Daarover wil ik twee dingen zeggen:

 1. Ook in een dalende of zijwaarts bewegende beurs zijn uitstekende rendementen te behalen.
 2. Tijd is op de beurs letterlijk geld: hoe langer uw geld heeft om te groeien, hoe beter het is. Begin daarom vandaag nog!

In 2000 stond de AEX op ruim 700 punten. Vandaag zwermen we rond 350 punten. Dertien jaar later is de waarde van de index dus gehalveerd. Wat zeker is: u kunt beter vandaag in de AEX stappen dan dertien jaar geleden!

Ontdek hoe de TOP-beleggers van Nederland jaar na jaar de beurzen verslaan…op een uiterst veilige manier.

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen, speciaal voor particuliere beleggers. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers precies zien hoe zij risico’s afdekken en meer rendement behalen. 6 november aanstaande is er weer zo’n coachingsdag!

De coachingsdag levert u dit op:

 • U ontdekt hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs.
 • U zit met de TOP-beleggers van Nederland en krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf. Die informatie is voor veel beleggers (die 90% ;-)) niet beschikbaar.
 • U ontdekt hoe u met risicovolle producten risico’s kunt uitbannen
 • U krijgt methodes aangereikt die ervoor zorgen dat u gaat behoren tot de 10% van de particuliere beleggers die wel winst maakt op de beurs
 • De methodes die we met u gaan delen, kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten, waarmee ikzelf en met mij vele particuliere beleggers, de afgelopen jaren buitengewoon succesvol zijn geweest. Bovendien:
 • Ontdekt u hoe u op korte termijn risico’s afdekt
 • Vertellen de coaches in gewone en begrijpelijke mensentaal wat u in specifieke situaties het beste kunt doen
 • Ontdekt u hoe u direct de basis legt voor lange(re) termijn rendementen
 • Zult u nooit meer zomaar verlies maken op de beurs
 • Koopt u tegen prijzen die veelal lager liggen
 • Verkoopt u voor veel hogere prijzen
 • Krijgt u er een betere nachtrust voor in de plaats
Ik ben niet de enige die goede resultaten behaalt met de methodes die tijdens de coachingsdagen worden onthuld, lees maar:Martin Sijbolts
“Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!” Martin Sijbolts, Groningen“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, TilburgEwald Tan
“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Eén Dag = Een Wereld Van Verschil

Op 6 november 2013 vindt onze volgende coachingsdag plaats. Harry Geels en Hans Oudshoorn onthullen hun grootste geheimen op het gebied van veilig beleggen. Die ene dag kan voor u het verschil betekenen tussen geen of wel winst op de beurs.

Ik stel de coaches graag aan u voor:

Untitled

Harry Geels

Harry Geels schrijft sinds 1998 voor Beleggers Belangen. Harry is directeur Research en partner bij INMAXXA in Naarden en hoofdredacteur van Traders Club Magazine (TCM).

Hij schreef onder meer het boek ‘Beleggen met Technische Analyse en Succesvol Traden met Opties, Futures en Turbo’s’.Verder schrijft Harry voor DFT.nl en is trainer bij de ML Finance Academy, waar hij de 2-daagse cursussen Advanced Portfolio Management en Advanced Derivatives geeft.

Harry laat zien welke psychologische neigingen de belegger in u parten speelt. En met welke technieken u de gevolgen daarvan kunt beperken en zelfs uitschakelen. 

hans oudshoorn

Hans Oudshoorn

Hans Oudshoorn is als trainer werkzaam bij Alex Vermogensbank. Hij geeft workshops over beleggen door het hele land. En is natuurlijk bekend van het boek Beleggen voor Dummies.

In de sessie ‘Oogsten met converteerbare obligaties‘ gaat Hans in op het gevaar van de ‘klassieke asset-allocatie’ en bespreekt hij het belang van goed portefeuillemanagement.

Hans behandelt een aantal interessante obligaties en leert hoe u deze in combinatie met opties zélf kunt uitbouwen tot converteerbare obligaties. 

 
Coachingsdag De Psychologie van de Belegger en Converteerbare Obligaties

De coachingsdag van 6 november 2013 is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten. Wilt u als particuliere belegger op een veilige manier meer rendement uit uw portefeuille halen? Meld u dan nu aan.

 • Ontdek welke psychologische factoren u tijdens het beleggen parten spelen
 • Bij verliest verkoopt u te laat, bij winst verkoopt u te vroeg: hoe komt dat?
 • Ontdek hoe u met een viertal eenvoudige systemen deze factoren zoveel mogelijk de baas bent
 • Kom alles te weten over de kracht van converteerbare obligaties
 • Ontdek hoe u zelf met opties een converteerbare obligatie kunt bouwen
 • Stel specifieke vragen over uw portefeuille aan de beste beleggers die Nederland momenteel heeft

Dit en nog veel en veel meer!

Kom naar de waardevolle coachingsdag 6 november in Maarssen en zorg dat u niet meer verliest op de beurs!

De coachingsdag in Maarssen is uiteraard geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur. De waarde van deze dag is 297 euro, inclusief BTW.

veilig beleggen met rendement

Beslis nu om naar de coachingsdag te gaan, en ontvang 4 waardevolle bonussen

Bonus 1: Kwartaal abonnement portefeuille Energie en Financiële Dienstverlening, waarde 199 euro

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste aandelen, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde bijna 100% beter dan de AEX!

Bonus 2: Geld Verdienen Met Opties twv 47 euro

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt GRATIS het boek ‘Geld verdienen met opties’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van opties en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert

optiealert optiealertPer sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Normaal kost het rendementsabonnement 139 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

Bonus 4: Beleggen voor Dummies twv 22,95 GRATIS

beleggen voor dummies Het boek ‘Beleggen voor Dummies’ van Hans Oudshoorn is al ruim 25.000 keer over de toonbank gegaan. Het boek behandelt de basisvaardigheden die iedere belegger zou moeten hebben. Het is een onmisbaar naslagwerk voor iedere, zichzelf respecterende belegger. Kom naar de Coachingsdag 6 november omdat u het boek dan gratis krijgt.

U investeert geen 709,95 euro maar
slechts 297 euro Profiteer Vandaag Nog!

veilig beleggen met rendement

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens de coachingsdag 6 november!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdag en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 709,95 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

Klik hier om u direct aan te melden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.