“Wat zou u er van vinden als u de rest van uw leven door mij en mijn team zou worden gecoacht?”

Ik heb voor u een cursus ontwikkeld waarbij ik de garantie geef dat u het bedrag van de cursus binnen een jaar minimaal terugverdient. Zo niet dan krijgt u 100% van uw geld terug.

Drs. Harm van Wijk te gast bij Eenvandaag

Mijn naam is Harm van Wijk.

Ik ben Senior Vermogensbeheerder, auteur, analist en belegger en daarnaast ben ik af en toe op TV als het om beleggen of om de huizenmarkt gaat.

Toen ik net van de universiteit af kwam, was ik ervan overtuigd hoe ik moest gaan ondernemen. Ik dacht namelijk als bedrijfseconoom alles wel te weten van jaarverslagen, macro economie etc. Echter, de praktijk was mijn spiegel en mijn verwachting viel dus net even iets tegen.

Leergeld

Ondernemen bleek dus nog wat meer leergeld te kosten, waarin ik inmiddels mijn deel wel heb betaald. Door de jaren heen heb ik stapels boeken gelezen over ondernemen en inmiddels heb ik mijn kennis daarin steeds verder kunnen uitbreiden.

Ondernemen is net topsport

Ik realiseerde me dat ondernemen net topsport is. Je moet het daarin opnemen tegen de slimste ondernemers van de klas “all over the world”, met diepe zakken en met de beste opleidingen. Ik kwam erachter dat er tussen mij en al die andere topsporters 1 heel groot verschil was. Ik werkte namelijk zonder coach!

Team van de beste ondernemers

Ik stelde mijzelf meerdere malen dezelfde vraag; Wat nu als ik een coach zou hebben gehad? Een ondernemer die zijn sporen al heeft verdiend en mij zou willen uitleggen waardoor hij succesvol was? Of misschien nog wel beter, een heel team van succesvolle ondernemers, die al hun ervaringen en geheimen zouden willen delen of prijsgeven?

 • Zou ik dan ook tegen de dezelfde verliezen hebben aangekeken?
 • Zou ik sneller hebben kunnen leren van mijn fouten?
 • Of in ieder geval bewust zou zijn, welke fouten ik maakte?

Tienduizenden euro’s aan trainingen

Het zou het leven van vele ondernemers een stuk eenvoudiger hebben gemaakt. Maar hoe kom je nu aan een team van ondernemers die hun ervaring zouden willen delen? Ik heb in de afgelopen jaren vele tienduizenden euro’s uitgegeven aan allerlei trainingen. Dit was overigens de beste investering die ik tot nu heb gedaan. De beste investering blijft natuurlijk een investering in jezelf.

Omgeving heeft de grootste invloed op je succes

Met de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, heb ik inmiddels ook een mooi en vooral interessant netwerk op kunnen bouwen van zeer succesvolle ondernemers. Want waar je mee omgaat, word je door beïnvloed. Nog steeds blijkt de omgeving de grootste invloed te hebben op je succes. Stel dat u ook toegang zou krijgen tot het netwerk, dat ik in de loop van tientallen jaren opgebouwd heb?

Hetzelfde doen, maar een ander resultaat verwachten

Laat ik het anders vragen: wat als u geen coach of coaches heeft? Wat als u geen team van ondernemers om u heen heeft? Albert Einstein noemde het waanzin als je hetzelfde blijft doen, maar een ander resultaat verwacht. Bent u tevreden met uw resultaten? Denkt u dat uw resultaten zullen verbeteren, als u hetzelfde blijft doen op basis van wat u al reeds heeft gedaan?

Een team van ervaren en succesvolle ondernemers staan nu ook voor u klaar! Zij zijn bereid om ook u te helpen en uw resultaten te verbeteren.

De waarde van een goede coach kan behoorlijk oplopen

Wat gaat het u kosten, als u als ondernemer failliet zou gaan? Of wat zou u kunnen verdienen, als uw vermogen ieder jaar zou groeien? Dit zou u al snel enkele tienduizenden, misschien wel honderdduizenden of miljoenen euro’s kunnen schelen. De waarde van een goede coach kan behoorlijk oplopen. Maar de kosten liggen gelukkig veel lager.
 • Wilt u uw vermogen vermeerderen?
 • Uw pensioenreserve verhogen?
 • Of uw kinderen wat moois nalaten?

Dit is wat je o.a. aantreft in dit coachingsprogramma:

 • Hoe je een succesvolle business opzet
 • Hoe je maandelijkse passieve inkomsten generereert
 • Wat je absoluut niet moet doen
 • Tips voor het opzetten van een succesvolle business
 • Hoe je je business als een olievlek snel kunt laten groeien
 • Begeleiding door professionals
 • Templates om een succesvolle business op te zetten
 • Do’s en dont’s van succesvol ondernemen
 • Toegang tot een uitgebreid professioneel netwerk
 • Volgens een bewezen groeimodel passieve inkomsten genereren
 • Hoe je je business volledig kunt optimaliseren 
 • Video’s
 • Onbeperkt toegang tot webinars
 • Onbeperkt toegang tot seminars
 • MP3’s
 • E-books
 • Besloten Facebookgroep
 • Online support
 • En nog veel meer

Meer informatie

De opbrengst is een veelvoud van uw investering. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel (+31) (0) 294 76 9 007 om te informeren of dit programma voor u geschikt is of schrijf u hieronder direct in.

100% geld terug garantie

U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie. Ik heb voor u een cursus ontwikkeld waarbij ik de garantie geef dat u het bedrag van de cursus binnen een jaar terugverdient heeft. Zo niet dan krijgt u 100% van uw geld terug.

U loopt dus geen enkel risico door deze 100% garantie.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

Meld u hieronder aan:

Beslis nu om deel te nemen aan het coachingstraject deel te nemen, en ontvang

Online coachingsprogramma, waarde 2997 euro per jaar

beursbulletinEen programma waarbij u door onze experts wordt geholpen om passieve inkomsten op te bouwen.

E-books twv 141 euro

Geld Verdienen Met OptiesDiverse waardevolle handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt. U krijgt GRATIS bijvoorbeeld het boek ‘Geld verdienen met aandelen’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van aandelen en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Toegang tot een onbeperkt aantal coachingsdagen twv 297 euro per coachingsdag GRATIS

optiealert optiealert Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u waardevolle inzichten. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met interessante mensen die ook bezig zijn met het opbouwen van passieve inkomsten. Normaal kost 1 coachingsdag 297 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

Toegang tot webinars twv 997 euro GRATIS

optiealert optiealert

Toegang tot een onbeperkt aantal exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op de actualiteit, specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen. Normaal kost dit pakket 997 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

Toegang tot MP3’s twv 997 euro GRATIS

mp3

Exclusieve trainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van het opbouwen van passieve inkomsten. Normaal kost dit pakket 997 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

 team

Investeer geen 8102 euro maar
slechts 2997 euro. Profiteer vandaag nog!

Neem deel aan het coachingstraject omdat u dan financieel vrij kunt worden.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens 1 van de coachingsdagen!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdagen en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 8102 euro waarde, maar investeer slechts 2997 euro.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

100% geld terug garantie

U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie. Ik heb voor u een cursus ontwikkeld waarbij ik de garantie geef dat u het bedrag van de cursus binnen een jaar minimaal terugverdient. Zo niet dan krijgt u 100% van uw geld terug.

U loopt dus geen enkel risico door deze 100% garantie.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

Meld u hieronder aan:

Dit vinden anderen van onze diensten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.
Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

“Ik ben over deze materie al vaker beginnen lezen, zowel in het Nederlands als in het Duits als in het Engels,maar nooit een boek of e-book afgemaakt. Ten eerste eigenlijk ,omdat het sowieso een vrij taaie materie is en in een vreemde taal is het nogal slechter te begrijpen als je niet eens in je eigen taal de zaak onder de knie hebt. Maar zoals jij het benadert is het beter begrijpbaar,dat had ik op het seminar al door,jij legt het meer in de diepte uit waar andere oppervlakkiger zijn. Ik wil je hier niet mee bewieroken maar ik stel gewoon vast,ik zie wat ik zie,ik ik voel wat ik voel, point.”

Andre Jaeken, Antwerpen

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!” Aloys Scholl, Venray

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”

Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” Johan Schelstraete Brussel, Belgie

Meld u hieronder aan:


650

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.