“Wat zou u er van vinden als u de rest van uw leven door mij en mijn team zou worden gecoacht?”

Drs. Harm van Wijk te gast bij Eenvandaag

Toen ik net van de universiteit af kwam, dacht ik dat ik wel wist hoe ik moest beleggen. Ik wist immers als bedrijfseconoom alles van jaarverslagen, macro economie et cetera. In de praktijk viel dat dus nog al tegen.

Leergeld

Beleggen bleek nog wat meer leergeld te kosten. Ik heb mijn deel wel betaald. Door de jaren heen, heb ik stapels boeken over beleggen gelezen en mijn kennis steeds verder uitgebreid.

Beleggen is topsport

Ik realiseerde me dat beleggen veel gelijkenis heeft met topsport. Je moet het opnemen tegen de slimste beleggers ter wereld, met diepe zakken en de beste opleidingen. Het verschil met andere topsporters was, dat ik werkte zonder coach.

Team van de beste beleggers

Wat nu als ik een coach zou hebben gehad, die als belegger zijn sporen zou hebben verdiend en mij zou uitleggen waarom hij succesvol was? Of misschien nog beter een team van de beste beleggers, die hun ervaringen zouden delen en hun geheimen zouden prijsgeven?

 • Zou ik dan ook tegen de dezelfde verliezen hebben aangekeken?
 • Zou ik sneller hebben kunnen leren van mijn fouten?
 • Of zou ik me in ieder geval bewust zijn welke fouten ik maakte?

Tienduizenden euro’s aan trainingen

Dat zou het leven als belegger een stuk eenvoudiger hebben gemaakt. Maar hoe kom je aan een team van beleggers, die hun ervaring wil delen? Ik heb in de afgelopen jaren vele tienduizenden euro’s uitgegeven aan allerlei trainingen. Dit was overigens de beste investering die ik tot nu heb gedaan. De beste investering blijft natuurlijk een investering in jezelf.

Omgeving heeft de grootste invloed op je succes

Met de kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren heb ik ook een mooi netwerk opgebouwd van succesvolle beleggers. Want waar je mee omgaat, daar word je door beïnvloed. Nog steeds blijkt de omgeving de grootste invloed te hebben op je succes. Wat nu als u toegang zou krijgen tot het netwerk dat ik in de loop van tientallen jaren heb opgebouwd?

Hetzelfde doen, maar een ander resultaat verwachten

Laat ik het anders vragen: wat als u geen coach of coaches heeft? Wat als u geen team van beleggers om u heen heeft? Albert Einstein noemde het waanzin als je hetzelfde blijft doen, maar een ander resultaat verwacht. Bent u tevreden met uw resultaten? Denkt u dat uw resultaten verbeteren als u hetzelfde blijft doen wat u altijd heeft gedaan?

Een team van ervaren en succesvolle beleggers staat klaar om u  te helpen om uw resultaten te verbeteren.

De waarde van een goede coach kan behoorlijk oplopen

Wat zou het u kosten als u als belegger uw vermogen verliest? Of wat zou u kunnen verdienen als uw vermogen ieder jaar zou groeien? Dit zou u al snel enkele tienduizenden, misschien wel honderdduizenden of miljoenen euro’s kunnen schelen. De waarde van een goede coach kan behoorlijk oplopen. Maar de kosten liggen gelukkig veel lager.
 • Wilt u uw vermogen vermeerderen?
 • Uw pensioenreserve verhogen?
 • Of uw kinderen wat moois nalaten?

Dit is wat u o.a. aantreft in dit coachingsprogramma:

 • Hoe u een succesvolle beleggingsstrategie opzet
 • Hoe u maandelijkse passieve inkomsten generereert
 • Wat u absoluut niet moet doen
 • Tips voor het opzetten van een succesvolle portefeuille
 • Hoe u uw vermogen als een olievlek snel kunt laten groeien
 • Begeleiding door professionals
 • Do’s en dont’s van succesvol beleggen
 • Toegang tot een uitgebreid professioneel netwerk
 • Volgens een bewezen groeimodel passieve inkomsten genereren
 • Hoe u uw beleggingen kunt optimaliseren 
 • Waardevolle video’s
 • Handige MP3’s (ontwikkel u tijdens bijvoorbeeld het autorijden, stofzuigen of buiten wandelen)
 • Heldere e-books
 • Besloten Facebookgroep
 • 24/7 Toegang en op je eigen tempo studeren
 • Online support
 • En nog veel meer

100% geld terug garantie

U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie. Ik heb voor u een online coachingstraject ontwikkeld waarbij ik een 30 dagen niet goed, geld terug garantie geef.

U loopt dus geen enkel risico door deze 100% garantie.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

Meld u hieronder aan:

Beslis nu om deel te nemen aan het coachingstraject en ontvang het

Online coachingsprogramma

beursbulletinEen programma waarbij u door onze experts wordt geholpen om passieve inkomsten op te bouwen.

optiealert optiealert

 team

Investeer geen 197 euro maar
slechts 97 euro. Profiteer vandaag nog!

Neem deel aan het coachingstraject omdat u dan financieel vrij kunt worden.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Gebruik de informatie van de coachingsdagen en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit het coachingstraject wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 197 euro waarde, maar investeer slechts 97 euro.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

100% geld terug garantie

U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie. Ik heb voor u een coachingstraject ontwikkeld waarbij ik een 30 dagen niet goed geld terug garantie geef.

U loopt dus geen enkel risico door deze 100% garantie.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

Meld u hieronder aan:
<

Dit vinden anderen van onze diensten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.
Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

“Ik ben over deze materie al vaker beginnen lezen, zowel in het Nederlands als in het Duits als in het Engels,maar nooit een boek of e-book afgemaakt. Ten eerste eigenlijk ,omdat het sowieso een vrij taaie materie is en in een vreemde taal is het nogal slechter te begrijpen als je niet eens in je eigen taal de zaak onder de knie hebt. Maar zoals jij het benadert is het beter begrijpbaar,dat had ik op het seminar al door,jij legt het meer in de diepte uit waar andere oppervlakkiger zijn. Ik wil je hier niet mee bewieroken maar ik stel gewoon vast,ik zie wat ik zie,ik ik voel wat ik voel, point.”

Andre Jaeken, Antwerpen

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!” Aloys Scholl, Venray

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”

Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” Johan Schelstraete Brussel, Belgie

Meld u hieronder aan:

650


650