Alternatieve-beleggingen: comex

 

Goud AEX 1979-2020 alternatieve-beleggingen comex

COMEX staat voor Commodity Exchange Inc. en werd opgericht in 1933 na een fusie van vier kleinere beurzen. De in New York gevestigde beurzen die fuseerden, waren: de National Metal Exchange, de Rubber Exchange of New York, de National Raw Silk Exchange en de New York Hide Exchange.

Heb jij de boot gemist? Klik dan hier en meld je NU aan voor een GRATIS online training. 

 

COMEX geniet grote bekendheid sinds 1974

COMEX genoot grote bekendheid toen in Amerika een in 1933 ingesteld verbod op het aanhouden van goud in 1974 werd ingetrokken. COMEX futurescontracten op goud werden in 1974 geïntroduceerd. Vervolgens werden futures op zilver en opties op goud en zilver gelanceerd.

Ruime liquiditeit

Vanwege de ruime liquiditeit werden wereldwijd handelaren aangetrokken. Om de wereldwijde handel in verschillende tijdzones te faciliteren, werkt de beurs met verlengde openingstijden. De goederentermijnbeurs biedt de zogenoemde ‘after-hours trading’ via het NYMEX ACCESS SM elektronisch handelssysteem, inclusief zondagse handelssessies.

COMEX divisie van NYMEX

COMEX is in 1994 gefuseerd met de New York Mercantile Exchange (NYMEX). Hoewel COMEX momenteel als een zelfstandige divisie van NYMEX functioneert, behoudt COMEX wel zijn eigen handelsrechten en contracten.

COMEX futures op edelmetalen en aandelenindices

COMEX biedt mogelijkheid om te handelen futures op goud, zilver, koper en aluminium, evenals futures op bijvoorbeeld de FTSE Eurotop 100 en 300 aandelenindices .

Meer over succesvol beleggen op donderdagavond om 20 uur tijdens de LIVE online training:  

“Hoe succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.”

Zeer waardevol voor zowel beginnende en meer ervaren beleggers. Ik onthul hierin 3 belangrijke geheimen:

Geheim # 1 Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken.

Geheim # 2 Waarom je maar 250 euro nodig hebt om te beleggen en geen jarenlange training nodig hebt of jaren te moeten wachten op het resultaat.

Geheim # 3 Waarom dure bankiers of beleggingsadviseurs je schade toebrengen en niet jouw belang voorop stellen (ben je de financiële crisis vergeten, die door de bankiers is begonnen?)

Meld je aan op https://beleggen.com/training

Ik hoop dat je er bij bent om succesvoller te worden met je financiën.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

PS de online training “Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.” onthult wat elke belegger moet weten over selecteren van winnende aandelen. Meld u nu aan: https://beleggen.com/training

Gratis handleiding van drs Harm van Wijk
Maak winst op de beurs zonder veel risico te lopen
Werkt zelfs als je weinig tijd hebt.