Neem contact op!

Neem contact met ons op, wanneer je vragen hebt over beleggen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen om beter te beleggen.

Zo vind je op beleggen.com duizenden columns met waardevolle informatie. Ook organiseren wij regelmatig trainingen om beleggers te helpen bij het verhogen van het rendement en het verlagen van het risico.

Ook hebben wij software ontwikkeld waarmee beleggen een stuk eenvoudiger wordt. Met behulp van de Trading Navigator ben je in staat om je beleggingen te beheren binnen 5 minuten per week.

We hebben hierbij gebruik gemaakt van wetenschappelijk bewezen strategieën. Voorbeelden zijn trendvolgende strategieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van het momentumeffect.

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de kans dat een aandeel, dat in de afgelopen periode is gestegen, in de toekomst opnieuw zal stijgen. Een aandeel dat het slecht heeft gedaan, heeft een grotere kans om het in de toekomst opnieuw slecht te doen.

Een ander voorbeeld is dat de koers, op basis van de beweeglijkheid van de voorgaande periode, binnen een bepaalde bandbreedte blijft. We maken hierbij gebruik van bijvoorbeeld de standaarddeviatie of standaardafwijking.

Met behulp van deze statistische methoden kunnen we de bovengrens en ondergrens berekenen zodat wij op basis daarvan een optiestrategieën kunnen opzetten met de grootste kans op succes.

Deze strategieën en meer komen aan bod tijdens onze eendaagse training succesvol beleggen. Kijk voor meer informatie op https://slim.beleggen.com/eendaagse-training