Heb je vragen, suggesties of opmerkingen?

Vragen over Beleggen.com, coaching, events, software of overige diensten? Hieronder lees je hoe wij jou het beste en snelste kunnen helpen.

Kom in de community en stel uw vraag op https://mijn.beleggen.com

Niet alleen kunnen we dan uitgebreid ingaan op je vragen, ook zijn er diverse anderen die je kunnen helpen met je vraag.

https://mijn.beleggen.com is onze gratis community voor en door beleggers. Particuliere beleggers kunnen met elkaar maar ook met experts van gedachten wisselen over beleggen.

Je krijgt tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Stel bijvoorbeeld je hebt een put geschreven, en de markt klapt naar beneden, en je staat op een groot verlies…hoe kom je daar dan weer uit? Dan kun je dus onder andere experts om hulp vragen.
Door de krachten te bundelen ben je in staat om betere resultaten te behalen.

We horen graag van u! Kom in de community en stel uw vraag. Een van de groepsleden of experts helpt u verder.

Technische of administratieve vraag? Stuur een bericht per mail

We horen graag van u! Stuur een bericht naar [email protected] en onze helpdesk reageert zo spoedig mogelijk (vaak dezelfde dag nog).

Telefonisch contact?

Wij helpen u graag op de beste manier die mogelijk is. Vanuit onze ervaring is via e-mail simpeler, dan via de telefoon. Stuur ons daarom gewoon een mail via [email protected] of stel uw vraag in een besloten groep.

Ook zou u kennis kunnen komen maken tijdens de eendaagse https://slim.beleggen.com/eendaagse-training of het onderstaande contactformulier kunnen invullen:

  Contactgegevens

  +31 (0)35 737 0440
  Beleggen.com
  [email protected]

  Kvk: 34244390
  BTW: NL815459658B01
  Rokebrandlaan 2
  1261 WV Blaricum

  Brokeronderzoek 2020: belegger beter af bij nieuwe specialisten dan bij grootbanken