CPR (Current Portfolio Repair) is ideaal om een verlies op aandelen te repareren. Het werkt alleen als u aandelen in bezit heeft die in waarde gedaald zijn en waarvan u verwacht dat ze weer gaan stijgen.

Download hier het rapport.

Heeft u het rapport gelezen? Laat me in het commentaar hieronder weten wat u ervan vond!

5 replies
 1. Ton Debel
  Ton Debel says:

  In uw voorbeeld Heineken is het afhankelijk van de koopprijs van de Heineken aandelen of er sprake kan zijn van winst. Als er al verlies is kan er pas over ‘verdienen’worden gesproken als de koers boven de aankoopprijs ligt.

  M.v.gr. Ton Debel.

  Reply
 2. Dolf Dieudonné
  Dolf Dieudonné says:

  Bijzonder interessant artikel over de optie aankopen tegen een mogelijk verlies van Heineken. Mijn vraag is: Zijn de optieprijzens niet aan tijd gebonden. Zelf heb ik destijds in opties (puts en calls) op de AEX index gehandeld. Ik ben er mee opgehouden omdat teveel verlies werd geleden door de z.g.optie-sloop.

  Reply
 3. Hubert
  Hubert says:

  Dit soort constructies pas ik tegenwoordig graag toe. Zoals deze dagen in een dalende koers, is het handig om calls te schrijven op de aandelen. Zo beperk je het verlies. En bij expiratie pak je toch weer wat premie, indien koers laag is gebleven. Na expiratie kan er weer een call worden geschreven enz…

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.