“Is jouw financiële toekomst ook onzeker?”

Afzender: drs. Harm van Wijk

Ik heb in de afgelopen jaren door de internetbubbel en de kredietcrisis wel het nodige voor mijn kiezen gehad.

Ook hier geldt, dat als je er niet dood aan gaat, maakt het je sterker.

Hierdoor ben ik juist op zoek gegaan naar bewezen strategieën. Maar ik kwam er achter dat dit in je eentje best lastig is.

Samen zijn we de slimste.

Als je belegt, is de tegenpartij vaak een grote professionele speler. Met een team van de knapste koppen, de snelste computers en internetverbindingen. En wat zij verdienen, verlies jij...en 90% van de particulieren verlies structureel geld… Je hoeft het niet alleen te doen. Of neem jij het liever in je eentje op tegen het team van bijvoorbeeld Max Verstappen?

Word ook VIP voor nog geen euro per dag.

Samen sta je sterk.

Maak gebruik van vele experts en de kennis van mede particuliere beleggers.

“Word VIP en daarmee dus onderdeel van ons team”

De voordelen die je hebt als Vip lid:

  • Je hebt toegang tot concrete en “Actuele kansen op de beurs” aangereikt door experts zodat je meer rendement maakt
  • Je hebt een vraag of “zit scheef”? Stel direct je vraag aan experts en zorg ervoor dat je verliezen beperkt met de oplossingen van experts
  • Exclusief toegang tot diverse e-books met formules en blauwdrukken. Volg het stappenplan en verlaag je stress door beproefde systemen
  • Waardevolle video’s waarin experts hun geheimen delen, zodat je je kennis vergroot
  • Kun je deelnemen aan exclusieve en interactieve webinars van experts zodat je beter beslagen ten ijs komt

Word je lid van ons team of speel je tegen ons team?

Nu de eerste maand voor slechts 1 euro!

Het VIP lidmaatschap is dagelijks opzegbaar!

Gebruik kortingscode “SLIM” en probeer de 1e maand uit voor 1 euro.

30 dagen lang: 100% niet goed – geld terug garantie

Niet goed? Geld terug garantie!

Wij willen alleen klanten die tevreden zijn. Daarom krijgt u een 100% niet goed geld terug garantie. Mocht u ontevreden zijn, laat het me binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug.

U loopt dus geen enkel risico.100% Garantie

Ga nu naar de betaalpagina

Dit vinden anderen van onze diensten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.
Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

“Ik ben over deze materie al vaker beginnen lezen, zowel in het Nederlands als in het Duits als in het Engels,maar nooit een boek of e-book afgemaakt. Ten eerste eigenlijk ,omdat het sowieso een vrij taaie materie is en in een vreemde taal is het nogal slechter te begrijpen als je niet eens in je eigen taal de zaak onder de knie hebt. Maar zoals jij het benadert is het beter begrijpbaar,dat had ik op het seminar al door,jij legt het meer in de diepte uit waar andere oppervlakkiger zijn. Ik wil je hier niet mee bewieroken maar ik stel gewoon vast,ik zie wat ik zie,ik ik voel wat ik voel, point.”

Andre Jaeken, Antwerpen

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!” Aloys Scholl, Venray

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”

Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” Johan Schelstraete Brussel, Belgie

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Met deze methode kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen. Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

P.P.S. Maak gebruik van de kennis van vele experts en mede beleggers

P.P.P.S Probeer uit voor slechts 1 euro