Eenvoudig en voordelig automatisch beleggen met OptionAlert

Sinds 1540 is de rente niet meer zo laag geweest. Sparen levert niets meer op, sterker nog, vanwege belasting en inflatie kost sparen ieder jaar geld. En de vraag is of dat op korte termijn gaat veranderen. En beleggen? 90% van de particuliere beleggers verliest structureel geld. Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Kraak de code

Beleggen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wilt u ook een hoger rendement dan wat u nu krijgt op een spaarrekening? Of bent u al aan het beleggen maar u haalt geen bevredigend resultaat? Of heeft u eenvoudigweg geen tijd om te beleggen? Dan hebben wij goed nieuws voor u: met OptionAlert kunt u al vanaf € 5000 automatisch beleggen. Wij nemen voor u al het werk uit handen met bewezen strategieën.

Bewezen systeem

Mijn grootste inzicht is dat een aantal beleggers structureel geld verdient terwijl het grootse deel van de beleggers structureel geld verliest. Door te kijken hoe de succesvolle beleggers beleggen, kwam ik er achter dat zij allemaal een bewezen systeem gebruiken. Door een bewezen systeem gedisciplineerd te volgen, wordt succesvol beleggen voor iedereen mogelijk.

Onbeperkt aantal portefeuilles voor € 49 per maand

U kunt transacties automatisch laten uitvoeren voor één vast tarief per maand. Dus ongeacht het aantal portefeuilles. Eenvoudiger kan niet. De aan- en verkoopselectie van de aandelen, opties, futures en ETF’s wordt uitgevoerd door een ervaren research team. De portefeuilles worden volgens strikte regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een mooi rendement verwachten.

Keuze uit 5 portefeuilles

U kunt kiezen uit 5 portefeuilles van € 5.000 of € 20.000 die verschillende bewezen beleggingsstrategieën volgen met een bepaald risicoprofiel. U kunt dus de portefeuille(s) kiezen die bij u past.

Weinig risico

Wilt u minder risico lopen, dan kunt kiezen voor een aandelen- of ETF-portefeuille. Als u iets meer risico wilt lopen, dan kunt u kiezen voor 1 van de optieportefeuilles. En als u een hoger risico wenst, met kans op een hoger rendement, dan kunt u opteren voor de FuturePortefeuille. Onderstaand een lijst met de portefeuilles die u automatisch kunt volgen:

AEXAlert (opties)

AEXAlert is optie-portefeuille van € 5000 gebaseerd op geschreven opties op de AEX-index daarin 25 hoofdfondsen zijn vertegenwoordigd. Het voordeel is dat er ook rendement kan worden gemaakt in een zijwaartse markt.

ETF-Portefeuille (ETF’s)

De ETF-Portefeuille is een modelportefeuille met een startbedrag van € 5.000. Een ETF of tracker, volgt een index en kan gemakkelijk worden verhandeld. De ETF volgt dus een onderliggende index, zoals de Nederlandse AEX of andere onderliggende waarden, waardoor specifieke bedrijfsrisico’s worden beperkt. ETF’s zijn bovendien zeer populair vanwege hun lage kosten.

Brede spreiding

De ETF-Portefeuille kent een brede spreiding over diverse ETF’s in verschillende indices zoals bijvoorbeeld aandelen, obligaties, vastgoed in binnen- en buitenland. Dalende markten worden vermeden en de best presterende ETF’s worden gekozen. Het rendement van de ETF-Portefeuille bedraagt 38,5% sinds de start in juli 2013.

OptionAlert Indices (opties)

Deze portefeuille van € 20.000 werkt met geschreven opties op diverse indices zoals de AEX, de Franse CAC40, de Duitse DAX30, Russel2000, S&P500.

En/of

FutureAlert (Futures)

Deze portefeuille van € 20.000 werkt met termijncontracten (futures). Met een hoge hefboom, dus hoog risico, kan je een potentieel hoog rendement behalen.

En/of

RatioPortefeuille (aandelen)

De RatioPortefeuille werkt met een bedrag van € 20.000 en belegt in de meest kansrijke en ondergewaardeerde Europese aandelen. De RatioPortefeuille zet de zegereeks dit jaar wederom voort en heeft een nieuw record bereikt: een totaalrendement van +165% sinds 2008. En dat terwijl de toonaangevende Europese Eurostoxx50 in deze periode met 18% daalde. Dit betekent dat de RatioPortefeuille 183% beter heeft gepresteerd dan de index.

Uw voordelen bij het beleggen via OptionAlert:

 • Lage instap
 • Automatisch beleggen
 • Beleggen volgens bewezen en winstgevende beleggingsstrategieën
 • Goede spreiding middels ETF’s, aandelen en eventueel opties en futures
 • Bij aandelen en ETF’s zijn er weinig transacties, dus lagere transactiekosten
 • Automatische positiebewaking
 • U mist nooit een signaal
 • Gemakkelijk in- en uitstappen

Meer dan 1.000 beleggers gingen u voor!

Wij bieden onze modelportefeuilles al meer dan 11 jaar aan, die door duizenden beleggers zijn gevolgd.

Via OptionAlert onbeperkt aantal portefeuilles voor € 49 per maand

We bieden u nu de mogelijkheid om voor u de transacties uit te voeren voor één tarief en voor een onbeperkt aantal portefeuilles. Het normale tarief voor deze dienstverlening is € 49 per maand per portefeuille, maar klanten van OptionAlert ontvangen deze dienst gratis en betalen alleen de kosten van de broker.

Als u zich aanmeldt via OptionAlert, dan kunt u dus voor € 49 per maand een onbeperkt aantal portefeuilles automatisch laten uitvoeren, inclusief nu de RatioPortefeuille.

OptionAlert

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij OptionAlert. Wij helpen u bij het openen van een effectenrekening bij brokers Lynx of Today’s. Na het storten van € 5.000 respectievelijk € 20.000 wordt de rekening gekoppeld en doet u automatisch mee met de door u gewenst portefeuille(s).

Hoe kunt u meedoen

-1- Meld u aan bij OptionAlert.

-2- U opent een Lynx- of Today’s-rekening.

-3- Stort het minimale benodigde kapitaal per portefeuille: € 5.000 respectievelijk € 20.000

Voor € 49 per maand ontvangt u:

 1. Je eigen effectenrekening waarop een onbeperkt aantal transacties voor je wordt uitgevoerd via Traderswinkel. De transacties zijn gebaseerd op een bewezen systemen. Je kunt kiezen uit opties, ETF’s, aandelen en futures.
 2. Deelname aan een onbeperkt aantal exclusieve coachingsdagen over beleggen. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mede-beleggers.
 3. Toegang tot een onbeperkt aantal exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op de actualiteit, specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 4. Diverse waardevolle handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt.
 5. Onbeperkt toegang tot videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 6. Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 7. Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

Crisis?

Is dit nu wel het juiste moment om in te stappen? Niemand kan de markt voorspellen. Maar we weten wel dat de markt kan stijgen, dalen of gelijk blijven. We weten ook dat strategieën zoals met opties kunnen profiteren van een zijwaartse markt. En futures kunnen ook worden gebruikt in een dalende markt.

Ook zagen we dat de strategieën van de ETF-portefeuille en de RatioPortefeuille zich prima staande hielden bij dalingen zoals in 2008 (waar de AEX 50% daalde).

ETF VermogensbeheerInteresse in OptionAlert?

Als u de portefeuilles automatisch wilt volgen, waarbij de transacties gedisciplineerd en emotieloos worden uitgevoerd, is er dus nu de mogelijkheid via de transacties automatisch te laten uitvoeren via de brokers Lynx of Today’s. Op deze wijze kunt u al voor € 49 per maand meedoen tegen geringe vermogensbeheerkosten.

Wilt u een abonnement op OptionAlert of meer informatie? Klik dan hier

Of neem contact op met de klantenservice via [email protected] of telefonisch op 0294-769007.

E-mail  : [email protected]
Telefoon vast: (+31) (0) 294 76 9 007

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl
www.beleggen.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.