Raak! Op deze plek hebben wij het koersverloop van Arcadis al eens eerder onder de loep genomen. De conclusie was steeds dat de koersontwikkeling zich het best liet omschrijven als een snelkookpan. De eindconclusie van de laatste bijdrage luidde: ‘Vingers boven de knoppen om mee te springen als het zover is.’ De update van vandaag is geschreven om u te melden dat het zover is.

RSI gaf reeds Signaal.

In de bijgeleverde grafiek ziet u onveranderd de horizontale trendlijnen ingetekend staan welke het zijwaartse koersverloop van de afgelopen maanden weerspiegelen. De trendlijnen liggen op respectievelijk €17,60 en €15,50. Een bandbreedte van iets meer dan twee euro. In de laatste bijdrage lag de nadruk op het koersverloop van de RSI. Deze was al door haar horizontale weerstand gebroken en had destijds netjes een OB-notering afgegeven.

De theorie wil dat de RSI een leidende indicator is. Oftewel, zij loopt een stapje op de ontwikkeling van de koers vooruit. Aan de hand van de koersontwikkeling van de indicator mocht dus worden aangenomen dat Arcadis zou volgen. Het wachten was op een breuk van de weerstandlijn. Zo geschiedde vorige week.

Technische Theorie stelt projecteren.

De  theorie stelt dat na een doorbraak van een trading-range de breedte van de range geprojecteerd mag worden als minimaal volgend richtpunt. Dit impliceert voor Arcadis dus een vervolgstijging van ruim twee euro.

De E+N MicroPortefeuille staat inmiddels op 65% plus sinds 1 mei van dit jaar. Ook geïnteresseerd in zulke resultaten? Klik op onderstaande banner en doe mee!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.