Voordat je een aandeel als koop-kandidaat kan bestempelen, ben je als Technisch Analist altijd op zoek naar een patroon van achtereenvolgende hogere toppen en bodems. In de koersgrafiek van Boskalis is dit proces aanwezig. Vandaag dus aandacht voor deze baggeraar.

Een trend is een trend.

In de bijgeleverde grafiek ziet u de diagonaal stijgende trendlijnen staan die de huidige opwaartse trendmatige beweging van Boskalis begeleiden. Daarnaast ziet u een horizontale trendlijn ingetekend staan over de recente top.  Deze horizontale trendlijn heeft vorige week wederom als vangnet gefungeerd. Interessant gegeven is dat het dieptepunt vorige week vrij exact op het tweede, oftewel 50%, correctieniveau van de laatste stijging binnen het trendkanaal is gezet.

Beperkt verder neerwaarts risico! Met de koersontwikkeling van afgelopen vrijdag krult de koers weer omhoog na een test van de steunlijn. In deze beweging doorbreekt zij de dalende trendlijn (=niet ingetekend) over de correctieve beweging van de laatste drie handelsweken.

Bull Market Range.

Een blik op de leidende indicator leert dat deze sinds de start van de huidige opwaartse trend in de koers netjes in een Bull Market Range fluctueert. De test van de steun in de koers is samengevallen met de vorming van een hogere bodem binnen de Bull Market Range in de RSI.

Ook de indicator krult inmiddels weer omhoog en breekt haar dalende neerwaartse trendlijn (=niet ingetekend). Een ondersteuning vanuit de indicator voor het hierboven beschreven verwachte technische scenario gebaseerd op puur de koersgrafiek.

De focus voor Boskalis mag weer op hogere niveaus gezet worden waarbij de bovenste trendlijn van het kanaal nu als eerste magneetlijn kan worden bestempeld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.