De technische conditie van een aantal financiële waarden is aan het verbeteren. Binnen Erem+Nikken staat deze sector dan ook in de belangstelling voor de E+N MicroPortefeuille. Als voorbeeld van een fonds in deze sector dat technisch interessant begint te worden dient Aegon.

Dubbele Steun.

In de bijgeleverde grafiek ziet u drie trendlijnen staan. Allereerst een horizontale steunlijn en een dalende correctieve trendlijn. De steunlijn doet al enkele dagen dienst als steun en de correctieve dalende trendlijn is anderhalve week geleden opwaarts gebroken. Na de doorbraak is deze vervolgens netjes getest als nieuwe steun. In de achterliggende dagen zoekt de koers weer naar hogere niveaus, hetgeen aangeeft dat de terugtest succesvol is verlopen.

Plus 43% sinds 1 mei 2012!

In de grafiek van de RSI ziet u dat de indicator al enkele maanden netjes in een Bull Market Range fluctueert. De daling in de koers heeft geresulteerd in een succesvolle test in de indicator van de onderkant van deze positieve range. De technische verwachting luidt dat de koers in de komende periode de opwaartse beweging weer kan hervatten. Het eerste richtpunt wordt gevormd door de horizontale trendlijn getrokken over de twee toppen eerder dit jaar. In het kader van de transparantie moet worden opgemerkt dat de E+N MicroPortefeuille sinds enkele dagen profiteert van een stijging in Aegon middels een ABN AMRO Turbo Long Aegon. Sinds de start van deze portefeuille op 1 mei 2012 is reeds een positief resultaat geboekt van 43%. Wilt u ook meeprofiteren? Klikt u op onderstaande banner, we informeren u graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.