Heeft Corio verdere stijgingspotentie? Een blik op de grafiek geeft een aantal technische aanknopingspunten om aan te nemen dat er weer wat bouwsteentjes voor dit vastgoedfonds gelegd kunnen gaan worden.  

Trendlijnen Corio

In de bijgeleverde grafiek ziet u een aantal trendlijnen ingetekend staan. Twee horizontale lijnen en een diagonaal stijgende trendlijn. De focus van dit verhaal richt zich met name op de onderste horizontale trendlijn en de stijgende trendlijn. De eerst constatering is dat het snijpunt van deze twee lijnen net onder het huidige koersniveau van Corio ligt. Dit impliceert een clustering van steun in het huidige koersgebied.

Corio  test steun

De horizontale trendlijn is overigens de neklijn van een ascending triangle koerspatroon dat in de tweede helft van augustus is gevormd. Kenners van de theorie weten dat dit patroon in de boeken bekend staat als een omkeerpatroon. Het feit dat Corio momenteel de voormalige weerstandlijn van het patroon test als steun is de aanleiding om het vastgoedaandeel vandaag bij u onder de aandacht te brengen.

Hernieuwde koopkracht voor Corio

De horizontale trendlijn krijgt vanuit technisch oogpunt trouwens nog een extra dimensie als wordt opgemerkt dat zij vrij exact op het tweede fibo-correctieniveau van de stijging sinds de bodem van de tweede week augustus loopt. Anders verwoord, rondom de huidige zone mag hernieuwde koopkracht voor Corio worden verwacht.

RSI  in een Bull Market Mode

De RSI laat een ondersteuning voor deze verwachting zien. U ziet ook in de koersgrafiek van de indicator een trendlijn ingetekend. Deze trendlijn loopt duidelijk boven de OS-lijn. Oftewel, duidelijk boven de belangrijke signaallijn. De indicator zit dus in een Bull Market Mode.

Hefboom met ABN AMRO Turbo Long

Dan blijft er nog 1 trendlijn over. Dat is de bovenste horizontale trendlijn in de koersgrafiek. Deze trendlijn vormt de magneetlijn. Het eerst volgende richtpunt voor Corio kan gezet worden op het niveau van deze trendlijn. Een procentueel interessante beweging.

Een extra hefboom

Deelt u deze mening dan kunt u overwegen om niet slechts de aandelen te kopen, maar een extra hefboom aan te brengen door de aanschaf  van een ABN AMRO Turbo Long Corio. Op dit moment heeft de staatsbank een ABN AMRO Turbo uitstaan met een ingebouwde stop-loss niet ver onder de gedefinieerde steunzone. Mocht de visie onverhoopt mislopen, dan beperkt u uw verlies door dit ingebouwde veiligheidsmechanisme.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.