Laatste update:

!! Tot ziens in 2013 !!

E+N Resultaat 2012: Rendement +81% & Hit Ratio 85%

Het beleggingsjaar 2012 zit er op. Tijd voor een terugblik. In het achterliggende jaar heeft de E+N Methodiek zich wederom bewezen. De E+N MicroPortefeuille sluit het jaar af met een positief rendement van +81% en een hit-ratio van 85%.

Hiermee presteert de portefeuille voor het tweede jaar op rij ruim boven de doelstelling van een gemiddeld netto rendement van 20% per jaar. Met dit resultaat heeft het vlaggenschip van Erem+Nikken sinds de introductie in april 2011 heeft  een positief rendement van 108% behaald. Download hier het Performanceoverzicht 2012

Het succes van de E+N MicroPortefeuille heeft dit jaar geleid tot de introductie van de E+N MacroPortefeuille. Deze portefeuille is in augustus 2012 van start gegaan en heeft nu ook al een positief rendement van 13%.  Ook deze portefeuille ontwikkelt zich darrmee boven verwachting.

Ook in 2013 gaan wij weer voor u aan de slag om het succes van beide portefeuilles voort te zetten. Wij willen op deze plek al onze abonnementhouders en volgers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Erem+Nikken wenst u prettige feestdagen en zien u graag weer terug op 2 januari 2013.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.