Laatste update:

Net als in 2012 zullen wij voor Beleggen.com klanten/lezers ook dit jaar op deze plek weer een aantal aandelen bespreken waar de E+N MicroPortefeuille naar kijkt en welke zij mogelijk in portefeuille opneemt. De aftrap dit jaar werd gegeven op 4 januari met Philips. Dit aandeel zit inmiddels in onze portefeuille. Niet zonder succes. Vandaag uw aandacht voor Unibail Rodamco.

Aandachtlijstje

In de achterliggende dagen ligt de koers van dit VastGoedfonds enigszins onder druk. De centrale vraag is echter hoe deze daling te duiden. Vooralsnog mag de huidige zwakte omschreven worden als correctief van aard. Een zoektocht naar opnieuw een bodem boven de middellange termijn diagonaal stijgende trendlijn.

Omdat de koers met de daling van afgelopen week deze trendlijn nadert, bespreken wij vandaag dit aandeel voor u. In de komende dagen moet Unibail Rodamco hoog op uw aandachtlijstje staan om te kijken of zich mogelijkheden voordoen.

Trend Intact

De technische verwachting luidt namelijk dat de koers een goede kans van slagen heeft om rond de huidige zone opnieuw steun te vinden. Een aantal technische elementen ondersteunt deze visie. Allereerst de hierboven reeds gemaakte opmerking dat de koersontwikkeling nog steeds plaatsvindt boven de stijgende trendlijn.

Deze trendlijn geeft het groeipad sinds het midden van vorig jaar aan. Een tweede element wordt gevonden in het feit dat de koers een horizontale trendlijn nadert. Deze trendlijn is gebaseerd op oude toppen en bodems. Zoals u waarschijnlijk weet hebben oude bodems en toppen de neiging om in een latere fase opnieuw als draaipunt te fungeren.

Het niveau van de horizontale trendlijn krijgt een extra dimensie als opgemerkt wordt dat rond dat niveau tevens het eerste fibonacci-correctieniveau van de laatste stijging binnen de trendmatige beweging sinds juni 2012 ligt.

Slaat E+N wederom succesvol toe?

De indicator laat een beweging zien in haar Bull Market Range. Daarnaast zijn potentiële Positieve Reversals aanwezig. Samenvattend kan gesteld worden dat wij ons oog de komende dagen op Unibail Rodamco houden. Zodra de signalen op groen staan, zullen wij toeslaan.

 

1 antwoord
  1. johan verhoof
    johan verhoof zegt:

    Ik denk dat u gelijk hebt want ik houd dit fonds ook al enige tijd in de gaten. Maar hoe weet ik nu wanneer het omslagpunt is. Het kan zomaar zijn dat hij iets omhoog gaat en daarna weer flink naar beneden.
    Kunt u mij hier iets meer over vertellen

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.