ETF-portefeuille nu via Traderswinkel voor 5 euro

ETF-PortefeuilleDe ETF-portefeuille breekt record na record. Reden voor veel beleggers om de berichten van deze portefeuille 1 op 1 te volgen. Toch hebben ook veel beleggers hier moeite mee. Om die reden hebben we besloten om deze portefeuille voortaan ook aan te bieden via Traderswinkel.

U kunt dit systeem nu dus ook automatisch laten uitvoeren via Traderswinkel in veelvouden van 5000 euro voor slechts 5 euro per maand. Uit onderzoek onder klanten bleek dat betreffende onze portefeuilles meer behoefte bestaat dan alleen voor het ontvangen van SMS- en e-mailberichten. Ga hiervoor naar http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/etf-portefeuille

Het rendement loopt dit jaar verder op waarmee het totaalrendement uitkomt op 26,4%. Vanwege de goede ervaringen met Traderswinkel hebben we besloten ook deze portefeuille toe te voegen. U kunt nu dus kiezen uit:

AEXAlert

Door consequent en zonder emotie te handelen, wisten klanten met AEXAlert een nettowinst van 12% te behalen. Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op de AEX-index met een modelportefeuille van 5000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/aexalert/

OptionAlert Indices

Door consequent en zonder emotie te handelen, wisten klanten een nettowinst van 9% te behalen. Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op diverse indices zoals de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000, S&P500 met een modelportefeuille van 20.000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optionalert-indices/

Zonder extra kosten voor OptionAlert-klanten

We hebben de mogelijkheid om voor u de transacties uit te voeren. Het normale tarief voor deze dienstverlening is 49 euro per maand per portefeuille, maar klanten van OptionAlert ontvangen deze dienst gratis en betalen alleen de transactiekosten.

Lynx

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij TradersWinkel. U ontvangt dan een pakket van Lynx voor het openen van een effectenrekening. Na het storten van 5000 euro respectievelijk 20.000 euro wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille. Heeft u nog geen abonnement op OptionAlert, klik dan hier.

Procedure

Hoe kunt u mee meedoen?

-1- U opent een Traderswinkel Lynx rekening.

-2- Strot minimaal benodigd Kapitaal op deze rekening: 5.000 respectievelijk 20.000 euro

Hoe werkt de ETF-portefeuille?

BeursBulletin heeft de afgelopen jaren succesvol de beleggingsstrategieën aangepast. Daarbij heeft systematisch, automatisch en emotieloos beleggen een prominente plaats gekregen. De ETF-portefeuille is in juli 2013 geïntroduceerd, waarbij in ETF’s wordt belegd, gebaseerd op een bewezen strategie.

Dalingen vermijden

Beleggen in ETF’s behelst meer dan het kopen van verschillende ETF’s om deze nooit meer te verkopen. Doordat bij de ETF-portefeuille (tijdig) wordt uitgestapt, worden ‘bear markets’ vermeden, waardoor het rendement aanzienlijk verbetert.

Spreiding

Daarnaast draagt spreiding over verschillende ETF’s bij aan het verlagen van het risico en het verhogen van het rendement. Om u een idee te geven: we zitten nu in Azië, wereldwijd vastgoed, maar ook bijvoorbeeld de AEX-index en de 500 grootste aandelen van Amerika.

Momentumeffect

Bovendien maken we bij deze strategie ook nog eens gebruik van het momentumeffect: wat stijgt, blijft vaak stijgen en wat daalt, blijft vaak dalen. Denk maar aan de koers van Apple (het moet toch een keer gaan dalen?) of Fortis of Imtech (maar het staat al zo laag…).

Beleggen volgens de slimste beleggers

Middels de ETF-portefeuille belegt u op de wijze waarop de slimste beleggers ter wereld hun geld beleggen. De prestigieuze Amerikaanse universiteiten Harvard en Yale behalen spectaculaire resultaten met hun beleggingen en zijn hierdoor in staat geweest uit te groeien tot de meest prestigieuze universiteiten ter wereld. Als particuliere belegger kunt u hier nu ook van profiteren.

Met deze strategie is het mogelijk om het rendement te verhogen en het risico te verlagen. Dit gebeurt onder andere door tijdens (forse) dalingen uit de markt te stappen. De zeer brede spreiding middels ETF’s (beleggingsfondsen die de index volgen en zeer lage kosten rekenen) draagt tevens bij aan het spreiden van het risico en het verhogen van het rendement (door de lage kosten).

Forse outperformance Harvard en Yale

Harvard-2012Harvard behaalde over de afgelopen 20 jaar op jaarbasis gemiddeld 12,29% waar een portefeuille met 60% aandelen en 40% obligaties 7,94% behaalde.

Een brede spreiding over aandelen, obligaties, emerging markets, grondstoffen en vastgoed zorgt verder voor een verlaging van het risico.

Als bovendien nog gebruik wordt gemaakt van het momentumeffect, kan het rendement nog verder worden verhoogd (er is veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar het fenomeen momentum: op korte termijn blijven de winnaars winnen en de verliezers verliezen).

Uit een onderzoek naar spreiding over verschillende ‘asset classes’ (beleggingscategorieën), waarbij alleen de best presterende worden geselecteerd over de periode van 1973 tot en met 2008, bleek dat het gemiddelde rendement in de periode 13,94% was. Het risico, gemeten als de standaard afwijking van het gemiddelde (dus naar boven en beneden) lag in deze periode op 10,84%.

Yale-2012Dit zijn vergelijkbare resultaten die Harvard (15,23% rendement met een standaard afwijking van 9,55%) en Yale (16,62% met een standaard afwijking van 10,4%) hebben behaald in de periode van 1985 tot en met 30 juni 2008.

Vermogensontwikkeling ETF-portefeuille

Onderstaand ziet u grafiekmatig de vermogensontwikkeling van de ETF-portefeuille op basis van de ETF-strategie.

ETF Vermogensbeheer

Voordelen ETF-portefeuille

De voordelen voor u van de ETF-portefeuille:

 • Beleggen volgens bewezen systeem
 • Brede spreiding middels ETF’s
 • Weinig transacties, dus lagere transactiekosten
 • Transactiesignalen via SMS en e-mail
 • Posities worden bewaakt
 • Brede spreiding en lagere kosten door gebruik van ETF’s op indices
 • Vermijden van bear markets
 • In- en uitstappen in de best presterende ETF’s (momentum)

ETF-portefeuille automatisch via Traderswinkel

Als u de ETF-portefeuille liever automatisch wilt volgen, waarbij de transacties gedisciplineerd en emotieloos worden uitgevoerd, is er dus nu de mogelijkheid via Traderswinkel de transacties te laten uitvoeren. Op deze wijze kunt u vanaf € 5.000 al meedoen voor geringe vermogensbeheerkosten. De kosten hiervoor bedragen slechts € 5 per maand per € 5000 belegd vermogen. Kijk voor meer informatie op http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/etf-portefeuille
Of neem contact op met de klantenservice via [email protected] of telefonisch op 0294-769007.

E-mail  : [email protected]
Telefoon vast: (+31) (0) 294 76 9 007

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl
www.beleggen.com

Onze missie
“Het helpen van zo veel mogelijk mensen om succesvol te worden met beleggen, door het verhogen van het Financieel IQ en het bieden van een bewezen succesvol beleggingssysteem, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij worden”

2 antwoorden
 1. Huub Zeitlin
  Huub Zeitlin zegt:

  Fantastisch goed initiatief. Ik doe al mee met Option Alert Indices via de Traderswinkel bij Lynx en zal mij daar aanmelden voor de ETF-portefeuille.
  Vriendelijke groet,
  Huub Zeitlin

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.