In de bovenstaande video, beschrijf ik de producten van FGXpress en wat deze voor mensen doen. Wilt u mij een plezier doen? Vast wel: wilt u onderaan deze pagina even aangeven of u de video waardevol vond. Dank u wel!

Zie voor meer informatie

De Powerstrips™ zijn een 100% natuurlijk hulpmiddel om pijn effectief en snel te kunnen laten verminderen. In Amerika is het product geregistreerd door de FDA (Food and Drug Administration) als medisch hulpmiddel in klasse 1.

PowerStrips zijn ontwikkeld door dr. Minsu Kim van de gerenommeerde Universiteit Institute of Engineering and Technology of the Future in Zuid- Korea. Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips.

De voordelen van de PowerStrips™ gaan verder dan alleen pijnverlichting. In 192 landen ervaren mensen dagelijks naast pijnverlichting hoe de sterke mix aan ingrediënten een positieve bijdrage levert voor hun immuunsysteem waardoor zeer uiteenlopend gezondheidsklachten kunnen worden verminderd of opgelost.

De voordelen van PowerStrip ™ op een rij:

100% natuurlijk (kruiden) hulpmiddel
voor een gezondere en sneller herstellende huid
voor versterking van het immuunsysteem
voor pijnverlichting, vaak binnen 15 min.
voor verhoging van energie
voor ontgifting van het lichaam
kan ook werkzaam zijn tegen klachten als restless feet, fibromyalgie, reuma, allergie, psoriasis, wratten, acne, cellulitis, spataderen, rimpels, parkinson, hart- en vaatproblemen, etc.
Een Powerstrip bestaat uit 2 lagen:

  • de buitenste laag bevat het elementaire Germanium (bros grijswit metaal) voor het absorberen, versterken en reflecteren van de warmte FIR (Far InfraRed) dat van het lichaam komt (en omgevingswarmte)
  • de binnenste laag bevat een mix van Koreaanse Rode (Panax) Ginseng , zilverionen en Marine FytoplanktonErvaringen van mensen met Powerstrips zie je hier

Meer weten? Neem contact met mij op:

http://www.pijnvrij.fgxpress.com/contact-me/

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.