Financial freedom met Amerikaanse hoogdividend-aandelen

Amerikaanse hoogdividend-aandelen

Voor de eerste keer wordt in ons land een symposium georganiseerd specifiek over hoogdividend-beleggen in de VS: Financial freedom met Amerikaanse hoogdividend-aandelen.

Amerika kent vele gerenommeerde beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is. Dit wordt sterk gestimuleerd door de Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen te sparen voor bijvoorbeeld hun pensioen. Nederlanders kunnen daar ook van profiteren.

Hoewel deze manier van beleggen relatief onbekend is, maken toch al duizenden beleggers gebruik van de mogelijkheden om 6 tot 12 procent rendement te maken op hun geld. Zonder tussenkomt van de bank of een vermogensbeheerder. En zonder wakker te liggen van tumult op de beurzen. Want in plaats van te speculeren op koersbewegingen, gaat het hierbij vooral om het genereren van een vast inkomen uit dividend. Als (aanvullende) pensioenvoorziening of om je toekomst als zzp-er veilig te stellen.

De website beterbeleggendandebank.nl informeert uitgebreid over hoogdividend-beleggen. Gezien de groeiende belangstelling, wordt nu het symposium ‘Financial freedom met Amerikaanse hoogdividend-aandelen’ georganiseerd, zowel gericht op nieuwkomers als op de meer ervaren belegger. Vragen die aan de orde komen zijn onder andere: waarom zijn dividenden in de VS veel hoger en stabieler, hoe begin je met hoogdividend-beleggen en welke fondsen kies je daarvoor uit?

Datum: zaterdag 25 november 2023
Locatie: Cultureel en vergadercentrum H.F. Witte, De Bilt
Organisatie: Beter beleggen dan de bank
Toegangsprijs: €95,-
Info: https://beterbeleggendandebank.nl/symposium

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.