Financiële rust is emotionele rust

optionalert_logo

We hoeven maar om ons heen te kijken. We worden dagelijks geconfronteerd met een verslechterde economie. De Nederlandse samenleving als “welvaart- en verzorgingsstaat” is ten einde. Helaas? Ach, het wordt tijd dat we ontwaken en het heft in eigen handen gaan nemen.

“De ware ontdekkingstocht is niet om nieuwe gebieden te ontdekken, maar om met andere ogen te leren kijken”

Maar dat gaat niet vanzelf! Voor niets gaat de zon op, nietwaar? Hoewel? Het scheelt niet veel, want er is een compleet nieuw en revolutionair Member Gets Member systeem ontwikkeld. Een Nederlands initiatief: www.OptionAlert.nl

OptionAlert bestaat uit een enthousiaste groep mensen, die andere mensen wil helpen om hun financiële IQ naar een hoger plan te brengen. Dit doen wij onder andere met een Member Gets Member model.

OptionAlert biedt u een educatie- en informatie plan aan bestaande uit 7 onderdelen:

 1. SMS- en e-mailberichten (alerts) over het innemen of verkopen van concrete optieposities. Je ontvangt gemiddeld 5 alerts per maand, maar dit kunnen er ook meer of minder zijn. De alerts zijn gebaseerd op een bewezen systeem waarmee in 2 jaar tijd circa 60% rendement is behaald.
 2. Toegang tot exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 3. Handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt.
 4. Videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 5. Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 6. Deelname aan en/of korting op cursussen en workshops over beleggen. Hier ontmoet je top-beleggers van Nederland en mede-beleggers. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mensen die met beleggen veel geld verdienen.
 7. Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

Kijk op www.OptionAlert.nl en ervaar zelf hoe u eenvoudig uw financiële talenten in het algemeen en uw beleggingsvaardigheden in het bijzonder kunt verbeteren, zodanig dat u met plezier uw vermogen kunt laten groeien.  Want tja, zeg zelf: die spaarrente bij de bank… inflatie en belasting op je rente laten je vermogen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Tenminste… als u niets doet.

En als u met OptionAlert tevreden bent, beveelt u het natuurlijk aan bij familie en vrienden… toch? OptionAlert beloont u voor deze aanbeveling! U kunt hierdoor vrij eenvoudig maandelijks extra bij verdienen. Van een paar honderd euro tot wel € 10.000,– per maand.

“Te mooi om waar te zijn”, zeggen velen van u. Maar stelt u zich eens voor, dat het wel waar is…

Daarom nodig ik uit om even een paar minuten van uw tijd te besteden om de website van OptionAlert te bekijken. Simpel, toegankelijk en u kunt direct starten.

Neem vandaag de beslissing voor een nieuwe start. Een mogelijkheid om samen met een groep enthousiaste mensen onze samenleving naar een hoger financieel plan te tillen. En dat is hard nodig!

OptionAlert is:

 • 100% Nieuw
 • 100% Nederlands
 • 100% Eerlijk

Voor slechts € 49 per maand wordt ook u lid van OptionAlert.nl. Bezoek de website www.OptionAlert.nl

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,
OptionAlert

Ben Veerbeek
Master Distributeur

3 replies
 1. Dolf Dieudonné
  Dolf Dieudonné says:

  Bovestaande is een geweldig verkoopverhaal. Eerlijk gezegd heb ik mijn twijfels over de verdienste van 1000 euro per maand.

  Reply
 2. rene landsheer
  rene landsheer says:

  De waarde van het educatie- en informatie plan is al meer dan de 49 Euro die het kost. Dus als je geen vertrouwen hebt in het verdien model is het nog steeds de moeite waard. En door de “overspill” zijn, een paar dagen na de lancering, de eerste sceptici al aan het twijfelen geslagen. Die verdienen weliswaar nog geen 10.000 per maand maar de verdiensten zijn al aan het oplopen.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.