Financiële rust is emotionele rust

optionalert_logo

We hoeven maar om ons heen te kijken. We worden dagelijks geconfronteerd met een verslechterde economie. De Nederlandse samenleving als “welvaart- en verzorgingsstaat” is ten einde. Helaas? Ach, het wordt tijd dat we ontwaken en het heft in eigen handen gaan nemen.

“De ware ontdekkingstocht is niet om nieuwe gebieden te ontdekken, maar om met andere ogen te leren kijken”

Maar dat gaat niet vanzelf! Voor niets gaat de zon op, nietwaar? Hoewel? Het scheelt niet veel, want er is een compleet nieuw systeem ontwikkeld: https://slim.beleggen.com/vip-lancering

Beleggen.com bestaat uit een enthousiaste groep mensen, die andere mensen wil helpen om hun financiële IQ naar een hoger plan te brengen.

Beleggen.com biedt u een educatie- en informatie plan aan bestaande uit 7 onderdelen:

 1. Telegram- en e-mailberichten (alerts) over het innemen of verkopen van concrete optieposities. Je ontvangt gemiddeld 5 alerts per maand, maar dit kunnen er ook meer of minder zijn. De alerts zijn gebaseerd op een bewezen systeem waarmee in 2 jaar tijd circa 60% rendement is behaald.
 2. Toegang tot exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 3. Handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt.
 4. Videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 5. Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 6. Deelname aan en/of korting op cursussen en workshops over beleggen. Hier ontmoet je top-beleggers van Nederland en mede-beleggers. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mensen die met beleggen veel geld verdienen.
 7. Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

Kijk op https://slim.beleggen.com/vip-lancering en ervaar zelf hoe u eenvoudig uw financiële talenten in het algemeen en uw beleggingsvaardigheden in het bijzonder kunt verbeteren, zodanig dat u met plezier uw vermogen kunt laten groeien.  Want tja, zeg zelf: die spaarrente bij de bank… inflatie en belasting op je rente laten je vermogen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Tenminste… als u niets doet.

Terwijl u ook een bewezen succesvolle strategie zou kunnen gebruiken…

“Te mooi om waar te zijn”, zeggen velen van u. Maar stelt u zich eens voor, dat het wel waar is…

Daarom nodig ik uit om even een paar minuten van uw tijd te besteden om de website van Beleggen.com te bekijken. Simpel, toegankelijk en u kunt direct starten.

Neem vandaag de beslissing voor een nieuwe start. Een mogelijkheid om samen met een groep enthousiaste mensen onze samenleving naar een hoger financieel plan te tillen. En dat is hard nodig!

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

3 antwoorden
 1. rene landsheer
  rene landsheer zegt:

  De waarde van het educatie- en informatie plan is al meer dan de 49 Euro die het kost. Dus als je geen vertrouwen hebt in het verdien model is het nog steeds de moeite waard. En door de “overspill” zijn, een paar dagen na de lancering, de eerste sceptici al aan het twijfelen geslagen. Die verdienen weliswaar nog geen 10.000 per maand maar de verdiensten zijn al aan het oplopen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.