GammaDe gamma geeft de mate van verandering van de delta weer als gevolg van een koersverandering van de onderliggende waarde. Dit is dus de ‘delta van de delta’.

Positieve gamma

Zowel (long) calls als puts hebben positieve gamma’s. Een gekochte call kent een positieve delta en een positieve gamma. Stel dat de delta van een gekochte call 0,50 en de gamma 0,08 is en het aandeel daalt 1 punt.

In dat geval zal de delta van de call een waarde krijgen van 0,42. De optie loopt dus minder mee met de onderliggende waarde daar de koers van het aandeel is gezakt.

Een gekochte put met een delta van ‐0,50 en een gamma van 0,08 zal een delta krijgen van ‐0,58 indien de onderliggende waarde met 1 punt daalt.

Handleiding Geld verdienen met opties

Download hier de handleiding vol met geheimen hoe geld te verdienen met opties, geschreven door Drs. Harm van Wijk.
+ Bonus spreadsheets waarmee je eenvoudig de beste opties kunt selecteren
+ Extra bonus een 5%-rendementsabonnement op OptieAlert
+ 30 dagen niet goed, geld terug garantie

Klik op de volgende link voor meer informatie: https://beleggen.com/geld-verdienen-met-opties/

AEXAlert

Op de weblog www.aexalert.nl informeren wij beleggers over het resultaat van deze portefeuille die werkt met een strategie met geschreven opties, genaamd short strangle. Met een short strangle kan men profiteren van een zijwaartse markt. Een short strangle houdt in dat call- en put-opties met een zelfde expiratiedatum verkocht (geschreven) worden, maar met verschillende uitoefenprijzen.

OptieAlert

www.OptieAlert.nl is een dienst van BeursBulletin die uitsluitend optietips op aandelen verstrekt. De belegger wordt per e-mail en SMS volledig begeleid bij zowel het openen als het sluiten van een positie.

Wij werken bij OptieAlert met rendementsabonnementen en dus niet met tijdsabonnementen. Kiest u bijvoorbeeld voor een rendement van 30% (na aftrek transactiekosten) dan ontvangt u onze tips totdat dit rendement in onze modelportefeuille is bereikt en stopt uw abonnement dus niet na bijvoorbeeld een jaar.

Met dit systeem weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u exact berekenen wat het abonnement u oplevert. Ga voor meer informatie naar www.OptieAlert.nl