Mist uw portefeuille deze winstgevende technieken (waardoor u steeds verlies maakt)?

Eenmalig 50 euro korting op 3 handleidingen geld verdienen met beleggen

Drs. Harm van Wijk te gast bij EenvandaagLees deze pagina goed omdat het met uw beleggingsportefeuille altijd beter kan. Er bestaan verschillende technieken waarmee u uw beleggingsdoelen sneller kunt verwezenlijken.

Tegelijkertijd (en dat is basisregel nummer 1) kunnen die technieken ervoor zorgen dat u geen geld verliest. Opties, aandelen, Speeders en Sprinters zijn daarvoor ideaal, maar met een hele grote waarschuwing: u moet exact weten wat u doet.

Herkent u deze problemen?

 • U wilt geen enkel risico lopen
 • Maar uw portefeuille groeit niet hard genoeg
 • U heeft geen idee waar u moet beginnen met beleggen
 • Er bestaat nergens een duidelijke handleiding
 • U weet niet hoe u winstgevend belegt

AEX verloor meer dan de helft in de afgelopen 12 jaar

Niks doen is geld verliezen

De inflatie is circa 2,6%. Over uw vermogen draagt u belasting af: 1,2% vermogensrendementsheffing . Dat betekent dat uw vermogen jaarlijks 3,8% minder waard wordt. Doet u niets, dan verliest u geld.

@#!! Zelfs sparen is geld verliezen

Sparen levert momenteel maximaal 0,5% op, dus als u spaart, wordt uw vermogen zomaar elk jaar 3,3% minder waard. Sparen is daarom geen optie, net zo min als index-beleggen. Tenminste… als u in de AEX had belegd was u ook niet veel wijzer geworden want de AEX is sinds 2000 zo’n beetje in waarde gehalveerd.

90% van de particuliere beleggers verliest geld

Talloze onderzoeken laten zien dat particuliere beleggers structureel geld verliezen op de beurs. Alleen de beste 10% beleggers evenaren of overtreffen het rendement van het indexfonds. 90% doet het dus slechter dan de beurs. Misschien verliest u ook geld op de beurs. Maar het kan nog veel erger, lees maar:

Sommige beleggers maken het heel erg bont…

De slechtste 10% particuliere beleggers heeft na vijf jaar 90% van de initiële waarde verloren. Bijna hun hele vermogen… Au!

Hoe meer u verliest, hoe meer u moet goedmaken

Veel beleggers realiseren zich niet dat ze procentueel veel meer moeten goedmaken dan ze hebben verloren. Als u 10% verliest, moet uw vermogen weer 11% groeien om in de uitgangspositie te komen. Verliest u 50% dan moet u 100% goedmaken.

Regel #1: verlies geen geld op de beurs!

Het kan veel beter

Gelukkig zijn er ook voorbeelden van beleggers die er in geslaagd zijn mooie rendement te behalen, door te beleggen volgens een bewezen methode. Als u weet dat beleggen de enige manier is om uw vermogen op peil te houden (en zelfs te laten groeien), en u wilt stoppen met verliezen… Wel, dan is het NU de hoogste tijd voor een ander plan.

Waarom zou u mij geloven?

Mijn naam is Harm van Wijk en ik verdien al 27 jaar een uitstekende boterham op de beurs.

Ik werk samen met onder meer Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijf voor De Financiële Telegraaf, de website van Alex, Shares en Beurs.nl. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).

Ik ben eigenaar en oprichter van BeursBulletin, waarin particuliere beleggers op verschillende terreinen worden ondersteund. Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse en wordt samen met vermogensbeheerder Todays vermogensbeheer aangeboden.

logo's tvAls beleggingsexpert ben ik te gast geweest bij diverse programma’s op radio en TV, waaronder EénVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.

Mijn allerbelangrijkste les (en advies aan u)

Het allerbelangrijkste op de beurs is om geen geld te verliezen. In alle jaren die ik beleg heb ik dat door schade en schande geleerd. In alle systemen en methodes die ik ontwikkel, is dat de rode draad. Ze zijn er op gericht op een veilige wijze rendement te behalen.

Weet u wat u moet doen?

Dat is mijn tweede belangrijke advies: als u belegt, is het essentieel om te weten wat u doet. Zeker als u met opties, Speeders, Sprinters en Turbo’s belegt. Investeer in kennis, weet wat u doet en de rendementen volgen vanzelf.

Met de juiste strategieën kan werkelijk iedereen een succesvol belegger worden!

Opties en andere derivaten zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen. In stijgende, dalende en zijwaartse markten kunnen opties, Speeders, Sprinters en Turbo’s en worden ingezet, mits goed toegepast. De vraag is natuurlijk: hoe komt u aan de juiste strategieën? Want als u over de juiste strategieën beschikt, dan kunt u:

 • Uw vermogen laten groeien, zonder al te veel risico te lopen
 • Uw kinderen iets moois nalaten
 • Uw pensioenreserves flink vergroten

boek

Handleiding Geld Verdienen met Opties

De handleiding Geld Verdienen Met Opties is inmiddels duizenden keren gedownload en gelezen. Duizenden beleggers hebben ontdekt hoe ze opties kunnen gebruiken, om rendement te maken zonder risico.

In de zeer uitgebreide handleiding krijgt u onder meer:

 • Duidelijke uitleg van callopties en putopties
 • 10 winstgevende optie-strategieën
 • Heldere voorbeelden
 • Extra inkomen uit uw aandelen door gedekt te schrijven!
 • Aandelen met korting door een short put
 • Dezelfde positie met beperkte investering met synthetische aandelen
 • Uitleg over de invloed van volatility, een belangrijke, zo niet de belangrijkste factor bij opties
 • Uitleg over de delta, de gamma, de rho en de vega
 • Uitleg over de Black‐Scholes‐formule, die zelfs een Nobelprijs voor de Economie opleverde…

Bovendien ontdekt u:

 • Hoe u opties kunt combineren tot een winstgevende constructie bijvoorbeeld met een short straddle
 • Hoe u een naked strangle opzet
 • Hoe u een covered short strangle opzet en wanneer u die inzet
 • Hoe u de risico’s op een early exercise ontwijkt door op tijd door te rollen
 • Dividend is een mooi cadeau voor de aandeelhouder, maar hoe werkt dit door voor optiebeleggers
 • Hoe u het risico beperkt want rendement gaat hand in hand met risico

Geld verdienen met opties

Mijn favoriete optiestrategie

Uiteraard onthul ik in de zeer uitgebreide handleiding mijn favoriete optiestrategie. Het mooie is dat opties juist voor particuliere beleggers zeer geschikt zijn. Met een relatief kleine investering kunt u volledig profiteren van de beweging van de onderliggende waarde.

.

Profiteer van deze gratis bonussen

Als u nu investeert in de handleiding Geld Verdienen Met Opties, ontvangt u een speciale extra bonus, bestaande uit 4 calculators. Want om de juiste optie of combinatie van opties te selecteren, is goed doorrekenen essentieel. In de loop van vele jaren heb ik een aantal calculatiesheets ontwikkeld, waarmee heel eenvoudig de verschillende berekeningen zijn te maken.

Bonus 1: Opbrengstcalculator
twv 27,95 euro GRATIS!

Welke call geeft het beste resultaat?

Bereken de potentiële opbrengst van call opties bij verschillende groeiscenario’s. Door verschillende calls te vergelijken, ziet u welke call het beste resultaat geeft als uw visie uitkomt. De waarde van deze calculator is 27,95 euro, nu GRATIS!

Bonus 2: Calculatiesheet
twv 27,95 euro GRATIS!

Welke combinatie (straddle) is beter?

Welke combinatie (straddle) is beter?Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft. De waarde van deze calculator is 27,95 euro, nu GRATIS!

Bonus 3: Margincalculator
twv 37,95 euro GRATIS!

Hoeveel margin en welke rendement?

Bereken hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie. U kunt tevens zien wat de maximale premie is waarop u de positie moet sluiten. De waarde van deze calculator is 37,95 euro, nu GRATIS!

Bonus 4: Geschiktheidscalculator
twv 27,95 euro GRATIS!

Welke optie is het meest geschikt?

Met de geschiktheidscalculator maakt u een rendementsberekening voor het gedekt schrijven van callopties. Op die manier weet u welke het meest geschikt is. De waarde van deze calculator is 27,95 euro, nu GRATIS!

Super Bonus:
de handleiding Geld verdienen met aandelen
twv 97 euro GRATIS!

Wanneer u nu investeert in de handleiding Geld Verdienen Met Opties, ontvangt u bovenop de extra bonus nog een Super Bonus: de handleiding Geld verdienen met aandelen cadeau ter waarde van 47 euro.
handleiding geld verdienen met aandelen

Ontdek in mijn handleiding:

 • De kracht van samengestelde interest (rente op rente).
 • Wie uw grootste vijand is.
 • Verschillende dividendstrategieën en varianten hierop.
 • De voor- en nadelen van deze strategieën.
 • Handige links voor meer informatie.
 • Strategieën voor groeiaandelen.
 • Wat de criteria zijn van de belegger met het duurste huis in de VS
 • Wat gedegen strategieën zijn voor de selectie van waarde aandelen.
 • Waarderingsmodellen voor aandelen.
 • De ‘geheime formule‘ van de belegger die Warren Buffett als leermeester ziet.
 • Verschillende momentumstrategieën.
 • En nog veel meer!

Aandelenstrategieën zijn ook voor kleine particuliere beleggers zeer geschikt omdat de meeste strategieën weinig muteren en daardoor lage transactiekosten kennen. Dat is al weer als eerste verdiend! Maar ook grotere beleggers kunnen hun voordeel doen door het spreiden over verschillende strategieën.

Extra Super Bonus: de handleiding Geld verdienen met Speeders, Sprinters en Turbo’s twv 97 euro GRATIS!

Wanneer u nu investeert in de handleiding Geld Verdienen Met Opties, ontvangt u bovenop de extra bonus nog een Super Bonus: de handleiding Geld verdienen met Speeders, Sprinters en Turbo’s cadeau ter waarde van 97 euro.
handleiding geld verdienen met Speeders

Ontdek in mijn handleiding tevens:

 • Duidelijke uitleg van Sprinters, Speeders en Turbo’s.
 • Interessante strategieën.
 • Heldere voorbeelden.
 • Sprinters, Speeders en Turbo’s zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen.
 • In stijgende, maar ook in dalende markten kunnen Sprinters, Speeders en Turbo’s worden ingezet, mits goed toegepast.
 • Eenzelfde positie maar met een beperkte investering? Dat kan met Sprinters, Speeders en Turbo’s.
 • Dividend is een mooi cadeau voor de aandeelhouder, maar hoe werkt dit door voor Sprinters, Speeders en Turbo’s?
 • Wat is de invloed van volatility bij BEST Speeders en Sprinters XL?
 • Hoe beperk ik het risico? Rendement gaat hand in hand met risico.
 • Wat is contango en backwardation?
 • Mijn favoriete strategie? Ik onthul mijn favoriet!

Sprinters, Speeders en Turbo’s

Sprinters, Speeders en Turbo’s zijn voor kleine particuliere beleggers zeer geschikt omdat met een relatief kleine investering toch volledig kan worden geprofiteerd van de beweging van de onderliggende waarde. Maar ook professionele partijen maken gebruik van Sprinters, Speeders en Turbo’s.

uw-investering-47-euro

Investeer nu in de handleiding
‘Geld Verdienen met Opties’
omdat u dan betere rendementen kunt behalen.


Nu eenmalig met 50 euro korting, dus voor slechts 47 euroDit vinden anderen van onze diensten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.
Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

“Ik ben over deze materie al vaker beginnen lezen, zowel in het Nederlands als in het Duits als in het Engels,maar nooit een boek of e-book afgemaakt. Ten eerste eigenlijk ,omdat het sowieso een vrij taaie materie is en in een vreemde taal is het nogal slechter te begrijpen als je niet eens in je eigen taal de zaak onder de knie hebt. Maar zoals jij het benadert is het beter begrijpbaar,dat had ik op het seminar al door,jij legt het meer in de diepte uit waar andere oppervlakkiger zijn. Ik wil je hier niet mee bewieroken maar ik stel gewoon vast,ik zie wat ik zie,ik ik voel wat ik voel, point.”

Andre Jaeken, Antwerpen

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!” Aloys Scholl, Venray

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”

Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” Johan Schelstraete Brussel, Belgie

30 dagen lang: 100% niet goed – geld terug garantie

Ik wil alleen klanten die tevreden zijn. Daarom krijgt u een 100% niet goed geld terug garantie. Mocht u ontevreden zijn over het e-boek, laat het me binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug.

U loopt dus geen enkel risico.100% Garantie

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Met deze methode kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen met opties. Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

P.P.S. Met de 100% niet goed, geld terug garantie loopt u geen enkel risico.

P.P.P.S. Nergens anders in Nederland krijgt u de bonus spreadsheets waarmee u eenvoudig de beste opties kunt selecteren.