Geld verdienen met opties?

Krijg winstgevende technieken waardoor uw portefeuille winst gaat maken!

Beste uitvinding sinds het wiel: opties

Profiteren van stijgende, dalende en zijwaartse markten, afdekken risico's, met korting kopen, verliezen snel repareren, et cetera et cetera

De "iedereen-kan-dit-garantie"

Met deze heldere stap voor stap handleiding kan iedereen succesvol zijn met opties (en anders krijgt u uw geld terug, ik wil alleen klanten die tevreden zijn).

Wil jij je belegginsdoelen sneller verwezenlijken?

Er bestaan namelijk verschillende technieken waarmee u uw beleggingsdoelen sneller kunt verwezenlijken.

Tegelijkertijd (en dat is basisregel nummer 1) kunnen die technieken ervoor zorgen dat u geen geld verliest. Opties zijn daarvoor ideaal, maar met een hele grote waarschuwing: u moet exact weten wat u doet.

Mijn naam is Harm van Wijk en ik verdien al 26 jaar een uitstekende boterham op de beurs.

Ik werk samen met onder meer Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijf voor De Financiële Telegraaf, de website van Alex, Shares en Beurs.nl. 

Ik was verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).

Ik ben eigenaar en oprichter van BeursBulletin en beleggen.com, waarin particuliere beleggers op verschillende terreinen worden ondersteund. 

Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse en is samen met vermogensbeheerder Kairos Asset Management het BeursBulletin Beleggingsfonds ontwikkeld.

“Beleggen.com geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” 

ds Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over Beleggen. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” 

Martin Sijbolts, Groningen

“De informatie van Beleggen.com is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.”
Rob Engberts

Herkent u deze problemen?

  1. Niks doen is geld verliezen

De inflatie staat op 2,6%. Over uw vermogen draagt u belasting af: 1,2% vermogensrendementsheffing . Dat betekent dat uw vermogen jaarlijks 3,8% minder waard wordt. Doet u niets, dan verliest u geld.

  1. @#!! Zelfs sparen is geld verliezen

Sparen levert momenteel maximaal 0,5% op, dus als u spaart wordt uw vermogen zomaar elk jaar 3,3% minder waard. Sparen is daarom geen optie, net zo min als index-beleggen. Tenminste… als u in de AEX had belegd was u ook niet veel wijzer geworden want de AEX is sinds 2000 zo’n beetje in waarde gehalveerd.

  1. 90% van de particuliere beleggers verliest geld

Talloze onderzoeken laten zien dat particuliere beleggers structureel geld verliezen op de beurs. Alleen de beste 10% beleggers evenaren of overtreffen het rendement van het indexfonds. 90% doet het dus slechter dan de beurs. Misschien verliest u ook geld op de beurs. Maar het kan nog veel erger, lees maar:

  1. Sommige beleggers maken het heel erg bont…

De slechtste 10% particuliere beleggers heeft na vijf jaar 90% van de initiële waarde verloren. Bijna hun hele vermogen… Au!

  1. Hoe meer u verliest, hoe meer u moet goedmaken

Veel beleggers realiseren zich niet dat ze procentueel veel meer moeten goedmaken dan ze hebben verloren. Als u 10% verliest, moet uw vermogen weer 11% groeien om in de uitgangspositie te komen. Verliest u 50% dan moet u 100% goedmaken.

Regel #1: verlies geen geld op de beurs!

Het kan veel beter

Gelukkig zijn er ook voorbeelden van beleggers die er in geslaagd zijn mooie rendement te behalen, door te beleggen volgens een bewezen methode. Als u weet dat beleggen de enige manier is om uw vermogen op peil te houden (en zelfs te laten groeien), en u wilt stoppen met verliezen… Wel, dan is het NU de hoogste tijd voor een ander plan.

Met de juiste strategieën kan werkelijk iedereen een succesvol belegger worden met opties!

Opties zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen. In stijgende, dalende en zijwaartse markten kunnen opties worden ingezet, mits goed toegepast.

De vraag is natuurlijk: hoe komt u aan de juiste strategieën? Want als u over de juiste strategieën beschikt, dan kunt u:

  • Uw vermogen laten groeien, zonder al te veel risico te lopen
  • Uw kinderen iets moois nalaten
  • Uw pensioenreserves flink vergroten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.


Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” 

Paul Mather, Driel

Bonus 1: Opbrengstcalculator twv 27,95 euro GRATIS!

Bereken de potentiële opbrengst van call opties bij verschillende groeiscenario’s. Door verschillende calls te vergelijken, ziet u welke call het beste resultaat geeft als uw visie uitkomt.

Bonus 2: Calculatiesheet twv 27,95 euro GRATIS!

Welke combinatie (straddle) is beter?Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft. 

Bonus 3: Margincalculator twv 37,95 euro GRATIS!

Bereken hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie. U kunt tevens zien wat de maximale premie is waarop u de positie moet sluiten. 

Super Bonus: abonnement

twv 49 euro GRATIS!

Wanneer u nu investeert in de handleiding Geld Verdienen Met Opties, ontvangt u bovenop de extra bonus nog een Super Bonus: een abonnement op OptieAlert cadeau ter waarde van 49 euro.
U ontvangt mijn concrete posities, precies wat ik zelf ook doe.

OptieAlert is een dienst van BeursBulletin die uitsluitend optietips

op aandelen verstrekt. U wordt per e-mail en SMS volledig begeleid bij

zowel het openen als het sluiten van een positie.

Verdien meer met opties!

Ik wil alleen klanten die tevreden zijn. Daarom krijgt u een 100% niet goed geld terug garantie. Mocht u ontevreden zijn over het e-boek, laat het me binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug

Privacy beleid