Gratis webinar Marcus de Maria

Marcus de Maria komt naar NederlandWordt het niet de tijd om te weten wat jouw exacte financiële blauwdruk is, welke gevolgen dit heeft gehad in je leven en hoe jij daar mee omgaat? Wat heeft jouw kijk op financiën te maken met je huidige financiële situatie. En hoe zorg je ervoor dat je in positieve spiraal terechtkomt, waaruit je de acties kunt nemen die er nodig zijn om financiële onafhankelijkheid te creëren. 

Wat als je de juiste kennis op kan doen en de juiste tools kan vinden, die jou in staat stellen om een mindset te ontwikkelen waardoor je niet afhankelijk hoeft te zijn van de (huidige) economische ontwikkelingen. Stel, je zou dit zelfs aan je gezin, familie, vrienden of zelfs je kleinkinderen kunnen leren. Hoe zou het zijn om jouw unieke expertise, kennis en moderne financiële inzichten door te geven aan de volgende generaties? Met andere woorden, het creëren van een ‘financieel nalatenschap’, zowel in letterlijke als in figuurlijke zin van het woord.

Wij willen jou als dan ook als eerste uitnodigen om nu kosteloos deel te nemen aan het LIVE WEBINAR (= online seminar) van Succesgids.nl  op dinsdag 3 december, waarin internationaal topexpert Marcus de Maria inzichten en strategieën LIVE met je deelt.

De capaciteit van het webinar is gelimiteerd, vol is vol, dus aarzel niet om je in te schrijven.

Ja, ik wil me nu inschrijven voor het GRATIS webinar op 3 december over de inzichten en strategieën van Marcus de Maria

Wie is Marcus de Maria?
Marcus de Maria wordt wereldwijd gezien als een gerespecteerd trainer op het gebied van welzijn en investeringen. Hij heeft volledige financiële onafhankelijkheid gecreëerd en leeft nu zijn levensmissie door andere te leren hoe ze dat ook kunnen bereiken. Toch is het niet altijd zo geweest! Niet zo heel lang geleden sliep Marcus letterlijk op de vloer met een schuld van meer dan 100.000 euro. Hij realiseerde zich toen pas dat het denkpatroon die hem in die positie heeft gebracht, niet hetzelfde denkpatroon zal zijn die hem daaruit zou halen!

Met volledige toewijding draagt Marcus zijn missie uit om zijn relaties te empoweren om financiële zekerheid te creëren voor zichzelf en hun naasten. Daarnaast traint hij individuen hoe ze bewezen succesvolle strategieën op een eenvoudige en goed te begrijpen manier kunnen inzetten.

Zijn track record is gemiddeld 36% rendement per jaar met minder actieve investeringsstrategieën en in 2011 ruim 400%, en in 2012 zelfs 460% rendement met de meest actieve investeringsstrategieën. Dit zijn onwaarschijnlijk percentages. Richt je dan ook maar in eerste instantie op de 36%. Buffalo Trading is zelfs een door hem gepatenteerde succesvolle beleggingsstrategie.

Internationaal bekend als een dynamische en inspirerende spreker heeft Marcus het podium gedeeld met legendes als Lord Sugar, Sir Richard Branson, Tony Robbins, Bob Proctor, Mark Victor Hanson, Brian Tracy en Robert Kiyosaki. Marcus de Maria is de auteur van het boek ‘Wealth Workout – the Simple Seven Step Formula for Financial Success’ en heeft zijn televisie optreden gemaakt in het BBC programma The Money Series (How To Be A Millionaire, 2011). Ook geeft Marcus de Maria wereldwijd het seminar Millionaire Mind Intensive van T Harv Eker.

Ja, ik wil me nu inschrijven voor het GRATIS webinar op 3 december over de inzichten en strategieën van Marcus de Maria   

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.