Grondstoffenfonds met een dividend van 13,51%

Goud test stijgende steunlijnEen dividend van 13,51% is mogelijk omdat de edelmetaalsector sinds oktober vorig jaar en april j.l. flink onderuit is gegaan. Hoewel de bodem intussen flink is aangestampt, dient een tussentijdse val richting $1.200 niet te worden uitgesloten. Wel duidt een zware op- of neerwaartse beweging dikwijls op het einde van een trend.

Zie ook de informatie in “Edelmetaal in Diskrediet I, II en III” *

De grondstoffensector laat zich nu evenmin van haar beste zijde zien; alleen is het beeld iets minder dramatisch. Dit laat zich het beste tekenen middels de groeiverwachtingen in Azië. In China zijn de groeiverwachtingen bij stukje en beetje neerwaarts bijgesteld.

Een en ander kan daardoor een enigszins matigende invloed hebben op de prijs van het edelmetaal. Anderzijds is het gezien de wereldwijde schuldexplosie sinds het begin van deze eeuw in een verhouding van ruwweg 5 maal het bruto mondiale product nog nooit zo goedkoop geweest.

Grondstoffenfonds met een dividend van 13,51%

Dat geldt ook voor dit fonds dat merendeels in goud en voorts in grondstoffen (met name in de oliesector) is belegd. Met een dividend van 12 cent per maand resulteert dit op grond van de huidige koershoogte in een rendement van ruim 13,51%.

Diverse grote partijen, zoals Bank of America, UBS, Wells Fargo en Bill Gates, zijn met een substantieel belang aandeelhouder in dit fonds met een converteerbare obligatie van $ 100 miljoen.

Daar de edelmetaalmarkt momenteel buitengewoon onrustig is, kun je eventueel nog een consolidatiefase afwachten alvorens in te stappen. Anderzijds is het dividendrendement zo hoog dat daarmee al een beste buffer is gevormd. De koers is mede zo laag, omdat het beneden de radar van analisten ligt.

Meest belangrijk is dat goud de belangrijkste tegenvoeter blijft in een tijdsgewricht van een ongeëvenaarde wereldwijde geldgroei, in de V.S. aangeduid als ‘Quantitative Easing’ (QE).

Dit proces is ondanks alle verbale uitingen van deze of gene beleidsmaker om dit terug te draaien ten ene male onomkeerbaar, met totale koopkrachtvernietiging tot gevolg.

De details leest u in het complete fondsprofiel dat deel uitmaakt van een serie uitzonderlijk renderende dan wel veelbelovende fondsen van Robert Broncel, te ontvangen na aanmelding en overmaking van €121 op

Bankrekening: SNS Bank 96.25.48.979

IBAN: NL50 SNSB 0962 5489 79

BIC: SNSBNL2A

t.n.v. BeursBulletin.nl te Muiden

o.v.v. uw e-mailadres

Andere fondsen in de pijplijn:

+  een zeer gespecialiseerd 3-D fonds dat als niche speler in de medische sector

een miljardenmarkt heeft aangeboord

+  de nieuwe Walmart in organics met een uitzonderlijk groeimodel resulterend

in periodieke koersverdubbelingen, binnen een periode van elke 2½ jaar

+  een goud/grondstoffenfonds met een ongeëvenaard hoog dividend van 12%

+  een beleggingsfonds met een sterk groeimodel resulterend in een gemiddelde

groei van ruim 13% per jaar, met een dividendrendement van 7,3% oplopend

naar 9%

+  een Canadees edelmetaalfonds (goud en zilver) met een 100% reservedekking

zonder de nadelen van fysieke bezit zoals opslag, veiligheid, verzekering,

100% zekerheid van kwaliteit en dagelijkse verhandelbaarheid.

Zo volgen er meer. Geïnteresseerden kunnen bovendien informatie tegemoet zien betreffende een kleine en uiterst veilige, zeer belastingvriendelijke hide away enclave inEuropa en is bovendien een prima vakantiebestemming.

*

4 antwoorden
 1. Ton Wolf
  Ton Wolf zegt:

  svp wat meer toelichting over de fondsen van Robert Broncel en het hoe en wat van een storting van Eur 121.

  met vriendelijke groet
  Ton Wolf

  Beantwoorden
 2. Ton Wolf
  Ton Wolf zegt:

  Wat zijn fondsen van Robert Broncel precies en wat levert u voor Eur 121? is dit een eenmalige informatie of een doorlopende advisering?

  Beantwoorden
 3. Harm van Wijk
  Harm van Wijk zegt:

  Beste Ton,

  Deze fondsen worden als bijzondere propositie eenmalig uitgebracht en krijgen een follow-up wanneer daartoe aanleiding is.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.