Het was een behoorlijke puzzel, maar de moeite waard!!

juli_expiratie

Dit is wat ik het leukste vind aan opties: je kan blijven door puzzelen tot je de gewenste positie hebt. Dit resulteerde vandaag in een winst van 1098 euro met een investering van minder dan 10.000 euro in circa anderhalve maand. 

Nou moet ik zeggen dat het wel een behoorlijke puzzel was afgelopen maand. De AEX noteerde eind mei rond 550 punten om vervolgens te stijgen naar bijna 570 punten om weer te dalen naar circa 540 punten om vandaag te sluiten rond 570 punten.

Met 8 verschillende optieserries varierend tussen 1 contract tot 7 contracten bouwde ik een constructie waarbij we geld verdienden tussen 527 punten en 573 punten. In de grafiek is precies te zien welke optiecontracten ik heb gekocht en geschreven en hoeveel van elk.

De expiratiestand rond 570 leverde de maximaal haalbare winst op van ruim 1000 euro: ruim 10% in anderhalve maand, dat is circa 80% rendement op jaarbasis. Daar kan een spaarrekening toch niet tegenop.

Ik hoop van harte dat u de afgelopen weken deze berichten ook hebt opgevolgd! Bent u nu nog niet zo thuis in opties, dan heb ik dit weekend een mooi aanbod: u ontvangt tijdelijk ruim 50% korting op mijn Handleiding Geld Verdienen Met Opties. Ga voor meer informatie naar https://beleggen.com/geld-verdienen-met-opties/

Binnenkort onthul ik hoe we opties hebben gecombineerd met aandelen waarmee sinds 2017 een winst van circa 16,9% na aftrek van alle kosten kon worden behaald. En met een beperkt risico. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt, dus op de automatische piloot. De AEX steeg in deze periode gemiddeld 0,9% per jaar…

Hou uw mail dus in de gaten!

Fijn weekend!

Harm van Wijk

www.beleggen.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.