Hoe u verlies op de beurs direct kunt stoppen

grafiek dalend kader rood erdoor

Ik heb u de laatste tijd vaak slecht nieuws gebracht. Zoals: 90% van de particuliere beleggers verliest geld op de beurs. En: veel particulieren hebben een te laag Financieel IQ om te slagen op de beurs.

U bent gaan beleggen om uw financiële armslag te verruimen, voor een onbezorgde oude dag. Of om de studie van de kinderen te kunnen financieren. Of… Daar gaan uw plannen, uw dromen, uw voornemens, uw vrijheid…

Herkent u één of meer van deze problemen?
 • Via de beurs hoopt u op een gezonde financiële toekomst, maar u bent nog geen stap verder
 • U bent blij met kleine winstjes, jammer dat ze zo vaak worden afgewisseld met grote verliezen
 • De verliezen nemen toe, ondanks dat u het financiële nieuws op de voet volgt
 • Gelukkig heeft uw gevoel u nog nooit in de steek gelaten, toch?
 • U verzucht wel eens: was er maar ergens een goede handleiding die me houvast biedt…

Drs. Harm van Wijk te gast bij Rondom10

2 belangrijke oorzaken voor structureel verlies:

1. De meeste beleggers zijn hun emoties niet de baas
Particuliere beleggers laten zich leiden door emotie. Bij verlies wordt het verlies niet genomen. In plaats daarvan wacht u in de hoop dat het wel weer zal goed komen. Maar dat gebeurt vaak niet… nog meer verlies!

En bij winst heeft u de neiging zo snel mogelijk te verzilveren. Vaak te snel. Beleggen moet u tegen uw gevoel in doen. Dat kan alleen als u de cijfermatigheid der dingen begrijpt.

2. Veel particuliere beleggers hebben een laag Financieel IQ
De andere oorzaak van verlies is een gebrek aan financiële kennis. Uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van De Nederlandsche Bank, blijkt dat mensen met een hoog Financieel IQ gemiddeld 81.000 euro meer vermogen bezitten dan mensen met een laag Financieel IQ.

Schermafbeelding-2013-10-31-om-18.14.06

Is beleggen verstandig?

JAZEKER! Al was het maar om uw vermogen in tact te laten. Reken maar mee: de (officiële) inflatie staat op 2,6%. Bovendien moet u over uw vermogen 1,2% vermogensrendementsheffing afdragen. U heeft daarom al minimaal 3,8% rendement nodig! Geen spaarrekening die dat biedt. Door te sparen wordt uw vermogen jaar in jaar uit minder waard. Rechts de cijfers, als u niets doet:

Hoe kunt u uw verliezen stoppen?

harmMijn naam is Harm van Wijk. In het verleden heb ik veel geld verloren met beleggen. De fouten die ik heb gemaakt, hoeft u natuurlijk niet te maken. Daarom ben ik Beleggen.com en BeursBulletin.nl begonnen met waardevolle informatie en educatie. Ik vertel precies welke beslissingen ik neem en waarom en ik geef regelmatig adviezen.

En… ik heb een aantrekkelijk aanbod voor u.

U belegt om rendement te behalen. Ik heb drie e-boeken geschreven over Geld Verdienen op de beurs. Deze boeken zijn door duizenden beleggers gelezen. Bestsellers die achtergrondkennis bieden, technieken en strategieën. Het heeft de lezers letterlijk duizenden euro’s rendement opgeleverd. Stelt u zich eens voor dat u met een kleine, eenmalige investering:

 • uw verliezen zou omzetten in winst
 • dubbele procentcijfers rendement zou maken
 • de beurs voortaan zou kunnen verslaan

Een aanbod waarmee u direct rendement maakt

Het aanbod dat ik zo ga doen is eigenlijk een weggevertje. Zeker omdat u met één succesvolle trade uw investering er al dik uit kunt hebben. De waarde van de boeken is 197 euro per stuk. Op dit moment worden ze verkocht voor 97 euro per stuk omdat ik vind dat lage kosten het eerst verdiend zijn.

U investeert echter slechts 97 euro voor deze 3 boeken! Dit aanbod is alleen voor lezers van het gratis e-boek ‘7 Geheimen van Succesvol Beleggen’. En er is meer!

alle boeken

Alle handleidingen over beleggen die u nodig heeft
voor slechts 97 euro!

Deze drie belangrijke handleidingen zijn al duizenden keren door beleggers gelezen:

 • Geld Verdienen Met Aandelen
 • Geld Verdienen Met opties
 • Geld Verdienen Met Sprinters, Speeders en Turbo’s

In de handleidingen ga ik diep in op de onderliggende producten, de marktprincipes en u ontdekt wat u wel en vooral niet moet doen. Bovendien onthul ik in elk boek een aantal winstgevende strategieën en technieken.

Ontdek in de handleidingen:

 • Hoe u geld verdient met aandelen, opties, sprinters, speeders en turbo’s
 • Verschillende unieke strategieën waarmee u direct rendement kunt maken
 • Strategieën om uw portefeuille te beschermen tegen koersdalingen
 • Hoe kunt inspelen op een dalende markt
 • Hoe u een verlies op aandelen snel weer kunt repareren
 • Hoe u altijd kunt winnen van de beurs
 • En nog veel en veel meer!

Uw investering van 97 euro levert u direct dit op:

 • U laat uw geld voor u werken (in plaats van te werken voor uw geld)
 • U zorgt zelf voor de financiële toekomst zonder zorgen die u voor ogen heeft
 • U heeft geen zorgen over een pensioentekort
 • De studie van uw kinderen is gewaarborgd
 • U kunt doen en laten wat u wilt

PLUS:
Voor 247 euro aan waardevolle bonussen!

Ik ben ervan overtuigd dat de handleidingen u precies geven wat u zoekt. Dat u daarmee voortaan winst kunt maken op de beurs. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen winst kan maken, heb ik een aantal speciale bonussen voor u. Waarde 247 euro, gratis voor u bij aanschaf van de drie handleidingen.

Bonus 1: Opbrengstcalculator twv 27 euro GRATIS!

Bereken de potentiële opbrengst van call opties bij verschillende groeiscenario’s. Door verschillende calls te vergelijken, ziet u welke call het beste resultaat geeft als uw visie uitkomt. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Bonus 2: Calculatiesheet twv 27 euro GRATIS!

Welke combinatie (straddle) is beter?

Welke combinatie (straddle) is beter?Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Bonus 3: Margincalculator  twv 27 euro GRATIS!

Bereken hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie. U kunt tevens zien wat de maximale premie is waarop u de positie moet sluiten. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Bonus 4: Geschiktheidscalculator twv 27 euro GRATIS!

Welke optie is het meest geschikt?

Met de geschiktheidscalculator maakt u een rendementsberekening voor het gedekt schrijven van callopties. Op die manier weet u welke het meest geschikt is. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Schermafbeelding 2013-10-31 om 18.57.42

Investeer nu in deze 3 handleidingen omdat u dan betere rendementen behaalt!

Nog niet overtuigd? Dit vinden anderen van onze handleidingen en andere diensten

Dit vinden anderen van onze diensten

“Het gebeurt mij regelmatig dat ik mijn haren uit het hoofd trek als ik niet meteen een nieuwe tip uitvoer, lees koop. Ik kijk dan ook altijd met plezier uit naar hun tip die zij zo tegen 17.00 uur verzenden naar mijn e-mail adres en per sms. BeursBulletin dwingt mij om gestructureerd te beleggen. Hoe? Door gewoonweg hun tip uit te voeren.
Een prima service.

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

“Ik ben over deze materie al vaker beginnen lezen, zowel in het Nederlands als in het Duits als in het Engels,maar nooit een boek of e-book afgemaakt. Ten eerste eigenlijk ,omdat het sowieso een vrij taaie materie is en in een vreemde taal is het nogal slechter te begrijpen als je niet eens in je eigen taal de zaak onder de knie hebt. Maar zoals jij het benadert is het beter begrijpbaar,dat had ik op het seminar al door,jij legt het meer in de diepte uit waar andere oppervlakkiger zijn. Ik wil je hier niet mee bewieroken maar ik stel gewoon vast,ik zie wat ik zie,ik ik voel wat ik voel, point.”

Andre Jaeken, Antwerpen

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!” Aloys Scholl, Venray

“BeursBulletin is een prima blad en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”

Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning via de wekelijkse uitgave van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” Johan Schelstraete Brussel, Belgie

30 dagen lang: 100% niet goed – geld terug garantie

Waar ben ikzelf het beste mee geholpen? Met klanten die tevreden zijn. Daarom doe ik er alles aan om u tevreden te stellen en kom ik uitsluitend met producten waarvan ik weet dat ze aan mijn strenge kwaliteitsnorm voldoen. U krijgt een 100% niet goed – geld terug garantie op de handleidingen. Mocht u ontevreden zijn, laat het me binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug.

U loopt dus geen enkel risico.

Profiteer vandaag nog van dit unieke aanbod omdat u geen enkel risico loopt.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Met deze handleidingen kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen op de beurs. Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

P.P.S. Met de 100% niet goed, geld terug garantie loopt u geen enkel risico.

P.P.P.S. Nergens anders in Nederland krijgt u de bonus spreadsheets waarmee u eenvoudig de beste opties kunt selecteren.