ING vormt hogere bodem

ING vormt hogere bodemSprinterAlert: wij kopen 633 ING Sprinter Long 6,50 ISIN NL0010211439 tegen de actuele koers (rond 1,58 euro).

ING trekt zich niets meer aan van de Europese problemen. De koers passeerde de top van 2012 met het grootste gemak. Beleggers lijken zich niet te storen aan de afwezigheid van dividend. Het aandeel zit sinds juni 2012 duidelijk weer in de lift.

De hogere bodems worden afgewisseld met hogere toppen. Inmiddels is weer een hogere bodem gevormd. Hierdoor is een positieve reversal ontstaan (een hogere bodem in de koers en een lagere bodem in de koopkrachtindicator RSI), waardoor een koersdoel kan worden berekend boven de laatste hogere top.

ING is sinds de top in 2006 circa tweederde in waarde gedaald. De dalende trend uit 2011 is met het passeren van de top van 2012 gebroken. Op maandag wist de koers een hogere bodem te vormen, waardoor de stijgende trend wordt vervolgd en de bestaande winstgevende positie wordt uitgebreid. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 7,49

Dividendrendement (Yield Annualized) 0%

Koers-winst (trailing) 7,9681

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. Daarnaast is hij senior vermogensbeheer bij Kairos Asset Management in Huizen en fondsbeheerder van het BeursBulletin Beleggingsfonds. De auteur heeft middels het BeursBulletin Beleggingsfonds diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.