Introductie Geld verdienen met aandelen

handleiding geld verdienen met aandelenDe afgelopen maanden is hard gewerkt aan een handleiding hoe geld te verdienen met aandelen. Na het succes van de handleiding Geld verdienen met opties en Geld verdienen met Turbo’s, Speeders en Sprinters is het nu de beurt aan bewezen aandelenstrategieën.

Succesvol beleggen blijkt voor 90% van de particuliere beleggers niet haalbaar. De Universiteit van Maastricht concludeerde dat van de 60.000 onderzochte beleggers, slechts 10% succesvol was. De slechtste 10% verloor zelfs 90% van het vermogen binnen 5 jaar.

Succesvolle beleggers

Toch zijn er diverse voorbeelden van beleggers die wel in staat zijn om geld te verdienen met beleggen. Wat deze succesvolle beleggers gemeen hebben, is dat zij allemaal werken volgens een systeem. Veel van deze systemen zijn beschreven in boeken.

Succes op de beurs

Door de belangrijkste strategieën te bundelen in een handleiding, proberen wij een bijdrage te leveren aan uw succes op de beurs. U zult tijdens het lezen merken, dat succesvol beleggen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Als je tenminste een bewezen systeem gebruikt en je er aan houdt.

Diverse strategieën

In deze handleiding treft u diverse strategieën aan die zijn ingedeeld in 4 hoofdgroepen: dividendstrategieën, groeistrategieën, waardestrategieën en momentumstrategieën. Zo kunt u één of meerdere strategieën kiezen die bij u passen.

Warren Buffett

In deze handleiding treft u bijvoorbeeld de werkwijze van ’s werelds beste beleggers Warren Buffett. Maar ook zijn grote inspirator Benjamin Graham komt aan bod. Ook wordt ingegaan op de Dividend Aristocrats en bijvoorbeeld de werkwijze van Peter Lynch en Martin Zweig.

Vermogen vermeerderen

Met deze informatie bent u in staat om in de voetsporen te treden van de grootste beleggers op aarde. Gaat u tot de rijkste personen ter aarde behoren, zoals Warren Buffett of het duurste huis in de Verenigde Staten kunnen kopen zoals Martin Zweig? Of wilt u gewoon uw vermogen vermeerderen, uw pensioenreserve verhogen, of uw kinderen wat moois nalaten?

Moeiteloos en veilig geld verdienen met aandelen

U ontvangt tevens een aanzienlijke korting op een (proef)abonnement op 1 van onze aandelenportefeuilles. Met deze strategieën kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen met aandelen. Met mijn ‘30 dagen niet goed, geld terug’-garantie loopt u geen enkel risico!

Tijdelijk introductie aanbod

Kijk op voor meer informatie en het tijdelijke introductie aanbod.

Met vriendelijke groet,

Drs.Harm van Wijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.