Grafiek AEX-index

De AEX-index is samengesteld uit de volgende aandelen:

AEX week

Meer over succesvol beleggen op donderdagavond om 20 uur tijdens de LIVE online training:  

“Hoe succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.”

Zeer waardevol voor zowel beginnende en meer ervaren beleggers. Ik onthul hierin 3 belangrijke geheimen:

Geheim # 1 Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken.

Geheim # 2 Waarom je maar 250 euro nodig hebt om te beleggen en geen jarenlange training nodig hebt of jaren te moeten wachten op het resultaat.

Geheim # 3 Waarom dure bankiers of beleggingsadviseurs je schade toebrengen en niet jouw belang voorop stellen (ben je de financiële crisis vergeten, die door de bankiers is begonnen?)

Meld je aan op https://beleggen.com/training

Ik hoop dat je er bij bent om succesvoller te worden met je financiën.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

PS de online training “Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.” onthult wat elke belegger moet weten over selecteren van winnende aandelen. Meld u nu aan: https://beleggen.com/training

De AEX-index, afgeleid van de Amsterdam Exchange-index, is een beursindex die bestaat uit Nederlandse bedrijven die worden verhandeld op Euronext Amsterdam, voorheen bekend als de Amsterdam Stock Exchange. Gestart in 1983, bestaat de index uit 25 van de meest verhandelde effecten op de beurs. Het is een van de belangrijkste nationale indices van de beursgroep Euronext naast de BEL 20 van Brussel, de CAC 40 van Parijs en de PSI-20 van Lissabon.

PPS Benieuwd of de AEX te voorspellen is? Kijk op https://aex.beleggen.com voor de Fear and Greed index van de AEX.