De beurskoersen van de andere AEX-aandelen. Klik op aandelenkoersen voor koersen en extra informatie van de onderstaande aandelen

Meer over succesvol beleggen op donderdagavond om 20 uur tijdens de LIVE online training:  

“Hoe succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.”

Zeer waardevol voor zowel beginnende en meer ervaren beleggers. Ik onthul hierin 3 belangrijke geheimen:

Geheim # 1 Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken.

Geheim # 2 Waarom je maar 250 euro nodig hebt om te beleggen en geen jarenlange training nodig hebt of jaren te moeten wachten op het resultaat.

Geheim # 3 Waarom dure bankiers of beleggingsadviseurs je schade toebrengen en niet jouw belang voorop stellen (ben je de financiële crisis vergeten, die door de bankiers is begonnen?)

Meld je aan op https://beleggen.com/training

Ik hoop dat je er bij bent om succesvoller te worden met je financiën.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

PS de online training “Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.” onthult wat elke belegger moet weten over selecteren van winnende aandelen. Meld u nu aan: https://beleggen.com/training

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.

ASML Holding N.V. produceert geavanceerde halfgeleidersystemen, bestaande uit lithografiegerelateerde systemen voor geheugen- en logische chipmakers. Het bedrijf levert extreme ultraviolette lithografiesystemen; en diepe ultraviolette lithografiesystemen met immersie- en droge lithografieoplossingen voor het vervaardigen van een variosus-reeks van halfgeleiderknooppunten en technologieën. Het biedt ook metrologie- en inspectiesystemen, waaronder YieldStar optische metrologie-oplossingen om de kwaliteit van patronen op de wafels te meten; en HMI e-beam oplossingen om individuele chipdefecten te lokaliseren en te analyseren. Daarnaast levert het bedrijf computationele lithografie en softwareoplossingen om applicaties te creëren die de opstelling van het lithografiesysteem verbeteren; en volwassen producten en diensten die gebruikte lithografische apparatuur opknappen en bijbehorende diensten aanbieden. Het is actief in Japan, Korea, Singapore, Taiwan, China, Nederland, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Verenigde Staten en Azië. Het bedrijf heette voorheen ASM Lithography Holding N.V. en veranderde in 2001 haar naam in ASML Holding N.V. ASML Holding N.V. werd opgericht in 1984 en heeft haar hoofdkantoor in Veldhoven.