BeursBulletin introduceert een nieuwe beleggingsportefeuille op basis van het zogeheten range beleggen. Deze revolutionaire vorm van beleggen is vorig jaar geïntroduceerd door Cooption. Deze coöperatie wordt ondersteund door persoonlijkheden uit de beleggingswereld, waaronder voormalig directeur van de Optiebeurs Tjerk Westerterp. Door de samenwerking tussen Cooption en de spectaculaire beleggingsresultaten van BeursBulletin van gemiddeld meer dan 50% kan de belegger profiteren van het beste van twee werelden. Met een abonnement van BeursBulletin en een lidmaatschap van Cooption wordt de belegger in staat gesteld om een rendement te behalen op basis van het verwachte niveau van de AEX-index op de eerstvolgende expiratiedatum. De risico’s van deze nieuwe manier van beleggen zijn beperkt, terwijl het rendement aanzienlijk kan zijn.

Voordeel voor de belegger

Met de nieuwe portefeuille van BeursBulletin slaat u als belegger twee vliegen in één klap. U ontvangt niet alleen de beurstips van BeursBulletin. Ook geniet u het voordeel van de werkwijze van Cooption. U staat namelijk niet langer alleen met uw visie op de AEX-index. Alle leden van Cooption nemen deel aan de opgezette butterfly-strategie, waardoor u een kostenbesparing geniet. Als u zelf een dergelijke strategie via de beurs zou moeten opzetten, zijn de transactiekosten zo hoog dat deze strategie zelden interessant is. De belegger behaalt een besparing van wel 80% of meer.

Met range beleggen kunnen beleggers profiteren van de bandbreedte waarbinnen de AEX-index naar verwachting zal expireren op de eerstvolgende expiratiedatum. Op de dag van expiratie wordt de belegging automatisch gesloten en de waarde uitgekeerd. Om van deze strategie te profiteren, wordt u lid van Cooption en kunt u starten vanaf € 5.000.

Uitstekende aanvulling

Deze nieuwe portefeuille vormt een goede aanvulling op de bestaande tien winstgevende portefeuilles van BeursBulletin. U profiteert namelijk optimaal van een beperkte beweging van de AEX-index. Het merendeel van de portefeuilles van BeursBulletin is juist gericht op opwaartse en neerwaartse beurstrends. De basis voor de nieuwe portefeuille is het verwachte niveau van de AEX-index op de eerstvolgende expiratiedatum. De analisten van BeursBulletin doen op basis van technische analyse een uitspraak over het niveau van de AEX-index tijdens de eerstvolgende expiratie. BeursBulletin stuurt een concreet advies aan de beleggers die op de portefeuille zijn geabonneerd door middel van een sms- en e-mailbericht. Vervolgens gebruikt u uw lidmaatschap van Cooption om een positie te nemen in een zogeheten butterfly-optiestrategie. Voor beleggers is de nieuwe portefeuille een welkome aanvulling omdat zij hiermee een eigen combinatie kunnen samenstellen op basis van hun persoonlijke risicoprofiel.

Wie is Cooption?

Cooption is een coöperatieve organisatie die eigendom is van de deelnemende beleggers. De beleggers profiteren van de voordelen van gezamenlijk beleggen terwijl zij zelfstandig hun beleggingen kiezen. De Beleggers Coöperatie Nederland U.A., kortweg CO geheten, geeft unieke beleggingsinstrumenten (Co Options) uit. Door middel van een vereenvoudiging van het inkoopproces en de realisering van een coöperatief inkoopvoordeel op de beurs komen complexe beleggingsconstructies binnen het bereik van iedere belegger.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.